Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Ειδα την ταινια-ντοκιμαντερ Inside Job (2010) - IMDb.

Πιστευω οφειλουμε να την δουμε ολοι κ ειδικα στην Ελλαδα που μας αφορα αμεσα.

Ειλικρινα βρειτε λιγο χρονο κ δειτε την.

Βαθμολογια απο μενα 10/10 γιατι σιγουρα μου αλλαξε οριστικα τον τροπο που βλεπω πλεον τα πραγματα.

The way back

Απίστευτη ταινία πραγματικά.

Τα ανθρώπινα όρια αντοχής σε όλο τους το μεγαλείο. 8,0

Niceeee!Στα σκαρια την εχω.

Ειδα το

Battle: Los Angeles.7/10.

Συμπαθητικη.Εχασε αρκετα λογο ποιοτητας video.Θα την ξαναδω σε 1080π σιγουρα

Θα διαφοροποιηθώ με τον Ιησού από πάνω, και θα βαθμολογήσω την συγκεκριμένη ταινία (battle of the cliche/los angeles) με 2.5-3.

Independence day με χειρότερα/λιγότερα εφέ, χωρίς τον Will Smith, περισσότερη (ναι και όμως περισσότερη) "αμερικανιά" και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ cliché/στερεότυπα.

Άμα δεν την έχετε δει την ταινία...πιστέψτε με την έχετε δει.

Terry Pratchett's The Colour of Magic 7.5/10

Έχουν περάσει κάτι αιώνες από όταν διάβασα τα βιβλία, και η συγκεκριμένη αν και tv-series (2 μέρη) είναι αρκετά καλοφτιαγμένη και ενδιαφέρον. Προτεινόμενη :T:

Θα διαφοροποιηθώ με τον Ιησού από πάνω, και θα βαθμολογήσω την συγκεκριμένη ταινία (battle of the cliche/los angeles) με 2.5-3.

Independence day με χειρότερα/λιγότερα εφέ, χωρίς τον Will Smith, περισσότερη (ναι και όμως περισσότερη) "αμερικανιά" και ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ cliché/στερεότυπα.

Άμα δεν την έχετε δει την ταινία...πιστέψτε με την έχετε δει.

Terry Pratchett's The Colour of Magic 7.5/10

Έχουν περάσει κάτι αιώνες από όταν διάβασα τα βιβλία, και η συγκεκριμένη αν και tv-series (2 μέρη) είναι αρκετά καλοφτιαγμένη και ενδιαφέρον. Προτεινόμενη :T:

Περισσοτερη αμερικανια απο το οτι ο προεδρος της αμερικης πιλοταρει F-16 και εφαγε μονος του ουσιαστικά τους εξωγήινους δεν γινεται(ο λογος που εβγαλε μπροστα στους πιλοτους πριν φυγουν για μαχη ηταν απολαυστικος αλλα τιγκα αμερικανια).Και βασικα περα απο το alien invasion δεν εχουν σχεση οι 2 ταινιες.Το Independence day εχει πολλα κωμικα στοιχεια ενω το Battle: Los Angeles ειναι 100% war movie(μπαμ μπουμ κλπ κλπ).Δεν μπορω να τις συγκρινω.

Σήμερα θα δω το Battle: Los Angeles στο σινεμά και θα σας πω :p

Το είδα και δε μου άρεσε. Είχε μία άντε δύο καλές σκηνές, αλλά κατά τ'άλλα έκανε πολλές κοιλιές.

Battle los angeles 8/10

me liked.λιγο καλυτερα τα εφε να ηταν.αμερικανια ηταν αλλα δειξτε μου ταινια που να μην ειναι εστω και λιγο?:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.