liakjim Απρίλιος 2, 2011 #6801 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Εγω ειδα το ''Sanctum'' του cameron αν δεν κανω λαθος.....πολυ καλο 7/10 !Αν και στον κινηματογραφο θα ηταν πολυ καλητερο ...ηταν και 3d...Βασικα ειναι executive producer. Σκηνοθετης ειναι ο Alister Grierson - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Απρίλιος 2, 2011 #6802 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Gun (2010) - IMDb 3/10 και πολυ της ειναι ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 2, 2011 #6803 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 equilibrium 8.5/10 ισως και 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 2, 2011 #6804 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Πολυ καλη ταινεια ''equilibrium'' ,αν και παλια... 2002 νομιζω....κατι ειχε ακουστει για δευτερο μερος ..ξερει κανεισ κατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 2, 2011 #6805 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 The Warrior's Way 6.5+/10Καλή προσπάθεια, αλλά αν η ταινία έπαιρνε λίγο ποιο σοβαρά τον εαυτό της ίσως να ήταν πολύ καλύτερη. Επίσης η Kate Bosworth νομίζω το παρατράβαγε όταν το γύρναγε σε "American vlaha mode" σε βαθμό που ψιλό χάλαγε την ταινία. Προτείνεται κυρίως για χαλάρωμα και σε όσους θα τους άρεσε σαν ιδέα το μπουρδούκλωμα σπαθιών και πολυβόλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Απρίλιος 2, 2011 #6806 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Ειδα το Fair Game (2010) - IMDbΚαλο σεναριο (ειναι κ αληθινη ιστορια) αλλα η κακη και κουραστικη σκηνοθεσια κ οι χλιαρες ερμηνιες απο Naomi Watts κ Sean Pennριχνουν λιγο την βαθμολογια μου.6,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Απρίλιος 2, 2011 #6807 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 μολισ τωρα ειδα και το 600 κιλα....οπωσ το περιμενα πολυ μετριο τιποτα το ιδιαιτερο 5/10 ,γιατι απλα μου αρεσουν οι σκηνες απο την ζουγκλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 2, 2011 #6808 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 The green hornetΠέρασε ευχάριστα η ώρα. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 2, 2011 #6809 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2011 Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 ?/10Αναγκαστικά στο (προ)τελευταίο αυτό επεισόδιο δεν υπάρχει η ομορφιά των προηγούμενων μιας και τα πράγματα στον κόσμο του Harry έχουν σοβαρέψει. Προτείνεται για όταν βγει το Part2 μιας και από μόνο του δεν λέει και πολλά. Δεν γίνονται ουσιαστικά και πολλά πράγματα, ναι μεν η ιστορία προχωράει και γεγονότα εξελίσσονται, αλλά όταν φτάσει στο τέλος είναι φανερό ότι... διέκοψε για διαφημίσεις. Δεν φαίνεται να είναι ικανό το βιβλίο να δώσει δύο κινηματογραφικές ταινίες.Δεν βάζω βαθμολογία διότι πραγματικά δεν σας προτείνω να το δείτε πριν βγει το δεύτερο μέρος. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν λάθος που το είδα τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 3, 2011 #6810 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 The King's Speech 8/10 Αριστουργημα! Ο Geoffrey Rush επαιξε τρομερα το ρολο του.Ωστοσο και οι υπολλοιποι ηθοποιοι ωραιοι! Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 7.8/10 Αριστη σκηνοθεσια. Ημουν πολυ ασχημα προκατειλημενος για την ταινια ολους αυτους τους μηνες,τοσο λογω της ασχημης εντυπωσης που μου ειχαν αφησει οι προηγουμενες μεταφορες οσο και λογω του διαχορισμου σε 2 parts. Βεβαια...ηταν παρα πολυ ωραια μπορω να πω.Ενταξει οσον αφορα το ποσο καλη ηταν η μεταφορα του βιβλιου,τι να πω...