digitaltiger Μάϊος 5, 2011 #7041 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Βασικά πρέπει να είναι η καλύτερη της σειράς. Οντως,καιρο εχω να δω τετοια ταινια,ειναι must watch,μου ρθε να παρω το αμαξι και να το λιωσω..τετοια φαση σου λεω... xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 5, 2011 #7042 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 I am number fourΚαλούλα. 6,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 5, 2011 #7043 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Dude, Where's My Car?.5/10. Αρκετα χαζουλα.Μονο για καμενες καταστασεις με παρεα(και καταχρησεις). Arachnophobia.7/10. Δεν μπορουσα να κοιμηθω οταν την ειχα δει πιτσιρικι οταν βγηκε νομιζα οτι 10δες αραχνες σκαρφαλωναν πανω μου.Cult το ταινιακι. I Am Number Four.7/10. Ωραια ωραια.Εντυπωσιακοτατες οι σκηνες προς το τελος.Ελπιζω να βγει και 2 σε καποια φαση γιατι καπως αποτομα το τελειωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 6, 2011 #7044 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 The Dilemma (2011) - IMDb 5.5/10Μετριότατο που ξεκινάει σχετικά ΟΚ, μετά το παραξηλώνει μέχρι ανοησίας, για να ολοκληρώσει με μάλλον αναμενόμενο τρόπο. Βασικά είπα να δω την ταινία μόνο και μόνο λόγω Jennifer Connelly και Winona Ryder. Δεν ξέρω, ίσως μετά τα 50 να σταματήσει η Jennifer να δείχνει πολύ ποιο νέα από ότι είναι. Για την ώρα η Winona, αν και λίγο νεώτερή της, έδειχνε λες και την περνάει 10+ χρόνια σε ηλικία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 6, 2011 #7045 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Lady Vengeance (2005) - IMDbΕικαστικά τέλεια-> 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Μάϊος 6, 2011 #7046 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2011 Fast Five. 9/10 Παρα πολυ καλη..Δεν το περιμενα..! Πολυ ωραιες ατακες που ριξαμε πολυ γελιο , Πολυ βρουμ βρουμ , πιστολιδι , τρεξιμο και φυσικα γκρεμισαν ολο το Ριο! Αξιζει για cinema..! (Εαν πατε cinema , οταν τελειωσει περιμεντε λιγο γιατι εχει και αλλο μετα! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 7, 2011 #7047 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2011 Tucker And Dale vs EvilΚαλούτσικη. 6,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 8, 2011 #7048 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 Fast Five. 9/10Παρα πολυ καλη..Δεν το περιμενα..! Πολυ ωραιες ατακες που ριξαμε πολυ γελιο , Πολυ βρουμ βρουμ , πιστολιδι , τρεξιμο και φυσικα γκρεμισαν ολο το Ριο! Αξιζει για cinema..! (Εαν πατε cinema , οταν τελειωσει περιμεντε λιγο γιατι εχει και αλλο μετα! ) Πλακα κανεις,πρεπει να το δω για να το πιστεψω οτι ηταν καλο ενα fast furious! Μου λεγε ενας παλιος συμμαθητης που τον ειδα στο μετρο για το εργο και λογω της καγκουροσυνης και της ασχετοσυνης του με τις ταινιες λεω τι λεει ο μλκας.... :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 8, 2011 #7049 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 Fast Five. 9/10Παρα πολυ καλη..Δεν το περιμενα..! Πολυ ωραιες ατακες που ριξαμε πολυ γελιο , Πολυ βρουμ βρουμ , πιστολιδι , τρεξιμο και φυσικα γκρεμισαν ολο το Ριο! Αξιζει για cinema..! (Εαν πατε cinema , οταν τελειωσει περιμεντε λιγο γιατι εχει και αλλο μετα! ) :O,τι έχει μετά???το είδα αλλά δεν έκατσα.Όσοι δεν το έχετε δει μην δείτε spoiler. Δείχνει ποιος νικάει στην κόντρα Ντομ-Μπραιαν? @Hydra Γιατί?Δεν θεωρείς το πρώτο και το 4ο καλό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 8, 2011 #7050 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 To πρωτο μονο μου αρεσε.Αντε να δουμε και το 5ο τι εχει να πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Μάϊος 8, 2011 #7051 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 ειδα το the mechanic η υπερτατη μουφα. 4/10 με το ζορι Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 8, 2011 #7052 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2011 The King's Speech Τουλάχιστον ένα 9/10, αν όχι παραπάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 9, 2011 #7053 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 The Lovely Bones 9/10Τι να πω.Ανετα το 9αρι για πολλους λογους!Θα ξεκινησω με τον Peter Jackson ο οποιος για αλλη μια φορα ξεπερναει τον εαυτο του.Τι υπεροχη σκηνοθεσια!Τι πανεμορφα τοπια!