Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
για οσους δεν επαθαν επιληψια με τα 2 προηγουμενα....:getlost:

Δεν τα λες και για επιληψία, είναι απόλαυση στο μάτι, ειδικά για μας τα παιδιά των 80's.

Don't worry δεν θα παίζει η Megan Fox σε αυτό.

Έτσι όπως έγινε, δεν είναι να παίζει πουθενά πια. Ίσως για να ντουμπλάρει την Τζολί.

Ειδα σημερα το Equilibrium Equilibrium (2002) - IMDb

Ανετα ενα 9,5/10 απο μενα. Η ταινια σπερνει!!!

Για αδιευκρίνιστους λόγους την θεωρώ επίσης epic ταινία. Αν τη βάλεις κάτω στα σημεία, δεν έχει πολλά, αλλά στο σύνολό της είναι άρτια :)

Οι τελευταίες ημέρες περιείχαν ελάχιστο χρόνο:

Due Date

meh, καλή κωμωδία να περάσει η ώρα.

Love and other drugs

πολλαπλά fail σε πολλά σημεία. Δεν πείθει για ερωτική, δεν πείθει για κοινωνική. Και για κοινωνική ταινία, είχε καλά

θεμέλια.

The Kings Speech

Άψογο cast, τέλειες ερμηνείες, σκηνικά και εξιστόρηση. Κατέληξα να κοντεύω να κεκεδίζω μέχρι το τέλος. :T:

The Social Network (2010) - IMDb 7/10

Αν δεν μιλούσε για το facebook θα ήταν άλλη μια συνηθισμένη ταινία με φοιτητές. Η πρώτη ταινία που μου έρχεται στο μυαλό, αν και πολύ διαφορετική, είναι το Good Will Hunting με το Good Will Hunting όμως να βγάζει σαφέστατα περισσότερα μηνύματα και συναίσθημα από ότι το network που απλά είναι μια υπερκινητική(?) αφήγηση.

Get Low 8/10

Robert Duvall, Bill Murray και Sissy Spacek (όλοι οι χαμένοι μαζί :p) σε ένα δράμα σχετικά ελαφρύ, με πολλά χιουμοριστικά στοιχεία και μυστήριο. Ερμηνείες έκτακτες, ιδίως από τον Duvall του οποίου ο μονόλογος στο τέλος είναι από τους καλύτερους που έχω δει. Φανερά γερασμένο όλο το καστ, αλλά η ταινία προδιαθέτει και να φανούν έτσι.

Recommended :)

Έχετε καμιά (καινούργια) καλή ταινία μαζικής καταστροφής να προτείνετε?

To 2012 το είδες? Είχε καλά εφεδάκια. Επίσης κανά Resident evil.

Αν και επί της ουσίας, από τις τελευταίες, ανούσιες, θα προτιμούσα κάτι σε Will Smith, πχ I Am Legend ή ακόμα καλύτερα Independence Day

To 2012 το είδες? Είχε καλά εφεδάκια. Επίσης κανά Resident evil.

Αν και επί της ουσίας, από τις τελευταίες, ανούσιες, θα προτιμούσα κάτι σε Will Smith, πχ I Am Legend ή ακόμα καλύτερα Independence Day

Ευχαριστώ. Από όλα αυτά μόνο το καινούργιο RE δεν έχω δει ;Ρ

Full Metal Jacket - 9/10

κατά την γνώμη μου η καλύτερη ταινία του Kubrick.

Επίσης μου άρεσε το Cast. την πρώτη φορά που την είδα δεν ήξερα ποιοι ήταν. Όταν την ξαναείδα την ευχαριστήθηκα περισσότερο επειδή τότε ήξερα :p

Vincent D'Onofrio

Adam Baldwin

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.