Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Μετα την πανωλεθρια με την αθλιοτητα του Green Hornet , ειπα αν αποζημιωσω τον εαυτο μου κ την παρεα μου , δοκιμαζοντας με ρισκο ειναι η αληθεια να δουμε κατι το διαφορετικο.

Ειδα(με) λοιπον αυτο : Rubber (2010) - IMDb

Δυστυχως αυτο που ειδα με απογοητευσε. Ενω ειχε ολα τα φοντα να γινει μια cult ταινια κ ειχε αρκετα πρωτοτυπες ιδεες και πολυ καλες ληψεις , τελικα ηταν βαρετη κ ρηχη. Κριμα. Χαθηκε μια καλη ευκαιρια.

4/10

Συμφωνώ με τον από πάνω για το Green Hornet. Πολύ ωραία για να περάσεις την ώρα σου, αλλά μόνο αυτό. Δε θα σου κάνει κάποια αίσθηση.

Και συμφωνώ με τον ακόμα παραπάνω* για το Sell the Dead. Είχε πολύ ωραίο black humor.

* για τον filthy dwarf λέω, αλλά νόμιζα ότι το ποστ του ήταν δύο ποστ πιο πάνω από το δικό μου. :hmm:

Συμφωνώ με τον από πάνω για το Green Hornet. Πολύ ωραία για να περάσεις την ώρα σου, αλλά μόνο αυτό. Δε θα σου κάνει κάποια αίσθηση.

Και συμφωνώ με τον ακόμα παραπάνω* για το Sell the Dead. Είχε πολύ ωραίο black humor.

* για τον filthy dwarf λέω, αλλά νόμιζα ότι το ποστ του ήταν δύο ποστ πιο πάνω από το δικό μου. :hmm:

εκεί που το zombie τρόμαξε με την ασχήμια της τύπισας μιλάμε με άκοθσε όλη η γειτονιά απο τα γέλια.

Αλλη μια ευκαιρια που πηγε χαμενη: Daybreakers (2009) - IMDb

Οκ , ωραια ταινια, σιγουρα αξιζει να την δειτε αλλα με τετοιο υλικο θα επρεπε να ηταν αριστουργημα. Αρχισε και γ@μω αλλα κρεμασε στην πορεια.

Ενα 7/10 το παιρνει ομως χαλαρα.

71 Into the Fire 2010 Πάρα πολύ καλό 8/10 θα έβαζα ίσως και 9 αν δεν είχε

ένα στοιχειό υπερβολής στο τέλος στη σκηνή στην ταράτσα,

θυμήθηκα και το κέντρο στη Θήβα... όταν έμειναν μόνοι τους στο σχολείο ήταν ακριβώς σαν το κέντρο! πιστεύω ότι πέρασα και κάποια νοήματα περί προπαγάνδας, καλού-κακού και άλλα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.