Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Εγω μονο και μονο που βαλαν την αθωα κοκκινοσκουφιτσα να μαμιεται,δε τη βλεπω!!

Ελεος.Θυμαται κανεις στα παραμυθια της γιαγιας του να πηδιεται η κοκκινοσκουφιτσα; :p

The Break-Up.6/10.

Κουταμαριτσα ετσι για να περασει η ωρα.

Barney's Version.7/10.

Χμμμμμ.Ενδιαφερουσα ταινια,αγαπαμε Paul Giamatti αλλα δεν ξερω κατι ελειπε απο την συνταγη εδω για να παει ενα σκαλι πανω η ταινια και να ξεχωρισει πραγματικα.

True Grit.8/10.

Ισως οι πρωτη ταινια των Coen που μου αρεσε πραγματικα.Και αυτο ισως γιατι ειναι remake και οχι εμπνευσμενο απο τους ιδιους:p

X-Men First Class

Μου άρεσε, αρκετά ισορροπημένη στα εφέ και στο σενάριο. Γέλασα και στα διάφορα references στο x-men universe και γενικά ήταν ωραίο το comic relief. Επίσης είχε ωραίο cast. (Τα σπάει ο Kevin Bacon και ο τιπάκος που παίζει τον magneto δεν θυμάμαι όνομα)

Γενικά ->:T:

127 Hours

OMG έφαγα όλα μου τα νύχια, η γυναίκα είχε κλείσει τα μάτια και ρώταγε πότε θα τελειώσει :o

Σε κρατάει στην τσίτα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Flipped

Ότι πρέπει για να ηρεμήσεις μετά το από πάνω :p

Ταινία, όχι για παιδάκια, αλλά για μεγάλους που ξεχνάνε τα χρόνια της αθωότητας. Την κατατάσω άνετα ακριβώς κάτω από το Stand by me και το My Girl.

Με αφορμη το red riding hood θυμηθηκα αυτο Hoodwinked! το οποιο το ειχα δει οταν βγηκε περιπου και που ειχε αρεσει θυμαμαι.Ε ειπα να του ξαναριξω μια ματια.

Ισως και 8/10

Όντως τα σπάει, πατάει στην ίδια λογική, με άλλο στυλ, σαν σύνολο καλύτερο :T:

127 Hours

OMG έφαγα όλα μου τα νύχια, η γυναίκα είχε κλείσει τα μάτια και ρώταγε πότε θα τελειώσει :o

Σε κρατάει στην τσίτα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Συμφωνω απολυτα.

Flipped

Ότι πρέπει για να ηρεμήσεις μετά το από πάνω :p

Ταινία, όχι για παιδάκια, αλλά για μεγάλους που ξεχνάνε τα χρόνια της αθωότητας. Την κατατάσω άνετα ακριβώς κάτω από το Stand by me και το My Girl.

Συμφωνω απολυτα.

Όντως τα σπάει, πατάει στην ίδια λογική, με άλλο στυλ, σαν σύνολο καλύτερο :T:

Πολυ εξυπνο σε κατι φασεις το Hoodwinked.Εννοειτε καλυτερο απο το Red Riding Hood.

Αντι να στρωσουν τα πωπουδακια τους να βγαλουν τη ταινια αυτη,βγαινουν ασταματητα τα χαζοταινιακα με chicks!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qItN1REsxH4&feature=share]YouTube - ‪Lucifer - The Movie (Exclusive/Hi-Def)‬‏[/ame]

Paul

8.5/10

Απίστευτο γέλιο. Κλασσικό δίδυμο Pegg-Frost όπου μαζί με Paul (Rogen) κάνουν ένα δυνατό μίξ αγγλό-αμερικάνικης κωμωδίας...

True Grit

6.5/10

Καλούτσικη. Εκπληκτικός για άλλη μια ταινία ο Bridges αλλά ως εκεί...

Priest

4/10

Και πολύ είναι το 4αρι.:hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.