Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Το internet είναι γεμάτο trolls και εσείς αδυνατείτε να πιστέψετε ότι η ταινία είναι αλήθεια?

Από imdb "At the end of the final credits, there is a notice in English, claiming that "No trolls were harmed during the making of this movie""

Δεν εισαι σιγουρος δλδ?:fist:Ρε Hydra καμαρι μου τα θες και τα λες?

Μολις το ειδα και εγω.Ωραια ταινιουλα αρκετα ρεαλιστικη με καλοφτιαγμενα CGI.8/10.Στο τελος δεν πολυκαταλαβα τι εγινε.

Λογικα οντως ειχε λυσσά το παλικαρι και αρχισε να τρεχει σαν αφηνιασμένο

Ετρεχε για να σωσει την καμερα απο αυτον που τον κυνηγαγε...

Δεν εισαι σιγουρος δλδ?:fist:Ρε Hydra καμαρι μου τα θες και τα λες?

Μολις το ειδα και εγω.Ωραια ταινιουλα αρκετα ρεαλιστικη με καλοφτιαγμενα CGI.8/10.Στο τελος δεν πολυκαταλαβα τι εγινε.

Λογικα οντως ειχε λυσσά το παλικαρι και αρχισε να τρεχει σαν αφηνιασμένο

Λογικά τους πιάσανε οι κυβερνητικοί και τους εξαφάνισαν

:p Αυτά:p

Jackass 3, μαλλον το καλυτερο απο την τριλογια των ταινιων...

8/10

Νταξει, μερικα δεν υπαρχουν απλα, αλλα... ΜΗ ΔΕΙΤΕ απο 41:38 μεχρι 44:40 και 1:23:30 μεχρι 1:26:30... εγω ηθελα να πεθανω σε αυτα τα 3λεπτα...

Reservoir Dogs 8/10

Ωμή βία και πολύ αίμα, όσοι δεν την είδατε χάνετε...

Αν προσέξατε δεν βγαίνει καμιά κουβεντα από στόμα γυναίκας και όταν η μοναδικη γυναικα που εμφανιζεται, εκτελειται στη στιγμη...Ταραντίνο σταιλ...

Εχουμε και λεμε:

Burke and Hare.6/10.

Μαυρη κωμωδιουλα με τους αγαπημενους Simon Pegg και Andy Serkis.Ειχε γελιο σε κατι φασεις αλλα γενικα ηθελε λιγο ακομα δουλιτσα το σεναριο.Το τελος επισης δεν μπορω να πω οτι με γεμισε.

Hereafter.7/10.

Χμμμ καλουτσικη ηταν η ταινια αλλα καταπιανετε με ενα θεμα που μου ειναι εντελως αδιαφορο(life after death).Συνεπως δεν μπορω να πω οτι με αγγιξε ιδιαίτερα.

Sanctum.8/10.

Η νουμερο 801 ταινια που βαζω νουμερακι στο imdb.:jester:.

Big fan του ειδους (κλειστοφοβικες,εξερευνηση κλπ κλπ) μ αρεσε πολυ θα ελεγα.Τοσο πολυ που με την πρωτη ευκαιρια θα παω και σινεμαδακι να την δω οπως της αρμοζει:

8578673youngmanwatching.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.