σαμπως ηταν ποτε καλη; Εχοντας διαβασει ομως το βιβλιο (δεν εχω καποιο κενο δηλαδη στο story) την ευχαριστηθηκα οσο να ναι. Δεν αντεξα μεχρι να βγει το 2ο part,οποτε μεχρι τωρα καλα ηταν.Θα κρατησω ομως ακομη τις επιφυλαξεις μου μεχρι να δω και το 2ο και να εχω μια πιο καλοσχηματισμενη εικονα. Τα νεα soundtracks μου αρεσαν επισης. H σκηνη με τον Ντομπι πολυ συγκινητικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 3, 2011 #6811 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Tropic thunderΓέλασα αρκετά. O Robert Downey Jr. αγνώριστος. 7,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 3, 2011 #6812 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Tropic thunderΓέλασα αρκετά. O Robert Downey Jr. αγνώριστος. 7,5 Ναι ειχε παρει λιγα κιλα:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 3, 2011 #6813 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Season of the witch... Πέρασε ευχάριστα η ώρα με το παραμυθάκι. Γενικά είμαι του κλίματος τέτοιων ταινιών άσχετα με το πόσο λέιπει το acting. Λίγο σπαθάκια, κανα spell, κανα μοναστήρι κτλ... Τελικά ο Νικόλας πρέπει να έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Απρίλιος 3, 2011 #6814 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 γιες ινντίντ απίστεφταμπλ ταινία το τροπικ. εκεί που έπεσε η μπόμπα στο αμάξι και φόναζε ο jack black myyyyyyy aaaaaaassssss αργα με άκουσε όλη η αίθουσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 3, 2011 #6815 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Arctic Blast (2010) - IMDb (aka The Day After Tomorrow με $5k)Ήθελα μια B-movie-α και το arctic blast πραγματικά παρέδωσε. Μηδενικό budget, ανύπαρκτα εφέ, ένας γνωστός ηθοποιός και πλοκή που δε βγάζει νόημα.3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 3, 2011 #6816 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Μιας και αναφερθηκε παντως το The Day After Tomorrow δεν εχει και τις καλυτερες βαθμολογιες στο ιντερνετ,οπου το εχω πετυχει,αλλα ειναι απο τις ταινιες που εχω δει δεκαδες φορες! Απο τις αγαπημενες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 3, 2011 #6817 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 The Day After Tomorrow (ωραίο soundtrack btw)VolcanoDeep ImpactTwisterκαι φυσικά......The Core (cult)Οι πρόσφατες καταστροφολογικές δεν μου έχουν πει τίποτα για κάποιο λόγο, πχ. 2012 το είδα σινεμά, ωραία εφέ αλλά μέχρι εκεί.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AIUTUVVRtFA]YouTube - How 2012 Should Have Ended[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Απρίλιος 5, 2011 #6818 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Mary & Max imdb 8.2 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=MgRjB8PEDkM]YouTube - Mary & Max - Official Trailer[/ame] Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η γελιο & δακρυ σε ενα πακετο. ΕΙναι η ιστορια ενος 8χρονου κοριτσιου απο την αυστραλια που αλληλογραφει με εναν 40αρη απο την αμερικη διανοητικα καθυστερημενο, καταπληκτικη ταινια The Troll Hunter - Trolljegeren imdb 7.3 θυμιζει λιγο blair witch project, low budget ταινια, νορβηγικη η΄σουηδικη δε θυμαμαι, εχει πολυ ενδιαφερον ο τροπος που γυριστηκε καθως και το ..θεμα της, μη βιαστειτε να την κραξετε [ame= ] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Απρίλιος 5, 2011 #6819 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Καμια καλη περιπετειωδη/κωμοδια/δρασης ταινια εχει κανεις να προτεινει..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 5, 2011 #6820 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Αν δε το έχεις δει δες το Unknown Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.