Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

και επιτελους τον "Κυνοδοντα". υποψιαζομουν οτι θα ειναι μ@@@κια αλλα δεν φανταζομουν τοσο!!!! 0/10

Tangled

Οτι πρεπει για τα κουτσουβελα σας...:)

(Δεν δινω βαθμολογια γιατι θα γινουμε ρομπα :p)

7 Pounds

Παρα πολυ καλη . 8/10

Από τις ταινίες που δύσκολα δεν συγκινείσαι προς το τέλος της ταινίας.

Heartbreaker 8/10

μια χαλαρη ταινιουλα να δεις μαζι με την κοπελα σου που δεν της αρεσουν τα αιματα και το πιστολιδι, με πολλες στιγμες γελιου. Ειναι Γαλλικη, πραγμα που με εκανε να δυσταζω στην αρχη, αλλα τελικα μου αρεσε πολυ.

Στο troll hunter μπορεί να μου πει κάποιος τι σημασία είχε αν είσαι χριστιανός?

Τα Trolls λογικα θα σιχαινονται τον Χριστο και τους ακολουθους του. (βασει καποιας μυθολογιας;;; dunno...).

Οπως τα ζομπι σιχαινονται τα φαστ φουντ! :p

Τα Trolls λογικα θα σιχαινονται τον Χριστο και τους ακολουθους του. (βασει καποιας μυθολογιας;;; dunno...).

Οπως τα ζομπι σιχαινονται τα φαστ φουντ! :p

Το σιχαίνονται επειδή είναι γρήγορο και δεν μπορούν να το πιάσουν να το φάνε :p

Το σιχαίνονται επειδή είναι γρήγορο και δεν μπορούν να το πιάσουν να το φάνε :p

νομιζεις

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=HyophYBP_w4]YouTube - A Scene From Troll 2[/ame]

Machete

Επειδη ακριβως η ταινια δεν παιρνει τον εαυτο της στα σοβαρα της βαζω ενα 6/10. Αν την εβλεπα με ποιο σοβαρο ματι θα επρεπε να παρει 1/10.

Εγώ θα δώσω βαθμολόγια για το Tangled (2010) - IMDb 8-/10

Πολύ καλό animation, πολύ κεφάτο με μπόλικο χιούμορ, μελωδικό, κλασικό Disney cartoon. :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.