Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

hamburger ηταν :p

Σωστή παρατήρηση. Και θυμόμουν το ημισφαιρικό top του γεύματος, αλλά δε ξέρω γιατί έγραψα sandwich.

Πήγα και είδα το Thor σήμερα. Σαν ταινία και δράση καλή ήταν για να περάσει η ώρα σου. Στην ιστορία μου τα χάλασε όμως. Δεν μου άρεσε η απεικόνιση του Asgard. Θα περίμενα να είναι κάτι σαν τον δικό μας Όλυμπο. Όπως επίσης το ότι όλοι στο Asgard μιλάνε Αγγλικά και συννενοούνται κανονικά με τους ανθρώπους. Επίσης πάλι έπεσε στην Αμερική ο Thor. Τρύπιο σε πολλά σημεία, αλλά δε βαριέσαι. :p

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Victor βάλε μια βαθμολογία :p

Εγώ θα έβαζα στο Thor ένα 7. Επίσης θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον victor....

The Devil's Advocate 8/10

Al Pacino. Τα λεει ολα .Ακομα δεν εχω δει ΜΙΑ,εστω μια ταινια που να μην επαιξε τον ρολο του τελεια.

Ειναι αναμφισβητητα φοβερη η ερμηνεια του στη συγκεκριμενη ταινια και ο μονολογος στο τελος απο τους καλυτερους.

Into the Blue.7/10.

Ποπο ρε φιλε μια ολοκληρη ταινια με την Alba με μπικινι.

The Rite.6/10.

Μετρια πραγματα.

How High.5/10.

Απαραιτητα με παρεα και high καταστασεις γιατι δεν ειναι σοβαρη ταινια

The Dilemma.6/10.

Ψιλοπατατουλα.

Dog Pound.6/10.

Μετριο και αυτο.

The Cable Guy.5/10.

Στο τελος κατι πηγε να πει αλλα δεν μπορεσε να σωσει ολη την ταινια.

Congo.7/10.

Απο τις αγαπημενες μου περιπετειες.

Zeitgeist: Moving Forward

Εχει ωραιες στιγμες οπως και τα αλλα 2 της σειρας.

Εχει σινεμαδακι (μετα απο απιστευτα πολυ καιρο) thor σημερα.Ελπιζω να μην κλαιω τα λεφτα που εδωσα μολις βγω

HANNA 8/10

Ενα απλο σεναριο που ομως δινει μια ταινια κομψοτεχνημα,με ολη αυτη τη δραση απο την αρχη μεχρι το τελος,την ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ (για το νεαρο της ηλικιας της -17-) τελεια ερμηνεια της Saoirse Ronan,το ξυλο,οι 2-3 σκηνες που φερνουν ακομη και γελιο,προκειμενου να μη χαθει το παραμικρο ενδιαφερον οσο παρεμβαλονται καποιες σκηνες λιγοτερο καταιγιστικες.

Soundtracks αψογα εναρμονισμενα με τη κινηση της ταινιας και τη δραση.Τα τραγουδια των Chemical Brothers ερχονται να "τελειωσουν" αυτη την καλη ταινια και να της δωσουν αυτο το 0.5 απο το 7.5 σττο 8/10 !! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!!!

Cate Blanchett ετσι και ετσι.

Την ειδα σε εναν συνοικιακο κινηματογραφο απεναντι απο το φροντιστηριο μου.Παντα περναω και ποτε δεν μπηκα μεσα.Απ'εξω φαινεται τοσο μικρο και η αιθουσα ειναι τοσο μεγαλη....δεν το περιμενα.Ειμασταν γυρω στα 10 ατομα,μια χαρα.

Θα πω κατι,που ισως φανει τρελο,αλλα σημερα νομιζα οτι εβλεπα HD στο σπιτι μου.Η εικονα ηταν τοσο τελεια!!!3000 φορες καλυτερη απο Village και Ster .Ο ηχος δεν ηταν των προσδοκιων μου,αλλα ανετα θα ξαναπαω σε επομενη προβολη.Το κατευχαριστηθηκα.

Μαλιστα και οι υποτιτλοι δεν ηταν αυτοι οι σαπιοι με τα στραβογραμματα στα village.Και παλι σαν "του σπιτιου".

Δειτε την ταινια !!!!

HANNA 8/10

Έχει καποια σχέση με το Leon του '94? Γιατί κάπου μου φάνηκε πως είδα ότι η ταινία είναι παρόμοια(χωρίς αυτο να σημαίνει ότι δεν είναι καλη:))..

Γυρισα.:p

Thor.7,5-8/10.

Πολυ καλη η ταινια.Επεσαν πολλα φραγκα.Δεν ηταν απραχτη οπως αλλες του ειδους.Αρκετα προσεγμενη.

Ποπο θα τριβουμε τα ματακια μας στο The Avengers.

Παρατηρηση 1. Στα village στο ρεντη το ειδα.Χαλι μαυρο η ποιοτητα της εικονας.