Ποσα ομορφα και γαληνια χρωματα!Απεραντοσυνη,αρμονια και ολα αυτα ερχονται σε ρηξη με τονπιο καταλληλο τροπο απο τον Peter ωστε να μας μεταφερει στην αλλη διασταση των πραγματων,στον πραγματικο κοσμο.Οι εναλλαγες στα συναισθηματα και τις καταστασεις γενικα ηταν πετυχημενες.Η Saoirse Ronan για αλλη μια φορα με αφηνει με τις (πιο) αριστες εντυπωσεις.Το κοριτσι εχει ταλεντο και φαινεται.Ειναι η ηθοποιος που χρειαζεται ο καθε παραγωγος στην ταινια του,αν πρεπει αυτη να παιξει το ρολο μιας κοπελαςμε στιγματα αθωοτητας και παραλληλα ωριμοτητας.Για την ηλικια της(17) εχει μεγαλο ταλεντο και καταφερνει να δωσειενα ξεχωριστο χρωμα σε καθε της ρολο(HANNA,The Way Back).Εξαλλου ολα αυτα τα χρωματα και οι ομορφες εικονες που ζωντανεψεο Peter Jackson δεν μπορω να σκεφτω με ποια αλλη ηθοποιο της ηλικιας της και μη θα ταιριαζαν περισσοτερο.ο Mark Wahlberg δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ καποτε,αλλα σε γενικες γραμμες με αφησε ικανοποιημενο απο αυτη τουτην ερμηνεια.Ο Stanley Tucci παρα πολυ καλος.Στους υπολλοιπους δε χρειαζεται να αναφερθω ξεχωριστα,καθως δεν επαιξανιδιαιτερο ρολο θεωρω.Τα soundtracks μου ηταν γνωστα απο πολυ παλια.Πολυ ομορφες μελωδικες περιπλανησεις,αυτο ηταν που σκεφτηκα οταν ακουσα περσιγια πρωτη φορα τα τραγουδια των Cocteau Twins και του Brian Eno,που εχει επενδυσει μεγαλες ταινιες και παλιοτερα,που αν αρχισωνα αναφερω,τελειωμο δε θα χουμε!Ειμεινα πολυ ευχαριστημενος με την ταινια και το τελικο μυνημα με βρηκε ευπροσδεκτο.Η αγαπη διαρκει οσο τιποτε αμα ειναι αληθινη,ειμαι αυτης της αποψης,ναι.Μου θυμισε το What Dreams May Come (1998) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=X4qNpXGkoqg]YouTube - The Lovely Bones ~ Comes and Goes[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=NEOyXJm03ps&feature=related]YouTube - "here i am. waiting to hold you" [b-day gift][/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 9, 2011 #7054 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 ερχονται σε ρηξη με τονπιο καταλληλο τροπο απο τον Peter ωστε να μας μεταφερει στην αλλη διασταση των πραγματων,στον πραγματικο κοσμο. Για μια στιγμή λέω, μα τι γίνεται; Στο Fringe είμαστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 9, 2011 #7055 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 The Lovely Bones 9/10 Συμφωνώ αν και έχω καιρό που την είδα, μόλις είχε βγεί τότε. Και απο μένα ενα 8.5/10 με άνεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 9, 2011 #7056 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2011 Tucker & Dale vs Evil.6/10.Στην αρχη μαρεσε απο καποιο σημειο και μετα μου τα χαλασε.Ηταν λιγο καθυστερημενη βασικα.Fantastic Four.6/10.Διασκεδαστικη χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο.4: Rise of the Silver Surfer.6/10.Μια απο τα ιδια.Atonement.7/10.Την βαρεθηκα λιγο μιας και δεν μου αρεσουν ταινιες WW2+ροματζο.Δεν γουσταρω και την κρυοκωλη Knightley so there you go.To τελος καπως με ξυπνησε.Little Miss Sunshine.8/10.Ταινια με πολλα κιλα @@.Διασκεδαστικη και με τονους μηνυματα.Την ειχα δει και σινεμα το '06 οταν βγηκε.Ταινιαρα με τα ολα της.Φανταστικες ερμηνειες απο ολο το cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Μάϊος 10, 2011 #7057 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Είδες κανείς το Sunset Limited; Λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Μάϊος 10, 2011 #7058 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Tucker and Dale vs Evil: 8/10 Αν θες να δείς καφρίλα σαρκασμό και γελιοαστείες καταστάσεις τότε ΔΕΣ ΤΗΝ. Παραδόξως εντόπισα καλή σκηνοθεσία που δεν συνηθίζεται σε ταινίες του είδους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάϊος 10, 2011 #7059 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 Αλλη μια φορα που επεσα θυμα της βαθμολογιας του imbd. Ειδα δυστυχως αυτην : Mr. Brooks (2007) - IMDb Παιδιαριωδες σεναριο, αθλιοι διαλογοι , κακιες ερμηνιες, χαλια σκηνοθεσια. 3/10 (και πολυ ειναι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Μάϊος 10, 2011 #7060 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2011 I Am Number Four (2011) - IMDb Μέτρια, 6/10. Το τέλος της όμως υποδεικνυει ότι θα έχεουμε και συνέχεια. Ξέρουμε κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.