Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6901 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Προτείνετε μια κωμωδία του 2010 απο 7.0 και πάνω μέσα στο επόμενο μισάωράκι Και κερδίζουμε πολλά και πλούσια δώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6902 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Σου προτεινω το kick-ass φιλε..Εκτος απο πολυ καλη ταινια εχει και το πιο συγκλονιστικο soundtrack που εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια σε ταινια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 17, 2011 #6903 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Και κερδίζουμε πολλά και πλούσια δώρα? και ολα αυτα σε ενα υπεροχο βαλιντζακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6904 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Πειτε μου και μενα μια συγκλονιστικη κοινωνικη ρε παιδια να δω..Απο το 1990 και μετα δεν εχω προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6905 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Σου προτεινω το kick-ass φιλε..Εκτος απο πολυ καλη ταινια εχει και το πιο συγκλονιστικο soundtrack που εχω ακουσει εδω και 2-3 χρονια σε ταινια... Αν λες για το δεν είναι από αυτήν την ταινία αλλά ναι είναι απλά επικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6906 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Δεν θυμαμαι αν ειναι κι αυτο μεσα στην ταινια νομιζω απ οτι βλεπω στο imdb δεν ειναι..Αναφερομαι γενικα στο soundtrack της ταινιας σαν συνολο τραγουδιων..Καθε σκηνη η οποια ειχε καποιο τραγουδι ηταν ολα ενα προς ενα συγκλονιστικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 17, 2011 #6907 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Το έχω δει το Kick ass και το βρήκα μεγάλη μπούρδα Αυτό http://www.imdb.com/title/tt0181875/ έχει φοβερό soundtrack και όποιος δεν το έχει δει να πάει αύριο για εξομολόγηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6908 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Δεν θυμαμαι αν ειναι κι αυτο μεσα στην ταινια νομιζω απ οτι βλεπω στο imdb δεν ειναι..Αναφερομαι γενικα στο soundtrack της ταινιας σαν συνολο τραγουδιων.. Καθε σκηνη η οποια ειχε καποιο τραγουδι ηταν ολα ενα προς ενα συγκλονιστικα... Eιναι μέσα στην ταινία αυτό που σου έστειλα και συγκεκριμένα στο σημείο που πάει να σώσει των πατέρα της το κοριτσάκι απλά πιο παλιά ήταν στην ταινία Sunshine. Το έχω δει το Kick ass και το βρήκα μεγάλη μπούρδα Μεγάλη όχι αλλά μπουρδιτσα ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6909 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Πες ρε περικλη 5 κοινωνικες που ανα τα χρονια σε εχουν συγκλονισει οταν τις ειδες.. Και παλιες, μονο ασπρομαυρες να μην ειναι θελω εγχρωμη οπωσδηποτε αποψε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6910 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Και κομωδιες δεκτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6911 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Πες ρε περικλη 5 κοινωνικες που ανα τα χρονια σε εχουν συγκλονισει οταν τις ειδες.. Και παλιες, μονο ασπρομαυρες να μην ειναι θελω εγχρωμη οπωσδηποτε αποψε.. 5? Ολονύχτιο με ταινίες? Λοιπόν, αν και κάποιες δεν είναι ακριβώς κοινωνικές, εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ: The Counterfeiters The Deer Hunter The Shawshank Redemption (έρχονται σε λίγο οι υπόλοιπες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Απρίλιος 17, 2011 #6912 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Shawshank Redemption εγκρίνω και εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6913 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Οχι απλα επειδη εχω δει πολλες ταινιες καποιες θα τις ειχα δει απ αυτες που θα πεις..Shawshank redemption στο top 5 ολων των εποχων χαλαρα, ο ελαφοκυνηγος δεν τον εχω δει αλλα βαρια για τωρα δεν εχω κουραγια, το counterfeiters το imdbαρω τωρα να δω τρειλερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6914 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Οχι απλα επειδη εχω δει πολλες ταινιες καποιες θα τις ειχα δει απ αυτες που θα πεις..Shawshank redemption στο top 5 ολων των εποχων χαλαρα, ο ελαφοκυνηγος δεν τον εχω δει αλλα βαρια για τωρα δεν εχω κουραγια, το counterfeiters το imdbαρω τωρα να δω τρειλερ... E μου είπες ταινίες που σε συγκλόνισαν λογικό είναι να τις έχεις δει αφού θα είναι γνωστές. Α και άμα έχεις όρεξη τσεκαρε το sunshine εμένα μου αρέσει πάρα πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6915 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Ωραιος.. Το counterfeiters εχει παρα πολυ ενδιαφερουσα ιδεα..Αλλες προτασεις παιδες, ισως και για κομωδιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6916 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Ασχετο, επειδη φαινεται να σου αρεσουν ταινιες σχετικες με τις αδικιες των πολεμων..Εχεις δει το "the boy in the striped pyjamas"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6917 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Ασχετο, επειδη φαινεται να σου αρεσουν ταινιες σχετικες με τις αδικιες των πολεμων..Εχεις δει το "the boy in the striped pyjamas"? Ναι το εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6918 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Απιστευτο ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 #6919 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Απιστευτο ε?Ναι ήταν πολύ καλή ταινία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 17, 2011 #6920 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Τελικα αποφασισα να δω psych και το καινουργιο house..Ευχαριστω για τις προτασεις παντως.. Το counterfeiters θα το δω σιγουρα..Αν δεν το χεις δει Περικλη θα σ αρεσει σιγουρα πολυ το Die Welle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.