Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Pitch Black.8/10.

The Chronicles of Riddick.8/10.

Μαματες και οι 2.Πολυ καλα σαι φαι.Το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο ηταν πιο ατμοσφαιρικο.Τα ειχα ξαναδει και τα 2 παλια δεν τα θυμομουν καλα.

The Fifth Element.6/10.

Το περιμενα πολυ καλυτερο και πιο σοβαρο.Αφελεστατο το βρηκα σε κατι φασεις

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rO0yXC0oyIA]YouTube - Sintel | Fantasy Animation Movie HD 4096p[/ame]

Αρχικα το εβαλα για να δω πως τα παει ο ff4/flash 10.2 σε τετοια αναλυση, αλλα κολλησα και το ειδα ολο (νταξει 15 λεπτα ειναι).

Εγινα λιγο emo στο τελος αλλα οκ :p

Pitch Black.8/10.

The Chronicles of Riddick.8/10.

Μαματες και οι 2.Πολυ καλα σαι φαι.Το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο ηταν πιο ατμοσφαιρικο.Τα ειχα ξαναδει και τα 2 παλια δεν τα θυμομουν καλα.

The Fifth Element.6/10.

σοβαρά; το 5th element είναι απο τις καλύτερες μου ταινίες ... απίστευτη σε πολλά επίπεδα

Το ειδα και εγω τελικα το fighter φιλε μου αλλα δε μου κανε αισθηση σιγα τη ταινια τιποτα καινουριο δεν ειχε... δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ενα ροκι που ειναι και κατα πολυ παλιοτερο ή to one million dollar baby, δε μου αρεσε ... δεν ειναι δυνατον να βλεπεις καθε φορα τα ιδια και τα ιδια μπουχτισαμε!! οι ερμηνειες παρεπιπτοντως ηταν πολυ καλες και απο τους δυο αδελφους...

Περι ορεξεως...

Paranormal activity 2 :). Σε πολλούς άρεσε όπως και σε μένα αρκετά ρεαλιστική ταινία..

Διαφωνω. Σαφως κατωτερο απο το το 1ο.

The Fifth Element.6/10.

Επισης διαφωνω. Παιζει να την εχω δει πανω απο 5 φορες. Απο τις πιο γ@μ@τες ταινιες.

million dollar hotel 8.5/10

Θα προτιμουσα καλυτερους διαλογους με λιγο τροποποιημενο το σεναριο ωστε να μην αιωρειται τοσο πολυ η φαντασια του θεατη. Παρα ταυτα, τρομερες ερμηνειες πολυ καλη φωτογραφια και ιδιαιτερο κλιμα συγκροτουν μια ταινια διαφορετικη απ΄τις αλλες...

Ξεκινησα να δω αυτο Faster (2010) - IMDb με χαμηλες προσδοκιες οποτε η πολυ καλη σκηνοθεσια , η πολυ καλη φωτογραφια, το καλο σεναριο κ οι καλουτσικες ερμηνιες με εξεπληξαν ευχαριστα.

Δειτε την. 7,5/10.

υ.γ. Ο τιτλος τελειως ακυρος.

The King's Speech 7,5/10

Δεν θα διαφωνήσω ότι η ταινία είναι εξαιρετικά φτιαγμένη και οι ερμηνείες επίσης πολύ καλές, αλλά η ιστορία θα μπορούσε να είναι μια καθημερινή ιστορία, χωρίς κάτι το πραγματικά ιδιαίτερο. Αν δεν είσαι Άγγλος και δεν σε απασχολεί και τόσο η βασιλική οικογένεια δεν νομίζω ότι η ιστορία έχει κάτι που να σε ενθουσιάσει. Υπάρχουν πολλές άλλες ταινίες όπου κάποιος με την δύναμη της θέλησης ή έστω από ανάγκη καταφέρνει κάποιο μικρό θαύμα.

The Warrior's Way.6/10.

Συμπαθητικο.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1.5/10.

Τρελη βαρεμαρα.

Ασε που δεν θυμομουν και τι ειχε γινει στα προηγουμενα και δεν καταλαβαινα πολλα πραγματα.

Κοντεψα να αυτοκτονησω.

Θυμησε εντονα LOTR σε μερικα σημεια.

A και ο Daniel Radcliffe οσο και αν εχουν βελτιωθει oi υποκριτικες του ικανοτητες ποτε δεν θα γινει ηθοποιος.Παντα καποιο παιδι θα ειναι που επειδη ετυχε να μοιαζει με τον χαρακτηρα που φανταστηκε η Rowling πρωταγωνίστησε στις ταινιες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.