HotPeanut Φεβρουάριος 18, 2011 #6501 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Tropa de eliteΚαλή. 7,0Αυτή η BOPE όντως υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 19, 2011 #6502 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 Χθες εκανε πρεμιερα στην Αμερικη το Unknown αντε να δουμε ποτε θα ερθει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Φεβρουάριος 19, 2011 #6503 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 Star Trek 9/10Inception 10/10Αν και στην αρχη με ξενερωσε καπως μετα αρχισε να ξεδιπλωνεται η πλοκη.παρα πολυ εξυπνη ταινια οποτε πιστευω οτι ανετα παιρνει το 10αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 19, 2011 #6504 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 shawshank redemption 23,5 /10 apocalypto 8 / 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Φεβρουάριος 20, 2011 #6505 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Τropa De Elite 8/10Πολυ καλη ταινια προτεινεται ανεπιφυλακτα...η αρχη ειναι λιγο βαρετη αλλα οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 20, 2011 #6506 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Requiem for a Dream 6.5/10Η ταινία μου άφησε μια άσχημη αίσθηση και νομίζω πως ξέρω τον λόγο.Καταπιάνεται με ένα χιλιοπαιγμένο θέμα(εξάρτηση, ναρκωτικά) προσπαθώντας να σου δημιουργήσει κάθε λογής αρνητικά συναισθήματα. Δεν θυμάμαι ποιός άνθρωπος του σινεμά το είχε πει, αλλά είναι ευκολότερο να δημιουργήσεις ένα δράμα(μια κλάψα) παρά μια κωμωδία. Γιατί στην κωμωδία απαιτείται εξυπνάδα.Η ταινία λοιπόν τα καταφέρνει αρκετά καλά στο να σου δημιουργήσει κατάθλιψη και να σε κάνει να νομίσεις ότι είναι εξαιρετική επειδή πέτυχε αυτόν τον στόχο. Πάρα την υπερβολή που τη χαρακτηρίζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.Άκυρη χρήση του main theme σε σκηνές που δεν έβγαζαν ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Βιντεοκλιπίστικες λήψεις(π.χ. με τις δόσεις) που δεν μπόρεσα να καταλάβω σε τί συνεισέφεραν στην όλη ατμόσφαιρα της ταινίας και γενικότερη αίσθηση αμερικάνικου teenager movie. Και το σημαντικότερο, ψεύτικοι χαρακτήρες με εντελώς ακραίες συμπεριφορές για να εκβιάσουν το συναίσθημα. Ειδικά οι τελευταίες σκηνές με τους αστυνομικούς, τα ηλεκτροσόκ και τα σχετικά μου θύμισαν ταινία του Καϊλα που όλα μα όλα πάνε στραβά για Maximum θλίψη.Η λέξη που συνοψίζει την ταινία είναι "Υπερβολή". Ευτυχώς που έπαιζε η Κόνολι και την ομόρφυνε κάπως. Άλλωστε πόσες και πόσες ταινίες τέτοιου είδους δεν βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση των πρωταγωνιστών τους. Ειδικά αν είναι αμερικάνικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2011 #6507 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Την βαθμολογεις πολυ χαμηλα . ( χαμηλοτερα και απο το σχετικα αυστηρο imdb πχ ) ισως απλα εσενα σε επηρρεασε αρνητικα . Η ταινια πάντως δειχνει τα πράγματα εως εχουν με τα σκληρα drugs και μην σου πω και ωραιοποιημενα ως καποιον βαθμο . Αν το requiem ειναι υπερβολη το train spotting (πχ) ειναι sequel του star wars : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Φεβρουάριος 20, 2011 #6508 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 εμένα πιο πολύ μου άρεσε το Spun από το requiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2011 #6509 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Συμφωνω με Petrossortep.