stathid90 Ιανουάριος 6, 2011 #6261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 η αλήθεια πλέον είναι ότι δεν πάω σινεμά χωρίς review. την πάτησα πολλές φορές και στις εποχές που είμαστε πλέον τσούζει πιο πολύ το εισιτήριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 6, 2011 #6262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 εγώ πάω για την βόλτα και ελπίζοντας να κάτσει καλή ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 7, 2011 #6263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Scott Pilgrim Vs The World το χεί δεί κανείς να μας πεί εντυπώσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 7, 2011 #6264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ο άντρας πρότεινε στη γυναίκα: The Godfather, Part 2 Ο άντρας για 4η φορά του έβαλε 9.5, η γυναίκα 5 Επειδή ο άντρας παίδεψε τη γυναίκα με μία ταινία 3 ωρών και 20 λεπτών, αποφάσισε να θέσει βέτο. Έτσι, η γυναίκα αντιπρότεινε στον άντρα να δουν: Gone With The Wind Η γυναίκα έβαλε 10 κλασσικά, παρά τις 4 σχεδόν ώρες διάρκειας, ο άντρας δίνει ένα 9 δεδομένης της αρτιότητας της ταινίας για την εποχή, άλλωστε μιλάμε για το '39. Ο άντρας σκέφτεται να δουν τώρα Star Wars, αλλά φοβάται για Casablanca κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 #6265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Megamind6.5/10. Ο κακος που γινεται λουλης; Ημαρτον με τα γλυκαναλατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 7, 2011 #6266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Αν δεις και τα 6, τότε θα πονέσεις στο είχα ξαναπεί.Οπότε περίμενε λίγο που έρχονται σε HD να αξίζει τουλάχιστον.Σκοτ Πίλκγριμ, είναι κλασσικό παρακμιακό έργο που εγώ το γούσταρα, αλλά είναι λίγο binary 0/1 να θα σου αρέσει ή όχι.Είδα Toy Story 3 / Shrek 3 αυτές τις μέρες.Το Toy Story άνετο 8άρι+ Το Σρεκ 3, 6+ άσχετα αν μου αρέσουν πολύ τα εν λόγω καρτούν, στο 3ο reincarnation απλά κουράστηκε λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diodiastop666 Ιανουάριος 7, 2011 #6267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ο άντρας πρότεινε στη γυναίκα: The Godfather, Part 2 Ο άντρας για 4η φορά του έβαλε 9.5, η γυναίκα 5 Επειδή ο άντρας παίδεψε τη γυναίκα με μία ταινία 3 ωρών και 20 λεπτών, αποφάσισε να θέσει βέτο. Έτσι, η γυναίκα αντιπρότεινε στον άντρα να δουν: Gone With The Wind Η γυναίκα έβαλε 10 κλασσικά, παρά τις 4 σχεδόν ώρες διάρκειας, ο άντρας δίνει ένα 9 δεδομένης της αρτιότητας της ταινίας για την εποχή, άλλωστε μιλάμε για το '39. Ο άντρας σκέφτεται να δουν τώρα Star Wars, αλλά φοβάται για Casablanca κλπ βαλτην να δειτε το machete:whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 7, 2011 #6268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Στο queue είναι Goonies, Stand By Me, Whitefang, Star Wars. Είναι περιορισμένης αντοχής, οπότε σιγά μην το χαραμίσω για cult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 7, 2011 #6269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Machete dont text. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 7, 2011 #6270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ο άντρας σκέφτεται να δουν τώρα Star Wars, αλλά φοβάται για Casablanca κλπ Να τα δούνε με τα μπούνια. Εγώ τα βλέπω τις τελευταίες μέρες, επειδή ο μοντέρνος σινεμάς με έχει ψιλο-απογοητέυσει με τα τελευταία δημιουργήματα του, και έχω να πω έχοντας δει με καθαρό μυαλό και με σωστή σειρά τις 5 από τις 6 ταινίες, το δημιούργημα του Λούκας μπορεί να συγκριθεί στα ίσα με τον άρχοντα των δαχτυλιδιών. Είναι πραγματικά ένα έπος και αυτό έρχεται από κάποιον που ποτέ δεν τα είχε σε μεγάλη υπόληψη. Η αρτιότητα της πλοκής τους είναι καταπληκτική. θα πω μια κουβέντα για όλα μαζεμένα όμως μόλις τα τελειώσω - one to go. Προτεινόμενη σειρά θέασης κατεμέ: Episode IV - A New Hope Episode V - The Empire Strikes Back Episode I - Phantom Menace Episode II - The Attack of the Clones Episode III - The Revenge of the Sith Episode VI - The Return of the Jedi Ξεκινάμε με τα 2 πρώτα επεισόδια της οριτζιναλ τριλογίας που είναι και τα πιο αδύναμα σε special effects και μένουμε με ένα cliffhanger τέλος στο V. Μπαίνουμε μετά στα prequel τα οποία τα βλέπουμε σα flashback. Έτσι έχουμε μια ομαλότατη μετάβαση οπτικά χωρίς να χαλάμε την ροή της ιστορίας. Μάλιστα τα φλασμπακ χτίζουν τους χαρακτήρες που είχαμε γνωρίσει στα IV και V. Τελειώνοντας με τα πρικουελ, βλέπουμε το τελευταίο της