Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Είδα χθες το Gwoemul(The Host) και μου άρεσε πάρα πολύ.

Προτείνεται για τους φαν του απωανατολίτικου κινηματογράφου...

8/10

ΥΓ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον jesus για την πολύτιμη βοήθειά του με τους υπότιτλους!!!

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Let Me In (2010) - IMDb 6+/10

Είχα δει παλιότερα το Σουηδικό Let the Right One In (2008) - IMDb το οποίο μου είχε αρέσει αρκετά οπότε και δεν είμαι αντικειμενικός κριτής. Το Αμερικάνικο κινείται στα ίδια σχεδόν μονοπάτια με κάποιες διαφορές στην πλοκή, αλλά προφανώς όχι τρελές διαφορές. Οι ποιο πολλές σκηνές είναι περίπου ίδιες.

Τι δεν μου άρεσε σε σχέση με το Σουηδικό. Πολύ μουσική. Η ταινία είναι αργή εκ φύσεως οπότε θεώρησαν ότι η ταινία πρέπει να συνοδεύεται από την αρχή μέχρι το τέλος με δυνατή ατμοσφαιρική μουσική. BIG mistake. Επιπλέον δεν έχει την συνοχή του Σουηδικού. Υπάρχει ποιο έντονη η αίσθηση ότι πηδάει από την μία σκηνή στην άλλη.

Η κοπελίτσα που παίζει την Abby έχει στο μυαλό της καρφωμένα τα λόγια του ατζέντη της "Θα γίνεις σταρ" και παίζει ανάλογα.

Κάποιες βασικές σκηνές του Σουηδικού εδώ είναι παραμελημένες ελαφρώς. Αν και γενικά έχει καλύτερα εφέ η τελευταία σκηνή στο κολυμβητήριο είναι ένας μεγάλος αχταρμάς.

Εχουμε και λεμε:

Megamind.7/10.

Στο σινεμα με το ανιψακι μου.Καλουλι το εργακι.

Beetle Juice.7/10.

Ποτε δεν το ειχα δει ολο.

Somewhere.5/10.

Μην περιμενετε Lost in Translation.

Skyline.6/10.

Βλεπετε αλλα μετρια ταινια γενικα.

Buried.7/10.

Συμπαθητική.Λιγο προβλεψιμη θα ελεγα.

Cemetery Junction.7/10.

127 Hours.9/10.

Η καλυτερη ταινια που εχω δει τον τελευταιο (πολυ) καιρο.Απιστευτη ιστορια , απιστευτη ταινια.Για γερα νευρα σε ορισμενα σημεια.

The Town 6.5/10

ο Ben Affleck στον λαιμο μου καθεται,ανεκαθεν...

Jon Hamm ,αλλος απεχθεστατος...

Titus Welliver, OMG ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ!!!ΜΕ τετοια φατσα μα τω θεω δε παει πουθενα για ηθοποιος.

Pete Postlethwaite,ωραιος ,αλλα οχι οπως στα παλια του...

Μονο ο Jeremy Renner μου αρεσε λιγο!!

Με καλυτερο cast ισως εβαζα και 7.5-8 . :shout:

Το Avatar με ολίγον περισσότερα καρέ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ελάχιστα προσθέτει στο story. Απλά μια δικαιολογία για να ξαναδεί κάποιος την ταινία.

Το Avatar με ολίγον περισσότερα καρέ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ελάχιστα προσθέτει στο story. Απλά μια δικαιολογία για να ξαναδεί κάποιος την ταινία.

δεν νομιζω οτι θα την ξαναδω πριν τη δειξει το σταρ τσανελ.

δεν νομιζω οτι θα την ξαναδω πριν τη δειξει το σταρ τσανελ.

Ούτε τότε θα την δεις. Ακόμα και αν το πάρεις απόφαση μετά το 23ο διάλειμμα για διαφημίσεις, δεν μπορεί, θα αγανακτήσεις και θα κλείσεις/σπάσεις την TV.

Το Avatar ,που το κατατασω στα 8/10 ,ειναι απο τις ταινιες που θα εβλεπα ανετα ξανα και ξανα.Οπως και τα LOTR και τα Star Wars....

Και ας εχω δει καλυτερες ταινιες.

Να λεμε την αληθεια ... Χριστουγεννα χωρις LOTR (φετος και με Avatar) δε γινεται. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.