Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Shelter 2010 8/10 πάρα πολύ καλό θρίλερ, καιρό είχα να δω κάτι τόσο καλό.

Μην σπρώχνεις, έρχομαι - DUE DATE πολύ καλή κωμωδία 7.5/10 γέλαγε όλοι οι αίθουσα σε μερικές στιγμές.

Tomorrow, When the War Began (2010) 5.7/10

Omg,οπως το φανταστηκα.Απο την αρχη φαινοταν τοσο αδουλευτο το σεναριο,που ηξερα οτι θα τελειωσει ετσι....w/e συγκεκριμενα ετσι(δεν ξερω αν ειναι ή οχι για spoiler ,anyway):

Δε τελειωσε,μας αφησε με μια δηθεν σκεψη για το τι ακολουθει.Προσωπικα πιστευω δεν ειχαν πως να το τελειωσουν

Πολυ teenage drama ,σε εκνευριστικο σημειο.Πολυ wannabe εφηβικες καταστασεις.

Οι διαλογοι τραγελαφικοι σε ορισμενα σημεια.

Τελοσπαντων ... δεν αξιζε για μενα.:shout:

The Other Guys (2010) - IMDb 6.5+/10

Υπάρχουν αρκετές ταινίες σαν και αυτήν, αλλά αντίθετα με πολλές από τις άλλες ταινίες, ούτε αισχρή προσπαθεί να γίνει, ούτε να βασιστεί σε 2-3 γελοίες ατάκες απίστευτης ηλιθιότητας. Η ταινία πηγαίνει από το ένα άκυρο στο άλλο, αλλά μάλλον το κάνει αρκετά πετυχημένα χωρίς να προσβάλει την νοημοσύνη αυτού που παρακολουθεί την ταινία.

Tomorrow, When the War Began (2010) 5.7/10

Omg,οπως το φανταστηκα.Απο την αρχη φαινοταν τοσο αδουλευτο το σεναριο,που ηξερα οτι θα τελειωσει ετσι....w/e συγκεκριμενα ετσι(δεν ξερω αν ειναι ή οχι για spoiler ,anyway):

Δε τελειωσε,μας αφησε με μια δηθεν σκεψη για το τι ακολουθει.Προσωπικα πιστευω δεν ειχαν πως να το τελειωσουν

Πολυ teenage drama ,σε εκνευριστικο σημειο.Πολυ wannabe εφηβικες καταστασεις.

Οι διαλογοι τραγελαφικοι σε ορισμενα σημεια.

Τελοσπαντων ... δεν αξιζε για μενα.:shout:

Δίνει την εντύπωση πιλότου για το ξεκίνημα σειράς

Ειπα και εγω να παω κινηματογραφο πρωτη φορα μετα το περσινο Avatar να δω το Due Date....με το ΘΕΟ ΖΑΚ!

Φτανουμε λοιπον αργα στα Village και επρεπε να δουμε κατι αλλο.Οι τρελαμενοι -βλεπω 1 ταινια το 3μηνο- μονο που δε με βιασαν να δουμε το ...

Little Fockers (2010) 4/10

OMG ...πως δε ξερασα μονο!Α Θ Λ Ι Ο Τ Α Τ Ο

Αντι για 2 στα 10 ,του χωσα 4,ο ενας βαθμος για τα νατσος και ο αλλος για τη γκομενα που μου μιλουσε στην ουρα για τα εισητηρια.Guess what...μιλαγαμε για ταινιες και ηθοποιους.

Ελεος με τις τιμες.Καναπες,HD,υποτιτλοι με ωραιες γραμματοσειρες και λιγος ηχος,γιατι μονο που δεν σηκωθηκα να ζητησω να το δυναμωσουν.Τιποτα δεν ακουγα...

Αντι για 2 στα 10 ,του χωσα 4,ο ενας βαθμος για τα νατσος και ο αλλος για τη γκομενα που μου μιλουσε στην ουρα για τα εισητηρια.Guess what...μιλαγαμε για ταινιες και ηθοποιους.Αλλα γκομενα.... ;)

Αίσθηση κατωτερότητας??Γιατί σου μιλούσε και δεν της μιλούσες δηλαδή?? :p

Αίσθηση κατωτερότητας??Γιατί σου μιλούσε και δεν της μιλούσες δηλαδή?? :p

Οχι,απλα αυτη μου μιλησε πρωτη.Το ξερω ειμαι κουκλι :hehe:

ρε stathid90 και συ κατω απο μενα βρηκες να πεις για το Due Date? :(

Εγω επηξα στα farts,....οχι αλλο καρβουνο..!!! plz!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.