Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Το Avatar ,που το κατατασω στα 8/10 ,ειναι απο τις ταινιες που θα εβλεπα ανετα ξανα και ξανα.Οπως και τα LOTR και τα Star Wars....

Και ας εχω δει καλυτερες ταινιες.

Να λεμε την αληθεια ... Χριστουγεννα χωρις LOTR (φετος και με Avatar) δε γινεται. :p

Να προσθεσω επισης και το Godfather Trilogy.

Και πού θα βλέπουμε το "Κωνσταντίνου & Ελένης" ? Το "Το Ρετιρέ" ? Τον Σεφερλή με τον μπαρμπα-Γιάννη ? Το Fort Boyard ?

Και που θα βλεπουμε ταινιες κομμενες απο 16:9 σε 4:3 και mono ηχο:hmm:

Skyline (2010) 4/10

Να πω τη αλήθεια το περίμενα πολύ χειρότερο, ειδικά με αυτά που είχα ακούσει....ο σκηνοθέτης σεναριογράφος κτλ έχουν το πιο απλό πράγμα, surviving thriller και αντί να προσπαθήσουν να αναδείξουν αυτά το κομμάτια να μας βγάλουν συναισθήματα, να σκεφτούμε τι θα κάναμε στη θέση τους ρε παιδί μου, αυτοί αποφασίζουν να το περάσουν στην κυριολεξία σε fast forward...., αντί αυτού έχουμε τα κλασσικό εμετικό trend της εποχής εφέ.....και κάπως έτσι έφτιαξαν άλλη μια αριστουργηματική πατάτα, έπρεπε να δουν μια το Night of the Living Dead του 1968 μπας και καταλάβουν ότι scenario > εφέ....

The One.6/10.

Πως μου ειχε ξεφυγει το ταινιακι αυτο.Πολλα υποσχομενο οταν διαβασα το story και οταν ειδα cast.Τελικα δεν μπορω να πω οτι με τρελανε,κριμα.

Never Let Me Go.

Απο τις πιο καθυστερημενες ταινιες που εχω δει το τελευταιο καιρο.Σεναριο γτπ πραγματικα.

Conviction.8/10.

Καταπληκτικη ιστορια πολυ καλα δοσμενη.

Θα σπασει η ζυγαρια αν παω να τα μετρησω:p

Οταν φτασω το χιλιαρικο στο imdb κερναω ολους τους λαμπιτες μπυριτσα:p

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ειπαμε να παμε θυμηθουμε τα παλια αλλα αυτο δεν ηταν ταινια μια αρπα κολλα απαραδεκτο. -20/10 :tomato::tomato::tomato::tomato:

Ουτε τα MB δεν αξιζει να το κατεβασετε...

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ ειπαμε να παμε θυμηθουμε τα παλια αλλα αυτο δεν ηταν ταινια μια αρπα κολλα απαραδεκτο. -20/10 :tomato::tomato::tomato::tomato:

Ουτε τα MB δεν αξιζει να το κατεβασετε...

δεν νομιζω να ειχε κανεις προσδοκιες απο ελληνικο εμπορικο κινηματογραφο μετα το 1980 να πιασουν τοπο τα λεφτα του εισιτηριου.

Conviction.8/10.

Καταπληκτικη ιστορια πολυ καλα δοσμενη.

To είχα στα προσεχώς και το είδα σήμερα.

Καταπληκτικές ερμηνείες από Hilary Swank και Sam Rockwell. Περιμένω να το δω στα φετινά όσκαρ.

Άρτια, συγκινητική και δυνατή πραγματική ιστορία.

Εκείνο το καρέ στο τέλος με τους πραγματικούς συμπλήρωσε την ταινία.

Must see.

δεν νομιζω να ειχε κανεις προσδοκιες απο ελληνικο εμπορικο κινηματογραφο μετα το 1980 να πιασουν τοπο τα λεφτα του εισιτηριου.

Οχι δεν ειχα προσδοκιες αλλα περιμενα να δω μια κιτς χαβαλεδιαρικια ταινια.Αυτο ουτε καν ταινια ηταν,παιδια με κινητα τηλεφωνα βγαζουνε καλυτερα αποτελεσματα.

Monsters (2010) - IMDb 6-/10

Για τόσο φτηνή παραγωγή δεν είναι άσχημη. Η ταινία δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει - δεν φαίνεται να μπορεί άλλωστε - οπότε η όλη ιστορία εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Σαν να περιγράφεις μια τυπική ιστορία καθημερινότητας σε ένα διαφορετικό κόσμο που έχει υποστεί αυτή την "εισβολή" της εξωγήινης ζωής. Αυτό δυστυχώς την κάνει ολίγον βαρετή, ενώ αφήνει και τον θεατή πεινασμένο στο τέλος (επιστημονικής φαντασίας ταινία με τέρατα σκέφτεσαι και εκεί που προετοιμάζεσαι για ψητή γαλοπούλα καταλήγεις να τρως κοτόσουπα).

Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDb 7.5+/10

Πριν μερικές εβδομάδες που είχα πάει να την δω, είχα κόψει την ταινία στα 3-4 λεπτά λέγοντας πολύ απλά ότι "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....". Τελικά κάθισα και την είδα εχτές και δεν το μετάνιωσα. Η ταινία έχει τόνους έμπνευσης και φαντασίας μέσα και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς της. Αν και προσωπικά βρίσκω αντιπαθή τον Cera (σε κάθε, μα κάθε σκηνή) και αν και όταν ξεκίναγα να την δω ήμουν ήδη αρνητικός απέναντί της, τελικά η υλοποίηση της ταινίας, αυτό που παρακολούθησα στην οθόνη, είναι τόσο πρωτότυπο και τόσο καλά υλοποιημένο που στο τέλος το ευχαριστήθηκα.

...βέβαια αν δεν σας παρασύρει το στυλ της ταινίας, αν δεν αφεθείτε σε αυτό που βλέπετε στην οθόνη, το πιθανότερο είναι να πείτε "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....".

Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDb 7.5+/10

Πριν μερικές εβδομάδες που είχα πάει να την δω, είχα κόψει την ταινία στα 3-4 λεπτά λέγοντας πολύ απλά ότι "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....". Τελικά κάθισα και την είδα εχτές και δεν το μετάνιωσα. Η ταινία έχει τόνους έμπνευσης και φαντασίας μέσα και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς της. Αν και προσωπικά βρίσκω αντιπαθή τον Cera (σε κάθε, μα κάθε σκηνή) και αν και όταν ξεκίναγα να την δω ήμουν ήδη αρνητικός απέναντί της, τελικά η υλοποίηση της ταινίας, αυτό που παρακολούθησα στην οθόνη, είναι τόσο πρωτότυπο και τόσο καλά υλοποιημένο που στο τέλος το ευχαριστήθηκα.

...βέβαια αν δεν σας παρασύρει το στυλ της ταινίας, αν δεν αφεθείτε σε αυτό που βλέπετε στην οθόνη, το πιθανότερο είναι να πείτε "Δεν έχω όρεξη αυτή τη στιγμή για τέτοιες μ....".

+10000

Πάρα πολύ καλή ταινία από όλες τις απόψεις.

Συνεχίζει το Oldies, but Goodies:

Forrest Gump (1994) - IMDb τα λόγια είναι περιττά.

Έχοντας μάλιστα λίγο πιο φρέσκο το Benjamin Button με το οποίο συγκρίθηκε, το Gump είναι κατά πολύ ανώτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.