Αφου εγω την ειχα δει σε 2 δοσεις μαλιστα...Ηταν ανυποφορη η ψυχοπλακωση που μου προκαλουσε....Ενω απο ενα σημειο και μετα ηταν ολα επαναλαμβανομενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Φεβρουάριος 20, 2011 #6510 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Συμφωνω με Petrossortep.Αφου εγω την ειχα δει σε 2 δοσεις μαλιστα...Ηταν ανυποφορη η ψυχοπλακωση που μου προκαλουσε....Ενω απο ενα σημειο και μετα ηταν ολα επαναλαμβανομενα. Μονο απο κοπελιτσες εχω ακουσει τετοια πραγματα,ηταν ανυποφορη-δεν την αντεξα-με ψυχοπλακωσε.Οσο για το αν ειναι υπερβολη η ταινια βγείτε μια βολτα στην ομονοια.Ναι οκ ειναι τραβηγμένες περιπτωσεις αλλα για να δειξεις την φρικη των νακρωτικων σε ακρότητες πρεπει να καταφυγεις.Απλα ο Aronofsky διαλεξε να δειξει το πολυ σκληρο προσωπο το νακρωτικων για να περασει τα μηνυματα του και καλα εκανε. Hydra δες και trainspotting να μην εχεις να κρυφτεις απο πουθενα στην σκηνη με την κουνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 20, 2011 #6511 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 @petrossortepΠρωτη φορα το εβλεπες?(αν ναι μου κανει εντυπωση..)Δες και το "π" στο καπακι αν σου εχει ξεφυγει και αυτη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 20, 2011 #6512 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Την βαθμολογεις πολυ χαμηλα . ( χαμηλοτερα και απο το σχετικα αυστηρο imdb πχ ) ισως απλα εσενα σε επηρρεασε αρνητικα . Η ταινια πάντως δειχνει τα πράγματα εως εχουν με τα σκληρα drugs και μην σου πω και ωραιοποιημενα ως καποιον βαθμο . Αν το requiem ειναι υπερβολη το train spotting (πχ) ειναι sequel του star wars : Pτο imdb δεν είναι αυστηρό, απλά το score του είναι άκυρο. Αλλού κατα πολύ χαμηλότερο και αλλού υψηλότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2011 #6513 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Μονο απο κοπελιτσες εχω ακουσει τετοια πραγματα,ηταν ανυποφορη-δεν την αντεξα-με ψυχοπλακωσε.Οσο για το αν ειναι υπερβολη η ταινια βγείτε μια βολτα στην ομονοια.Ναι οκ ειναι τραβηγμένες περιπτωσεις αλλα για να δειξεις την φρικη των νακρωτικων σε ακρότητες πρεπει να καταφυγεις.Απλα ο Aronofsky διαλεξε να δειξει το πολυ σκληρο προσωπο το νακρωτικων για να περασει τα μηνυματα του και καλα εκανε. Hydra δες και trainspotting να μην εχεις να κρυφτεις απο πουθενα στην σκηνη με την κουνια. Εγω ψυχοπλακωθηκα.That's the truth.... Ισως επειδη ηταν υπερβολικα σκληρη η ταινια. Υπερβολικα υπερβολικη ομως....και σε εναν γρηγορο ρυθμο ζαλαδας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 20, 2011 #6514 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Μονο απο κοπελιτσες εχω ακουσει τετοια πραγματα,ηταν ανυποφορη-δεν την αντεξα-με ψυχοπλακωσε.Οσο για το αν ειναι υπερβολη η ταινια βγείτε μια βολτα στην ομονοια.Ναι οκ ειναι τραβηγμένες περιπτωσεις αλλα για να δειξεις την φρικη των νακρωτικων σε ακρότητες πρεπει να καταφυγεις.Απλα ο Aronofsky διαλεξε να δειξει το πολυ σκληρο προσωπο το νακρωτικων για να περασει τα μηνυματα του και καλα εκανε. Hydra δες και trainspotting να μην εχεις να κρυφτεις απο πουθενα στην σκηνη με την κουνια.