Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Way Back.8/10.

Τι λες τωρααα?Τι εκαναν οι ανθρωποι?Εγω περπατησα αμπελοκηπους-παγκρατι με βροχη τις προαλλες και νιωθω υπερηφανος:hang3:.

Πραγματικα δυνατη ταινια πολυ συγκινητικη.Λυγισα σε αρκετες στιγμες :weep:

Ειδα αυτην : http://www.imdb.com/title/tt0429493/

Μπορει να ειναι Αμερικανια κ ντικα στα κλισε κ στο ψεμα αλλα η ταινια ειναι παρα πολυ διασκεδαστικη και πολυ αστεια.

8/10 απο μενα γιατι προσφερει αγνη διασκεδαση.

Sunshine.6/10.

Την ειχα δει καποια χρονια πριν δεν την θυμομουν ιδιαιτερα,την ξαναειδα.Μετρια ταινια.Ειδικα οταν ειδα οτι ειναι σκηνοθετημένη απο τον Danny Boyle στεναχωρηθηκα γιατι η σκηνοθεσια ειναι που με χαλασε.

The Core.5/10.

Νταξ ειπαμε φαντασιας αλλα εδω το παρατραβηξαν.Μεσα στις υπερβολες η ταινια μεσα στην βλακεια.Για να την απολαυσεις εστω και λιγο πρεπει να κανεις shut down τον εγκεφαλο σου να μην σκεφτεσαι τπτ.

Just Go with It .6/10.

Δεν θυμαμαι και πολλα απο την ταινια ημουν ζαλισμενος απο το πρωτο 5λεπτο.

Ο λογος:

0216brooklyndeckersport.jpgmv5botkyndyynta5nv5bml5.jpgjustgowithit24.jpg

Ξεκιναει η ταινια,χαλαρος εγω και σκαει πανω στο 5λεπτο το μωρο με μπικινι.Ε καπου εκει τελειωσε η ταινια για μενα.Επεσε η πιεση μου και εφυγε μια σημαντικη ποσότητα αιματος απο τον εγκεφαλο.

Μετα απλα εβλεπα εικονες και χρωματα σαν 4χρονο παιδακι:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.