Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Red Riding Hood (2011) - IMDb 6.5/10

Νομίζω το 4.9 στο imdb το αδικεί. Δεν είναι τόσο άσχημο. Μια χαρά είναι για το είδος του. Πάντως για όσους φοβούνται ταινία επιπέδου Twilight ευτυχώς η Amanda Seyfried δεν είναι νερόσουπα όπως η Kristen Stewart και το πράγμα σώζεται. Ίσως εδώ που τα λέμε για αυτό να μην μου φάνηκε τόσο άσχημο, επειδή περίμενα να δω Twilight. Ευτυχώς ο λύκος δεν φωσφόριζε.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν, χτες έριξα μια ματιά στο τι παίζει ένα συγκεκριμένο σινεμά και βλέπω δυο επιλογές: Πειρατές Καραϊβικής, Το δέντρο της ζωής. Ρίχνω μια γρήγορη ματιά στο imdb και βλέπω πως το δέντρο πήρε 7.9 με > 2.000 votes. Έτσι λοιπόν επιλέγουμε το δέντρο (κι ας μην μας ενέπνευσε ο τίτλος)

Το δέντρο της ζωής είναι η χειρότερη ταινία που έχω δει :hang3:

Για να μην τα πολυλογώ... στο διάλειμμα... κατεβήκαμε στον κάτω όροφο να δούμε τους πειρατές (στο τέλος εκεί που γίνεται η επίθεση με τις γοργόνες) :p

Battle: Los Angeles 5/10.Μια κακή κόπια του μέρα ανεξαρτησίας.

ελεεινη μαυρα χαλια. λαθος μου που εκατσα να την δω ολοκληρη. προτεινω

1) the fountain:T::T::T:

2) the good the bad and the ugly:T::T::T::T::T:

3) dark knight:T::T::T:

4) karakter (ολλανδικη):T::T::T::T:

Ρε παιδιά είδα 20 λεπτά από το clash of the titans και το σιχάθηκα....

Πείτε μου πως σας άρεσε αυτή η ταινία....

Ειναι απο αυτες τις ταινιες που ξερεις οτι ειναι πατατα,αλλα ρε γαμωτο ηταν διασκεδαστικη πατατα.

Ηταν πατατα με δραση,εστω και με εκεινα τα πλασματα που ξετρυπωσαν απο το Star Wars. :p

Αν το θέμα είναι τα γραφικά δεν μπορώ να σου προτείνω την έκδοση του 1981. Αν όμως δεν είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα γραφικών, αν δεν παίζει να αυτοκτονήσεις με τα μάλλον μέτρια εφέ ακόμα και για αρχή δεκαετίας του 80 και αν δεν θα σε χάλαγε λίγη ουσία και λίγη υποκριτική στην θέση του τρέχω γύρω γύρω σκοτώνοντας ότι βλέπω μπροστά μου, ρίξε μια ματιά στο αυθεντικό του 1981. Το χειρότερο που θα συμβεί είναι να κοιμηθείς στο 20λεπτο.

^Όχι δεν είναι μόνο τα γραφικά (απλά από ταινία του 2010 περίμενα πολλά περισσότερα) και άμα έχει καλή υποκριτική κτλπ θα το δω σε ευχαριστώ!

El Orphanato 9/10

Αριστη ταινια!!!

(το ονομα Del Toro δεν περναει απαρατηρητο και σαφως πρεπει να συνδεθει με το αριστο της ταινιας.)

Un, dos, tres, toca la pared !!!! :unsure:

conviction 9/10

το είχα πόσο καιρό και αποφάσισα να το δω σήμερα.Κακός δεν το είχα δει τόσο καιρό.

Never Let Me Go καλή ταινία.Με χάλασε λίγο ο ρομαντισμός αλλά εντάξει όχι τόσο πολύ ώστε να μαμήσει όλη την ταινία.

limitless :T::T:

περισοοτερο g@m@s μαυτο το χαπι παρα λειτουργει ο εγκεφαλος σου παραπανω...

Red Riding Hood (2011) - IMDb 6.5/10

Νομίζω το 4.9 στο imdb το αδικεί. Δεν είναι τόσο άσχημο. Μια χαρά είναι για το είδος του. Πάντως για όσους φοβούνται ταινία επιπέδου Twilight ευτυχώς η Amanda Seyfried δεν είναι νερόσουπα όπως η Kristen Stewart και το πράγμα σώζεται. Ίσως εδώ που τα λέμε για αυτό να μην μου φάνηκε τόσο άσχημο, επειδή περίμενα να δω Twilight. Ευτυχώς ο λύκος δεν φωσφόριζε.

δεν ξερω για σενα εγω παντως την ''παταγα'' την κοκκινουσκουφιτσα.....:clap:

I am number four - 8/10

Ομορφα εφε, ομορφα μπτσιζ. Λιγο το τελος με ξενερωσε.

για τα εφέ και τα μπίτσιζ συμφωνώ και αξίζει για 8.Αλλά από εκεί και πέρα σαν σύνολο είναι για 6.

blood out.5/10.και αυτό γιατί είχε ξυλίκι και πιστολίδι και γουστάραμε λίγο.:triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.