Την ταινία (trainsporting) την είδα μικρός στο σινεμά και η σκηνή στην τουαλέτα μπορώ να πω ότι με σημάδεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2011 #6515 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Ενταξει την ταινια δεν την εχω δει,αλλα και μονο απο αυτην τη σκηνη,πολυ αμφιβαλλω αν αξιζει το 8.2 του Imdb Ειναι δυνατων μωρε;;;;;[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Bh7_p1lM2fY]YouTube - Bad case of diarrhea - Trainspotting toilet scene[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 20, 2011 #6516 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 ναι η ταινία είναι πολύ καλή και αυτη είναι η σκηνή που έλεγα τα γιαπονέζικα απο πίσω δεν είναι της ταινίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Φεβρουάριος 20, 2011 #6517 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Ναι το ξερω,αλλα τι να φανταστει ενας ανθρωπος που βλεπει αυτη τη σκηνη; Επρεπε να ειναι τοσο ακραια;Καταρχας πως μπηκε μεσ'τη χεστρα; Τωρα δεν παιζει να την δω με την καμια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 20, 2011 #6518 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 όφου.... ναρκωτικά.... παραισθήσεις.... σε βοήθησα καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Φεβρουάριος 20, 2011 #6519 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Ας την δει και μετα συζητατε . Απο μια σκηνη δεν βγαινει συμπερασμα ουτε και προκειτε να του δωσεις να καταλαβει την μεταφορικη ενοια της σκηνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 20, 2011 #6520 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Μονο απο κοπελιτσες εχω ακουσει τετοια πραγματα,ηταν ανυποφορη-δεν την αντεξα-με ψυχοπλακωσε.Οσο για το αν ειναι υπερβολη η ταινια βγείτε μια βολτα στην ομονοια.Ναι οκ ειναι τραβηγμένες περιπτωσεις αλλα για να δειξεις την φρικη των νακρωτικων σε ακρότητες πρεπει να καταφυγεις.Απλα ο Aronofsky διαλεξε να δειξει το πολυ σκληρο προσωπο το νακρωτικων για να περασει τα μηνυματα του και καλα εκανε. Hydra δες και trainspotting να μην εχεις να κρυφτεις απο πουθενα στην σκηνη με την κουνια.OK guys. Δεν πόσταρα την κριτική μου για να ανοίξουμε θρεντ μέσα στο θρεντ.Πάνω σ'αυτά που λέει ο jesus και οι υπόλοιποι ας δώσω μια σύντομη και τελική απάντηση.Προσωπικά η ταινία δεν μου πολυάρεσε. Άντε να της βάλω ένα 7 για την βασική ιδέα που είναι η εξάρτηση γενικότερα και η φυγοπονία. Όχι συγκεκριμένα τα ναρκωτικά.Μέσα στην ταινία παρουσιαζόνταν διάφοροι τύποι εξάρτησης τόσο υλικής όσο και πνευματικής. Η φυγοπονία φαινόταν στις φαντασιώσεις επιτυχίας που έπλαθε κάθε ήρωας για να αποφύγει να αντιμετωπίσει κατάματα το αληθινό του πρόβλημα.Προσωπικά δεν βρήκα πειστική την παρουσίαση. Εκτός του ότι έχω βαρεθεί πλέον να βλέπω σε αμερικάνικες ταινίες παρακμιακούς ρόλους να τους υποδύονται αψεγάδιαστα μοντέλα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα πρεζόνι της χειρότερης μορφής έχει όνειρο να φτιάξει επιχείρηση με την γκόμενά του. Στην αληθινή ζωή τέτοια άτομα δεν σκέφτονται τίποτε άλλο από την επόμενη δόση. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας γνωριζαν εξ'αρχής ότι ήταν κατεστραμμένοι. (Συν ό,τι άλλο είπα στο προηγούμενο ποστ).@NTG Ναι πρώτη φορά. Αν και είχα ακούσει καλά σχόλια απ'όταν είχε βγει. Την νόμιζα για συναισθηματικό δράμα.The Orphan 7/10Καλό θριλεράκι με εκπλήξεις προς το τέλος. Χανει λίγο σε ηθοποιία και σκηνοθεσία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.