original τριλογίας το οποίο αν και παλιό, είναι το πιο πρόσφατο από τα παλιά και οπτικά στέκει ακόμα και σήμερα σχετικά όμορφα. Αν είναι να διώξετε ένα, μη δείτε το Phantom Menace, κατά πολύ το πιο αδύναμο της σειράς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 7, 2011 #6271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 The Secret History of Star Wars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 7, 2011 #6272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 BTW Αλέξη, το Star wars, ξεκίνησε σαν την πτυχιακή του Λούκας στο πανεπιστήμιο, και ΕΙΝΑΙ επιρεασμένη / βασισμένη απο το LotR Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 7, 2011 #6273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Dinner for SchmucksΓαλιφιανάκης, Καρελ κ.α. σε μια σουπερ κωμωδία. Η μάλλον, 90% κωμωδία, 10% κοινωνική.Παρα πολύ καλή, πολύ γέλιο, ευφάνταστη κλπ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ & ΔΗΠΟΤΕ.7.893/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyuubiii Ιανουάριος 7, 2011 #6274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Dinner for SchmucksΓαλιφιανάκης, Καρελ κ.α. σε μια σουπερ κωμωδία. Η μάλλον, 90% κωμωδία, 10% κοινωνική. Παρα πολύ καλή, πολύ γέλιο, ευφάνταστη κλπ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ & ΔΗΠΟΤΕ. 7.893/10 δεν το ειδα το ρεμαικ με τον καρελ ...αλλα την προιγουμενη βδομαδα ειδα τη γαλλικη version νομιζω πρεπει να εχει γυριστει αρχες 10ετιας 90 ηταν απιστευτη πρεπει να σ αρεσει ομως λιγο κ το ''καμενο'' γαλλικο humor για να γουσταρεις! ! ΄) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 7, 2011 #6275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Wall Street - Money Never Sleeps 6-/10 Τίποτα το σπουδαίο. Η ταινία κινείται στα ρηχά από την αρχή μέχρι το τέλος. Προσπαθεί να ταρακουνήσει λίγο το κοινό πετώντας εκατομμύρια και δισεκατομμύρια εδώ και εκεί, αλλά μέχρι εκεί. Χρηματιστηριακές φούσκες. Κάπου παράλληλα έχουμε και λίγο δράμα, μια δύο στιγμές έντασης, ολίγον προδοσία (it's only business) μπλα μπλα μπλα, νύσταξα. και μιας και νύσταξα ας φτιάξουμε και ένα εύκολο τέλος το οποίο είναι μια ευγενική προσφορά μερικών εκατοντάδων εκατομμυρίων ακόμα. Τελικά δεν ξέρω το τελικό συμπέρασμα ποιο είναι. τα χρήματα καταστρέφουν ή τελικά με τα χρήματα όλοι ξεχνάνε το παρελθόν και τις αρχές τους και αγκαλιάζονται σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα το κακό στο παρελθόν; Η απάντηση μάλλον είναι η ίδια με ποιο πάνω. Νύσταξα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 7, 2011 #6276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Skyline ΔΕΝ ειναι b-movie Η βαθμολογια της στο imdb ειναι τελειως αστοχη κατα την αποψη μου. 7.5/10 Θα τις ειχα βαλει παραπανω αλλα: ειχε μερικες ετσι κ ετσι σκηνες προς το τελος, εκλεψε αρκετουτσικα στοιχεια απο αλλες ταινιες και ο προταγωνιστης μοιαζει (εμφανισιακα) με τον σταλονε @ 70s Μη δειτε την εκδοση DNL, μαλλον ειναι upscaling απο DVD :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 7, 2011 #6277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Seven Pounds.Oμολογω πως μου ειχε ξεφυγει εως τωρα.Μου την προτεινε φιλος.Μου αρεσουν οι ταινιες που με κανουν να ψαχνομαι για λιγο.Και ο Will Smith μου αρεσε,και η κοπελα που ερωτευεται μετα.Πολυ καλη και σπανια πιστευω.Και επειδη με προβληματισε της δινω 9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 8, 2011 #6278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 The Last Exorcism (2010) wtf/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 8, 2011 #6279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Buried Ευκολα 8/10 ! Πωπω..μολις το τελειωσα..ακομα ειμαι σε ενταση..!Τρομερο..! Σου περναει και κατι μηνυματα που πραγματικα τρελενεσαι.! Η αθλιες τηλεφωνητριες που τον ρωταγαν 1002 @#$#$ και αυτος τους ελεγε οτι πεθαινει! Αααα..!!#$#@@%#% Δεν μπορω τρελαινομαι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 8, 2011 #6280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Μόλις τέλειωσε το Scott Pilgrim Vs The World. Τι να πώ.Ταινιάρα απλά.Σκηνικά,ηθοποιοί,σκηνοθεσία,ιστορία,Ramona?( X3) O Cera ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο του. 10/10 ΥΓ Mary Elizabeth Winstead όμως η Ramona ήταν το κάτι ακόμα ωραιότερα.. :inlove: την θέλω πεθαίνω τώρα Να πώ επίσης είχε πολύ φάση Κάτι ξέχασα. :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.