Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Dude, Where's My Car?.5/10.

Αρκετα χαζουλα.Μονο για καμενες καταστασεις με παρεα(και καταχρησεις:p).

Arachnophobia.7/10.

Δεν μπορουσα να κοιμηθω οταν την ειχα δει πιτσιρικι οταν βγηκε:p

νομιζα οτι 10δες αραχνες σκαρφαλωναν πανω μου.Cult το ταινιακι.

I Am Number Four.7/10.

Ωραια ωραια.Εντυπωσιακοτατες οι σκηνες προς το τελος.Ελπιζω να βγει και 2 σε καποια φαση γιατι καπως αποτομα το τελειωσε.

The Dilemma (2011) - IMDb 5.5/10

Μετριότατο που ξεκινάει σχετικά ΟΚ, μετά το παραξηλώνει μέχρι ανοησίας, για να ολοκληρώσει με μάλλον αναμενόμενο τρόπο. Βασικά είπα να δω την ταινία μόνο και μόνο λόγω Jennifer Connelly και Winona Ryder. Δεν ξέρω, ίσως μετά τα 50 να σταματήσει η Jennifer να δείχνει πολύ ποιο νέα από ότι είναι. Για την ώρα η Winona, αν και λίγο νεώτερή της, έδειχνε λες και την περνάει 10+ χρόνια σε ηλικία.

Fast Five. 9/10

Παρα πολυ καλη..Δεν το περιμενα..! Πολυ ωραιες ατακες που ριξαμε πολυ γελιο , Πολυ βρουμ βρουμ , πιστολιδι , τρεξιμο και φυσικα γκρεμισαν ολο το Ριο!

Αξιζει για cinema..! (Εαν πατε cinema , οταν τελειωσει περιμεντε λιγο γιατι εχει και αλλο μετα! :T: )

Fast Five. 9/10

Παρα πολυ καλη..Δεν το περιμενα..! Πολυ ωραιες ατακες που ριξαμε πολυ γελιο , Πολυ βρουμ βρουμ , πιστολιδι , τρεξιμο και φυσικα γκρεμισαν ολο το Ριο!

Αξιζει για cinema..! (Εαν πατε cinema , οταν τελειωσει περιμεντε λιγο γιατι εχει και αλλο μετα! :T: )

Πλακα κανεις,πρεπει να το δω για να το πιστεψω οτι ηταν καλο ενα fast furious!

Μου λεγε ενας παλιος συμμαθητης που τον ειδα στο μετρο για το εργο και λογω της καγκουροσυνης και της ασχετοσυνης του με τις ταινιες λεω τι λεει ο μλκας.... :fist:

Fast Five. 9/10

:o :O,τι έχει μετά???το είδα αλλά δεν έκατσα.Όσοι δεν το έχετε δει μην δείτε spoiler.

Δείχνει ποιος νικάει στην κόντρα Ντομ-Μπραιαν?

@Hydra Γιατί?Δεν θεωρείς το πρώτο και το 4ο καλό?

The Lovely Bones 9/10

Τι να πω.Ανετα το 9αρι για πολλους λογους!

Θα ξεκινησω με τον Peter Jackson ο οποιος για αλλη μια φορα ξεπερναει τον εαυτο του.

Τι υπεροχη σκηνοθεσια!Τι πανεμορφα τοπια!Ποσα ομορφα και γαληνια χρωματα!Απεραντοσυνη,αρμονια και ολα αυτα ερχονται σε ρηξη με τον

πιο καταλληλο τροπο απο τον Peter ωστε να μας μεταφερει στην αλλη διασταση των πραγματων,στον πραγματικο κοσμο.Οι εναλλαγες στα συναισθηματα και τις καταστασεις γενικα ηταν πετυχημενες.

Η Saoirse Ronan για αλλη μια φορα με αφηνει με τις (πιο) αριστες εντυπωσεις.Το κοριτσι εχει ταλεντο και φαινεται.

