Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Hanna.6/10.

Περιμενα κατι καλυτερο.Μετριο σε ολους τους τομεις εκτος απο το soundtrack το οποιο και το σωσε καπως.Και καπως αφελες το βρηκα

Priest.6/10.

Πλακα ειχε για να περασει η ωρα.Θα βγει και 2 υποθετω

Hereafter (2010) 5/10

Τοσο βαρεμαρα ,που το εβγαλα 30 λεπτα πριν το τελος. fail ,αλλα δεν αντεχα αλλο!

The Untouchables (1987) 8/10

Τι κριμα ,που δεν ειδα αυτες τις ταινιες στην εποχη τους!

Τις βλεπω τωρα 20+ χρονια μετα και μου φαινονται αξαισιες.Φανταζομαι τοτε τι εντυπωση θα μου εκαναν.

Καταπληκτικη ταινια με ωραιες,απολαυστικες ερμηνειες!

Sean Connery απλα the best.Το να ακουω τον Connery (και τον Morgan Freeman,ειδικα αυτους τους δυο) ειναι απολαυση...!!!

Costner καταπληκτικος.Το ιδιο και οι πιο πολλοι απο το βασικο καστ!! Κανενα παραπονο.

Μονο παραπονο,οτι το σεναριο θα μπορουσε να ειναι λιγο καλυτερο και να εχουμε ετσι ενα αριστουργημα.Χωρις ομως αυτο,θα μεινει στο 8. :)

Υ.Γ: Παω για Cinema Paradiso

[troll mode]

Τις βλεπω τωρα 20+ χρονια μετα και μου φαινονται εξαίσιες. Φανταζομαι τοτε τι εντυπωση θα μου εκαναν.

:hehe:

[/troll mode]

Είναι όντως από τις καλύτερες ταινίες που εχω δει, άπλα θα ήθελα να μην τελείωνε τόσο απότομα.

limitless = 6.5/10 .. ίσα ίσα να περάσει ευχάριστα η ώρα, ούτε κάτι που θα το δεις και θα τρελαθείς , αλλά δεν πρόκειται και να το δεις μέχρι το τέλος με το ζόρι

unknown = 7/10 μου άρεσε πάρα πολύ το όλο σενάριο .. το περίμενα σούπα , αλλά με διέψευσε

children of men = 9/10 φοβερή ταινία, σε βάζει στο κλίμα πολύ χαλαρά..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.