Απλα απαραδεχτη.Μια ατελειωτη θολουρα η ταινια.Ξεκιναει λεω τι σκατα ανεβασα μυωπία αποτομα?:hang3:.Γυρναω στο κολητο "ναι μου λεει δεν ειναι ιδεα σου".

Παρατηρηση 2. 9,5 ευρω ρε παιδια ελεος δλδ.Και fail εικονα.Πρεπει να ξυπνησουμε καποια στιγμη και να τους κλασουμε να δουμε για ποτε θα ριξουν τις τιμες.

Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι στις διαφημισεις στην αρχη ειδα κατι προσφορες για οικογενειες.10 ευρω εισιτήριο+ποπ κορν+αναψυκτικο (αν θυμαμαι καλα).Δηλαδη μια οικογενεια με 2 παιδακια θελει ενα 40αρι για να δει μια ταινια.Να ρωτησω εχουν την εντυπωση πως χεζουμε λεφτα?

Του χρονου παλι σινεμα.Αντε και transformers ακομα φετος ...:o

πλεον σινεμά πάω για να κάνω χαβαλέ, να κοροϊδέψω τις σκηνές κτλ. Αν θελήσω να ευχαριστηθώ ταινία,την βλέπω στο σπίτι μου.

Πλέον σινεμά μόνο Τετάρτες στα Village με 2 in 1 (Cosmote) και καθημερινές στα Odeon (Vodafone)

Πλέον σινεμά μόνο Τετάρτες στα Village με 2 in 1 (Cosmote) και καθημερινές στα Odeon (Vodafone)

Και πολύ τους είναι.

Υψηλές τιμές, χαμηλή ποιότητα εικόνας & ήχου, χάλια snacks & τιμές αυτών, και το αποκορύφωμα: μουφοταινίες οι περισσότερες.

Και οι υποτιτλοι εινα χαλια.Ελπιζω να μην σπαζομαι μονο εγω με αυτο.Μου σπαν τα νευρα!!!

Απο ηχο αναλογως την αιθουσα,στα village εχω τυχει και σε τελειο ηχο.Εικονα ποτε ομως και ισως αυτος να ειναι και ενας λογος που δεν εμεινα ικανοποιημενος απο το Avatar 3D ( ; ).Μπορει στα Ster να 'ταν καλυτερα.

Μια καρτουλα Αθηνοραμα θα παω να βγαλω και θα πηγαινω με 5 ευρω σε αλλους κινηματογραφους.Δεν αξιζει.Μονο Τεταρτες Village.

Τους υπότιτλους δεν ξέρω, προσπαθώ να μην τους δίνω σημασία, γιατί μου την σπάνε ( χαλάνε τον όποιο "εγκληματισμό" στην ταινία ) [ ναι, είμαι παράξενος και ιδιότροπος, υπάρχει άλλος που σινεμά και σπίτι θέλει όταν βλέπει ταινία σε TV/Monitor να μην υπάρχει το παραμικρό φώς, και "κλείνει" και το LEDάκι της οθόνης με γώμα για κάρβουνο ? :D ]

{ κανένα σινεμά που δεν βάζει υπότιτλους υπάρχει εδώ Αθήνα ? }

Έίδαμε το Thor στο mediterranean cosmos εγώ η κοπέλα μου και ο bro μου. Σύνολο 55 :toomuchne ευρώ περίπου - τρία εισιτήρια για το 3D από 12γιούρα περικαλώ + συν τα πορν-κοκ και τα αναψυκτικά.

Δεν είναι να έρχομαι συχνά Ελλάδα... :hehe:

edit: Ναι ξέχασα,

THOR (3D): 8/10

Το 8άρι πάει για την όλη εμπερία, ήταν και η πρώτη μου 3D οπότε είμαι και ελάχιστα biased γιατί το καταγούσταρα. Πολυ καλή ταινία πάντως. Από τις ταινίες που αξίζει να τις δεις cinema.

Σινεμα για κανενα λογο...μονο αν με πρηξει η κοπελα να παμε.ταινιες μονο σπιτι...

Στο θεμα μας

The A-Team 7/10 ωραια αλλα προχωραει πολυ γρηγορα...

Tron Legacy 8,5/10 μου αρεσε πολυ και με ψηνει να δω και το παλιο

περιμενω πως και πως τα lotr bluray extended για να λιωσω κανα 13ωρο σε full hd :p

περιμενω πως και πως τα lotr bluray extended για να λιωσω κανα 13ωρο σε full hd :p

Τα έχω απο την προηγούμενη βδομάδα, θα λιώσω μόλις τελειώσω το 3o βιβλίο(btw, καμία σχεση η ταινία σε μερικά σημεία, αλλα κατά τα αλλα είναι respect) και τις πανελλήνιες!!!:dance3::dance3:

Kick-Ass 7,5-8/10

Sin City 8+/10

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.