Hydra Ιανουάριος 16, 2011 #6341 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Ε,οχι..... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 16, 2011 #6342 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 [Kevin Smith mode] Dogma Clerks Clerks II Mallrats Jay And Silent Bob Strike Back (ΠΟΣΟΥΣ μάζεψαν στην ταινία ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 16, 2011 #6343 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 [Kevin Smith mode]Dogma Clerks Clerks II Mallrats Jay And Silent Bob Strike Back (ΠΟΣΟΥΣ μάζεψαν στην ταινία ) πολλά αρέσκω αν και το mallrats έπρεπε πριν το clerks 2 και σου ξέφυγε το chasing Amy που παίζει ο φοβερός Jason Lee Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 16, 2011 #6344 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 ναι, το mallrats το είδα τελευταίο... θα το κοιτάξω κι αυτό που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien Ιανουάριος 16, 2011 #6345 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Με αυτούς τους χαμένους ασχολείστε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιανουάριος 16, 2011 #6346 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 the company man 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 16, 2011 #6347 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 πολλά αρέσκω αν και το mallrats έπρεπε πριν το clerks 2 και σου ξέφυγε το chasing Amy που παίζει ο φοβερός Jason LeeΤετοια πες μου,επομενη ταινια στη λιστα ειχα βαλει το Chasing Amy!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 16, 2011 #6348 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Τετοια πες μου,επομενη ταινια στη λιστα ειχα βαλει το Chasing Amy!!!δες και τα υπόλοιπα του Λευτέρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 16, 2011 #6349 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 The page turner(La tourneuse de pages, 2006) 8/10.Γαλλικό ατμοσφαιρικό θρίλερ/δράμα χωρίς την καφρίλα του Hollywood.και με ωραίο πιπίνι. Υπάρχει και μια άλλη μούφα με τον ίδιο τίτλο του 2007. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 16, 2011 #6350 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 δες και τα υπόλοιπα του Λευτέρη Dogma και Bob με Jay εχω δει,θα δω και τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 17, 2011 #6351 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ: ΝΙΚΗΤΕΣ 2011 Καλύτερη δραματική ταινία The Social Network Καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε δραματική ταινία Colin Firth – King’s Speech Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε δραματική ταινία Natalie Portman - Black Swan Καλύτερη κωμωδία ή μιούζικαλ The Kids Are All Right Καλύτερη ανδρική ερμηνεία σε κωμωδία ή μιούζικαλ Paul Giamatti – Barney’s Version Καλύτερη γυναικεία ερμηνεία σε κωμωδία ή μιούζικαλ Annette Bening - The Kids Are All Right Καλύτερος ηθοποιός β`ρόλου Christian Bale - The Fighter Καλύτερη ηθοποιός β`ρόλου Melissa Leo - The Fighter Καλύτερη σκηνοθεσία David Fincher - The Social Network Καλύτερο σενάριο Aaron Sorkin - The Social Network Καλύτερη animation ταινία Toy Story 3 Καλύτερη μουσική Trent Reznor & Atticus Ross - The Social Network Καλύτερο τραγούδι «You Haven’t Seen the Last of Me» - Burlesque Καλύτερη ξενόγλωσση ταινία Haevnen (Δανία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2011 #6352 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Ενταξει απλα ΕΛΕΟΣ,ντροπη,αισχος και ονυδος!!! Καλύτερη δραματική ταινία The Social Network A!Δε παμε καθολου καλα..... Καλύτερο σενάριο Aaron Sorkin - The Social Network Ποιο σεναριο μωρε,που μιλαγε για την ιστορια του κατεστραμενου σεξιστη. Καλύτερη σκηνοθεσία David Fincher - The Social Network Ενταξει αυτο ειναι καποιο ειδος φαρσας ή εγω φετος δεν ειδα το Inception,το Sutter Island,το Book of Eli κ.α πολλα που δε θυμαμαι!!! Τι το σκηνοθετικα τρομερο ειχε,παρακαλω πειτε μου,γιατι αυτη η λιστα θα μου ανεβασει 40 πυρετο....lol ελεος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 17, 2011 #6353 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Τι το σκηνοθετικα τρομερο ειχε,παρακαλω πειτε μου,γιατι αυτη η λιστα θα μου ανεβασει 40 πυρετο....lol ελεος! Είχε τρομερή.... χορηγία. ΧΡΥΣΕΣ ΤΣΕΠΕΣ: ΧΟΡΗΓΟΙ 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 17, 2011 #6354 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 (Καλη/κακη)Σκηνοθεσια εχουν μονο οσα εχουν δραση δηλαδη? ;p Βασικα μονο εκει "συμφωνω" (δεν με εκπλησει). Ολα τα αλλα ειναι fail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2011 #6355 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Σκηνοθεσια το λεει η ιδια η λεξη.Εχουμε να κανουμε με τις σκηνες,τις εικονες,τον τροπο που ειναι τοποθετημενες,πως γινεται η μεταβαση απο τη μια σκηνη στην αλλη κτλπ. Δηλαδη θες να πεις οτι ειχε καλυτερη σκηνοθεσια απο το Inception;Μη τρελαθω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 17, 2011 #6356 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δεν ηθελα να πω αυτο αλλα, οχι, δεν σημαινει sony και καλα πως μια ταινια δρασης (οπως αυτες που παρεθεσες, ακομα και το shutter island) εχει καλυτερη σκηνοθεσια απο μια εξιστορικη/κοινωνικη(?). Τεσπα... ΟΧΙ, δεν συμφωνω με τα αποτελεσματα των εν λογο βραβειων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιανουάριος 17, 2011 #6357 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Αν βγαζανε το Social Network καιρο πριν γινει τοσο εμπορικο το facebook θα σηκωνα τα χερια ψηλα και μπραβο τους! Αλλα οποιος διαβαζει λιγακι δεν χρειαζεται να δει καμια τετοια ταινια γιατι απλα πλεον ολα αγοραζονται και ολα εχουν μια τιμη:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 17, 2011 #6358 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δεν ηθελα να πω αυτο αλλα, οχι, δεν σημαινει sony και καλα πως μια ταινια δρασης (οπως αυτες που παρεθεσες, ακομα και το shutter island) εχει καλυτερη σκηνοθεσια απο μια εξιστορικη/κοινωνικη(?).Τεσπα... ΟΧΙ, δεν συμφωνω με τα αποτελεσματα των εν λογο βραβειων Τα επιχειρηματα μου δεν ηταν αυτα αλλα τεσπα.Ενδεικτικα και μονο: -Book of Eli : τελεια και επιβλητικα τοπια -Inception : αξιολογη σκηνοθεσια που εβγαλε ασπροπροσωπο το επισης αξιολογο -και λιγα λεω- σεναριο. -Shutter Island : Η ατμοσφαιρα και μονο.... που μας δημιουργησαν ,το πως εβλεπε τα πραγματα στον υπνο κτλπ Δεν ειπα αυτο που ειπα επειδη ειναι δρασης....το The Road πχ του 2009 δεν ηταν δρασης,ειχε 2 βασικους ηθοποιους και 5-6 αλλους σε μερικες σκηνες,αλλα σκηνοθετικα του εβαζα 10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 17, 2011 #6359 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Felon 2008 8,5/10 αξίζει να το δει κάποιος και με το παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 19, 2011 #6360 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Η Ζωη Μετα - 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.