Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Καλή φάση. Πως το ξέχασα το Dark City? Το έχω δει 2-3 φορές και θα μπορούσα να το δω άλλες 10. Κορυφαία ταινία και χαίρομαι που την ξέχασα διότι απόλαυσα το Adjustment Bureau χωρίς να έχω άλλα πράγματα στο μυαλό μου. Είναι αρκετά διαφορετικές οι δύο ταινίες. Το Adjustment Bureau είναι ποιο ανάλαφρο σε σχέση με το Dark City. Προσωπικά θεωρώ ως ορθότερη σειρά να δει κάποιος πρώτο το Adjustment Bureau και μετά το Dark City. Το Dark City είναι overkill. Αν το δει κάποιος πρώτο ίσως να μην του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το Adjustment Bureau μετά και θα είναι κρίμα διότι είναι πολύ καλή ταινία.

Διαπίστωση / Παρατήρηση

Ένας από τους αγαπημένους μου συνθέτες, ο Howard Shore έχει γράψει την μουσική για το Twilight. Γιατί το έκανε αυτό στον εαυτό του; :p Από τον Άρχοντα στο Λυκόφως. Ο Χριστός κι η μάνα του δηλαδή.

Για πειτε τι ταινια να παω να δω με την κοπελια?(οχι στο σινεμα,σπιτι της :p)

Aftermath:tomato:

Και τωρα σοβαρα

τα πρωτα που μου ηρθαν στο μυαλο.

Αν θες πολυ ροματζο Letters to Juliet

Αλλιως για πιο προς το ρομαντικη κομεντι A Good Year

Αναλογα και την κοπελα φυσικα μπορει να γουσταρει John Rambo:dance3:

Season of the Witch 5/10.αυτός ο Cage τώρα τελευταία το έχει σκίσει το θέμα.Δεν έχει αφήσει ******* που να έχει παίξει.

true legend 5/10 και είναι και πολύ.Μετά από τόσες κινέζικες που ήταν τρομερές πέτυχα και αυτή την μπούρδα.

Πάρε χαρτομαντηλα και βάλε το The Notebook

Κλασικη γκομενοταινια...

Και αστην να φανταζεται απιστευτους αιωνιους και ανιδιοτελεις ερωτες....Μαζι σου...:hang3:

Lord of the rings 1 8/10

Lord of the rings 2 8.5/10

Paul 6/10 ειχε τις στιγμες της...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.