Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

μπορείς να μου δικαιολογήσεις την χαμηλή βαθμολογία ? γιατί εγώ ένα 7 με 8 θα του έβαζα..

Κοιτα την περιμενα λιγο καλυτερη...μετα απο καποιο σημειο με κουρασε μπορω να πω..προς το τελος μονο καλυτερεψε λιγο πιστευω...

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
wait... what?!?!!

προσωπικη αποψη! :)

βαρετη πολυ στην αρχη μεχρι να μπει στην υποθεση, αλλα και οταν μπει μου αφηνε πολλα κενα, σαν να πηδουσε κεφαλαια ενα πραγμα!

Θα μπορουσε να παραλειψει ενα μεγαλο μερος απο την αρχη και να δειξει περισσοτερες λεπτομεριες της βασικης υποθεσης!

The Shining (1980) 8/10

Ηταν μια παρα πολυ ωραια ταινια με εντονες στιγμες.

Ειμαι σιγουρος ομως οτι αμα την εβλεπα τοτε που βγηκε,θα την αντιμετωπιζα λιγοτερο αυστηρα,μιας και τωρα δε μου εβγαλε κατι το προτοτυπο,με τοσα που εχει βγαλει ο κινηματογραφος μεχρι σημερα.

Οπως και να χει! Φοβερη ταινια!

Ο Jack Nicholson ηταν απεριγραπτος!!!! 10/10

Η Shelley Duvall ειναι η πιο αθλια ηθοποιος που εχω δει ποτε στη ζωη μου!!! 0/10 ΠΑΝΤΕΛΩΣ καθυστερημενη ηθοποιια! Ακομη και στο σχολειο καλυτερα παιζουμε τους ρολους μας.

Εντωμεταξυ τι να φοβασαι μετα εφοσον εχεις το ιδιο το φαντασμα στο σπιτι σου.Σαν να βγηκε απο κανα καστρο του Μεσαιωνα σε νυχτα με ολοκληρο φεγγαρι ηταν η τυπισσα!! creepy!!

The Shining (1980) 8/10

Ηταν μια παρα πολυ ωραια ταινια με εντονες στιγμες.

Ειμαι σιγουρος ομως οτι αμα την εβλεπα τοτε που βγηκε,θα την αντιμετωπιζα λιγοτερο αυστηρα,μιας και τωρα δε μου εβγαλε κατι το προτοτυπο,με τοσα που εχει βγαλει ο κινηματογραφος μεχρι σημερα.

Οπως και να χει! Φοβερη ταινια!

Ο Jack Nicholson ηταν απεριγραπτος!!!! 10/10

Η Shelley Duvall ειναι η πιο αθλια ηθοποιος που εχω δει ποτε στη ζωη μου!!! 0/10 ΠΑΝΤΕΛΩΣ καθυστερημενη ηθοποιια! Ακομη και στο σχολειο καλυτερα παιζουμε τους ρολους μας.

Εντωμεταξυ τι να φοβασαι μετα εφοσον εχεις το ιδιο το φαντασμα στο σπιτι σου.Σαν να βγηκε απο κανα καστρο του Μεσαιωνα σε νυχτα με ολοκληρο φεγγαρι ηταν η τυπισσα!! creepy!!

ενώ το πήγαινες καλά εκεί μου το χάλασες... παλι καλά να λέω

The Green Hornet.6/10.

Λιγα πραγματα.Για σκ μεσημερι μετα απο φαι οτι πρεπει.

Tangled.7/10.

Καλουλι.Ισως αν ειχε λιγοτερα τραγουδια να μαρεσε περισσοτερο.Οχι πως δεν μαρεσουν τα τραγουδια στα παιδικα απλα στο συγκεκριμενο δεν μου εμεινε κανενα και οσο επαιζαν σκυλοβαριομουν.Κατι τετοιο βεβαια ειναι αλλη ιστορια:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vX07j9SDFcc]YouTube - Lion King - Circle of Life[/ame]

Να πω την αληθεια νοσταλγω κατι φορες τα κλασικα κινουμενα σχεδια της disney με τα οποια μεγαλωσα...

Καθε φορα που ακουω τραγουδια απο το soundtrack του lion king συγκινουμε απιστευτα

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=ejEVczA8PLU[/ame]

:weep:

Morning Glory.7/10.

Πολυ ευχαριστο με ορισμενες σκηνες που προσφερουν αφθονο γελιο.

Whiteout.6/10.

Πφφφ.Αξιζει μονο για τα 5 πρωτα λεπτα που μπαινει για να κανει το μπανακι της η Beckinsale:p

Taking Chances.6/10.

Για να περασει η ωρα και αυτη.

Επιτέλους είδα το How to train your dragon

10/10

Από τα καλύτερα κινούμενα σχέδια που έχω δει.....Κοντράρει άνετα Toy Story Ice Age και λοιπά.....διαφορετική υπόθεση μεν αλλά σαν υλοποίηση απλά απίστευτο. Περνάει και καλά μηνύματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.