Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Ποια?
London Boulevard 3/10 και πολυ της βαζω...

Δεν ξανα βλεπω ταινια με Φαρελ πραγματικα...

ξέχαδα το quote :p

Toy Story 3 πολύ ωραίο τέλο και μπορώ να πω ότι σε ορισμένα σημεία δάκρυσα! 8.5/10

Braveheart: όσες φορές και να το δώ πραγματικά δεν το χορταίνω..Ειδικά το τέλος..πόσο πιο epic πραγματικά....9.5/10

Υ.Γ Freedddddoooooommmmm

δες το 2 και 3 (army of darkness) για άπειρο γέλιο

Εχεις links απο imdb ή trailer-ακια?

Στο imdb δεν τα βρισκω τα 2 και 3.Μονο το 1ο :confused:

Εχεις links απο imdb ή trailer-ακια?

Στο imdb δεν τα βρισκω τα 2 και 3.Μονο το 1ο :confused:

Λέγονται Evil Dead αν δεν κάνω λάθος τα 2 και 3.

Ουσιαστικά δεν είναι συνέχειες απλά έχουν κάποια κοινά σημεία.

Edit: Evil Dead, Army of Darkness και Evil Dead 2 είναι η σωστή σειρά.

Snatch (2000) 7.8/10

Αρκετα καλες ερμηνειες.Δε παιρνει το 8αρι λογω του πολυ απλου σεναριου,που εκανε την ταινια να κυλησει τοσο γρηγορα...

Lucky Number Slevin (2006) 7/10

Το σεναριο ηταν παρα πολυ καλο.

Οι ερμηνειες ετσι και ετσι.

7

(ειναι και ο τυχερος μου αριθμος :dance3: )

Σκέφτομαι να δω το Knights of the South Bronx. Φαίνεται πολυ ωραίο. Παίζει και ο εξαιρετικός Ted Danson. Το έχει δει κανείς;

Ευτυχως αποζημιωθηκα κ με το πραπανω με το Fighter (The Fighter (2010) - IMDb)

Τρομερη σκηνοθεσια κ συγκλονιστικη ερμηνια απο τον Cristian Bale. 9/10

Το ειδα και εγω τελικα το fighter φιλε μου αλλα δε μου κανε αισθηση σιγα τη ταινια τιποτα καινουριο δεν ειχε... δεν εχει να ζηλεψει τιποτα ενα ροκι που ειναι και κατα πολυ παλιοτερο ή to one million dollar baby, δε μου αρεσε ... δεν ειναι δυνατον να βλεπεις καθε φορα τα ιδια και τα ιδια μπουχτισαμε!! οι ερμηνειες παρεπιπτοντως ηταν πολυ καλες και απο τους δυο αδελφους...

Θυμηθηκα μια ταινια παραξενη που θελω να τη ξαναδω τωρα "million dollar hotel" την ειχα δει περιπου πριν 7 χρονια νομιζω με καλτ σκηνικα και ωραιες ερμηνειες θα τη δω σημερα παλι για να τη βαθμολογησω (σιγουρα πανω απο 6/10)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.