Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Πλέον σινεμά μόνο Τετάρτες στα Village με 2 in 1 (Cosmote) και καθημερινές στα Odeon (Vodafone)

Ναι Ναι Ναι Ναι.

Όσο καλή ταινία και να ναι, 9.5Ε ρε αδερφέ κανονική ταρίφα.... είπαμε.

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Εχουν βγει τα extended?γιατι ειχα διαβασει για ιουνιο...τα κανονικα τα εχω βρει.

α και btw αξιζει οχι μονο να διαβασεις τα 3 βιβλια αλλα και τα υπολοιπα που περιγραφουν τις υπολοιπες εποχες.αξιζουν αν και δεν ειναι τοσο αναλυτικα οσο ο αρχοντας.

Εχουν βγει τα extended?γιατι ειχα διαβασει για ιουνιο...τα κανονικα τα εχω βρει.

α και btw αξιζει οχι μονο να διαβασεις τα 3 βιβλια αλλα και τα υπολοιπα που περιγραφουν τις υπολοιπες εποχες.αξιζουν αν και δεν ειναι τοσο αναλυτικα οσο ο αρχοντας.

Όντως αξίζει! :)

Λάθος μου τελικά, δεν έχω τα extended, για αλλη ταινία θυμόμουν το extended και τα μπερδεψα στο μυαλό μου. Και έχεις δίκιο: The Lord of the Rings Trilogy: Extended Edition on Blu-ray June 28th το γράφει με το που φορτώνει η σελίδα! Ωστόσο υπάρχει σε χαμηλότερη ανάλυση? Ε ρε θα πέσει λιώσιμο!:dance3:(και έρχεται και το Hobbit, αν και το 2012)

EDIT: Της παναγιάς τα ματια!!!! http://www.wbshop.com/on/demandware.store/Sites-WB-Site/default/Page-Show?cid=The-Lord-of-the-Rings-Extended-Edition-Blu-ray-Gift-Set&adid=siteLOTR

Εγώ ξεκίνησα (εχει μέρες βασικά) βδομάδα Star Wars σε 1080.:dance3:

Είδα 4-5-6-1, κι αύριο το 2 :D τα είχα ξεχάσει τελειώς......

Αυτά πρέπει να τα δώ και γω μες το καλοκαίρι, δεν έχω δεί κανένα εκτός απο διάσπαρτες σκηνές στην tv κατα καιρούς.:hm:

Παρατηρηση 1. Στα village στο ρεντη το ειδα.Χαλι μαυρο η ποιοτητα της εικονας.

Απίστευτο χάλι για ένα πολυδιαφημισμένο σινεμά όπως τα Village. Υπότιτλοι που ελαφρώς έτρεμαν και εικόνα λες και την είχαν πάρει από μέτριο DVDrip και της είχαν τραβήξει και ένα blur εφέ από πάνω. ΤΡΑΓΙΚΟ. :slap:

Περίμενα να δω την πνιγμένη στα εφέ αποτυχία με τον άκυρο ηθοποιό στον ρόλο του Thor, με βάση το trailer. Τελικά βλέπεις μια ταινία με πλούσια εφέ μεν, αλλά περιποιημένη, με καλή ιστορία, σωστά διαλεγμένους ηθοποιούς στους αντίστοιχους ρόλους και χιούμορ σε λίγα μεν σημεία αλλά τόσο ακαριαίο και τόσο πετυχημένο που ξεκαρδίζεσαι στα γέλια χωρίς να πλατειάζει ή να γίνεται γελοίο και να χαλάει την ταινία.

Γενικά πολύ ευχαριστημένος, νομίζω ότι αγγίζει το 8αράκι άνετα. Αξίζει χαλαρά το σινεμαδάκι, αλλά σε καμιά μα καμιά περίπτωση σε σινεμά με την τραγική ποιότητα που προσφέρουν τα Village.

Την προηγούμενη Πέμπτη στην πρεμιέρα είδα το Thor 3d.

Η ταινία ήταν αρκετά καλή αλλά σε καμία περίπτωση μην πάτε να την δείτε σε 3D.

Αυτό γιατί έχει όλες και όλες 3σκηνες για3d.

Επίσης μόλις γύρισα από το σινεμά.

Είδα την κοκκινοσκουφιτσα.

Η ταινία ήταν μέτρια βλεποταν αλλά δεν πολύ άξιζε...

Είδα και εγώ το Thor σε κανονική προβολή. Καλούλα ήταν, λίγο γλυκανάλατη αλλά είχε αρκετές καλές σκηνές δράσης και μερικές πολύ αστείες ατάκες.

Στο Pet Shop ο Thor: I need a horse

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.