Ειναι η ηθοποιος που χρειαζεται ο καθε παραγωγος στην ταινια του,αν πρεπει αυτη να παιξει το ρολο μιας κοπελας

με στιγματα αθωοτητας και παραλληλα ωριμοτητας.Για την ηλικια της(17) εχει μεγαλο ταλεντο και καταφερνει να δωσει

ενα ξεχωριστο χρωμα σε καθε της ρολο(HANNA,The Way Back).Εξαλλου ολα αυτα τα χρωματα και οι ομορφες εικονες που ζωντανεψε

ο Peter Jackson δεν μπορω να σκεφτω με ποια αλλη ηθοποιο της ηλικιας της και μη θα ταιριαζαν περισσοτερο.

ο Mark Wahlberg δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ καποτε,αλλα σε γενικες γραμμες με αφησε ικανοποιημενο απο αυτη του

την ερμηνεια.Ο Stanley Tucci παρα πολυ καλος.Στους υπολλοιπους δε χρειαζεται να αναφερθω ξεχωριστα,καθως δεν επαιξαν

ιδιαιτερο ρολο θεωρω.

Τα soundtracks μου ηταν γνωστα απο πολυ παλια.Πολυ ομορφες μελωδικες περιπλανησεις,αυτο ηταν που σκεφτηκα οταν ακουσα περσι

για πρωτη φορα τα τραγουδια των Cocteau Twins και του Brian Eno,που εχει επενδυσει μεγαλες ταινιες και παλιοτερα,που αν αρχισω

να αναφερω,τελειωμο δε θα χουμε!

Ειμεινα πολυ ευχαριστημενος με την ταινια και το τελικο μυνημα με βρηκε ευπροσδεκτο.Η αγαπη διαρκει οσο τιποτε αμα ειναι αληθινη,ειμαι αυτης της αποψης,ναι.

Μου θυμισε το What Dreams May Come (1998)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=X4qNpXGkoqg]YouTube - The Lovely Bones ~ Comes and Goes[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=NEOyXJm03ps&feature=related]YouTube - "here i am. waiting to hold you" [b-day gift][/ame]

ερχονται σε ρηξη με τον

πιο καταλληλο τροπο απο τον Peter ωστε να μας μεταφερει στην αλλη διασταση των πραγματων,στον πραγματικο κοσμο.

Για μια στιγμή λέω, μα τι γίνεται; Στο Fringe είμαστε; :p

Tucker & Dale vs Evil.6/10.

Στην αρχη μαρεσε απο καποιο σημειο και μετα μου τα χαλασε.Ηταν λιγο καθυστερημενη βασικα.

Fantastic Four.6/10.

Διασκεδαστικη χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο.

4: Rise of the Silver Surfer.6/10.

Μια απο τα ιδια.

Atonement.7/10.

Την βαρεθηκα λιγο μιας και δεν μου αρεσουν ταινιες WW2+ροματζο.Δεν γουσταρω και την κρυοκωλη Knightley so there you go.To τελος καπως με ξυπνησε.

Little Miss Sunshine.8/10.

Ταινια με πολλα κιλα @@.Διασκεδαστικη και με τονους μηνυματα.Την ειχα δει και σινεμα το '06 οταν βγηκε.Ταινιαρα με τα ολα της.Φανταστικες ερμηνειες απο ολο το cast.

Tucker and Dale vs Evil: 8/10

Αν θες να δείς καφρίλα σαρκασμό και γελιοαστείες καταστάσεις τότε ΔΕΣ ΤΗΝ. Παραδόξως εντόπισα καλή σκηνοθεσία που δεν συνηθίζεται σε ταινίες του είδους.

Αλλη μια φορα που επεσα θυμα της βαθμολογιας του imbd.

Ειδα δυστυχως αυτην : Mr. Brooks (2007) - IMDb

Παιδιαριωδες σεναριο, αθλιοι διαλογοι , κακιες ερμηνιες, χαλια σκηνοθεσια. 3/10 (και πολυ ειναι:wall:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.