Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Σου προτεινω το kick-ass φιλε..

Εκτος απο πολυ καλη ταινια εχει και το πιο συγκλονιστικο soundtrack που εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια σε ταινια...

Αν λες για το

δεν είναι από αυτήν την ταινία αλλά ναι είναι απλά επικό!

Δεν θυμαμαι αν ειναι κι αυτο μεσα στην ταινια νομιζω απ οτι βλεπω στο imdb δεν ειναι..

Αναφερομαι γενικα στο soundtrack της ταινιας σαν συνολο τραγουδιων..

Καθε σκηνη η οποια ειχε καποιο τραγουδι ηταν ολα ενα προς ενα συγκλονιστικα...

Δεν θυμαμαι αν ειναι κι αυτο μεσα στην ταινια νομιζω απ οτι βλεπω στο imdb δεν ειναι..

Αναφερομαι γενικα στο soundtrack της ταινιας σαν συνολο τραγουδιων..

Καθε σκηνη η οποια ειχε καποιο τραγουδι ηταν ολα ενα προς ενα συγκλονιστικα...

Eιναι μέσα στην ταινία αυτό που σου έστειλα και συγκεκριμένα στο σημείο που πάει να σώσει των πατέρα της το κοριτσάκι απλά πιο παλιά ήταν στην ταινία Sunshine.

Το έχω δει το Kick ass και το βρήκα μεγάλη μπούρδα :hehe:

Μεγάλη όχι αλλά μπουρδιτσα ναι :p

Πες ρε περικλη 5 κοινωνικες που ανα τα χρονια σε εχουν συγκλονισει οταν τις ειδες.. Και παλιες, μονο ασπρομαυρες να μην ειναι θελω εγχρωμη οπωσδηποτε αποψε..

5? Ολονύχτιο με ταινίες? :p

Λοιπόν, αν και κάποιες δεν είναι ακριβώς κοινωνικές, εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ:

The Counterfeiters

The Deer Hunter

The Shawshank Redemption

(έρχονται σε λίγο οι υπόλοιπες)

Οχι απλα επειδη εχω δει πολλες ταινιες καποιες θα τις ειχα δει απ αυτες που θα πεις..

Shawshank redemption στο top 5 ολων των εποχων χαλαρα, ο ελαφοκυνηγος δεν τον εχω δει αλλα βαρια για τωρα δεν εχω κουραγια, το counterfeiters το imdbαρω τωρα να δω τρειλερ...

Οχι απλα επειδη εχω δει πολλες ταινιες καποιες θα τις ειχα δει απ αυτες που θα πεις..

Shawshank redemption στο top 5 ολων των εποχων χαλαρα, ο ελαφοκυνηγος δεν τον εχω δει αλλα βαρια για τωρα δεν εχω κουραγια, το counterfeiters το imdbαρω τωρα να δω τρειλερ...

E μου είπες ταινίες που σε συγκλόνισαν λογικό είναι να τις έχεις δει αφού θα είναι γνωστές. :)

Α και άμα έχεις όρεξη τσεκαρε το sunshine εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.