Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

I am number four - 8/10

Ομορφα εφε, ομορφα μπτσιζ. Λιγο το τελος με ξενερωσε.

Και εμένα μου άρεσε πολύ παιδιά αυτό., το είδα εχτές, για το είδος το πέρνει το 8άρι και περνει και σικοθελ

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Θα πάω στην νυχτερινή του Hangover 2....

Προκαταβολικά ενα 8.5/10 γιατι παραπάνω ειναι ιεροσυλία... Αλλα επειδή το παρεάκι θα ειναι special, παίρνει 10/10.

Hangover 2, το πολυ ενα 7αρι απο μενα! δεν ειχα σκοπο να το δω σινεμα, αλλα δεν επαιζε και κατι αλλο αξιολογο να δω αντι γι αυτο.

Στο Hangover 1 τι θα έβαζες ???

Ρωτάω για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης. Καλά έτσι κι αλλιώς θα μάθω γιατί θα πάω να το δω αύριο...

μόλις γύρισα και εγώ από hangover 2.

έριξα πολύ γέλιο αλλά κούρασε λίγο(ίσως έφταιγε και η κούραση από τη δουλειά)

6,5/10

Πειρατές είναι αίσχος απο το 2ο, κλασσική φάση που το τραβάνε απο τα βυζιά franchise.

Για Hangover 2 θέλω να ακούσω σε σχέση με το 1ο πως το βλέπει ο κόσμος.

Μιλάμε για 80% του 1ο, ή για 50?

The Hangover Part II (2011) - IMDb : 8/10

Είμαι σίγουρος σε όσους άρεσε το Part I θα τους αρέσει και το ΙΙ. Είχε αρκετό γέλιο κατα την άποψή μου, αν και για να πιάσεις μερικές ατάκες έπρεπε να είχες δει το part I ή τουλάχιστον να ήξερες το story.

Unknown 9/10.Μου άρεσε αρκετά αν και θα ήθελα να ρίξει περισσότερο ξύλο ο Liam Neeson.:)

Unknown 8.7/10

πολυ εξυπνο σεναριο, αγωνια μεχρι τελους σε σημειο να μην καταλαβαινεις πως περναει το 2ωρο

Team America: World Police.7/10.

Πως μου ειχε ξεφυγει αυτο?Ελεος!Εκλασα στο γελιο σε κατι φασεις:dance3:

Θυμήθηκα το Macgruber (το οποίο ποτέ δεν το ολοκλήρωσα). 5/10 μόνο και μόνο για την δουλειά που έχουν κάνει με τις μαριονέτες αν και προσωπικά προτιμώ τις μαριονέτες του κλασικού Thunderbirds (TV Series 1965–1966) - IMDb, αλλιώς θα έβαζα κανένα 3αράκι και πολύ του είναι.

Προσωπικά βρίσκω περισσότερη γελοιότητα τραβηγμένη από τα μαλλιά παρά χιούμορ σε αυτή την ταινία, αν υποθέσουμε ότι έχει χιούμορ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.