Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Legend of the Guardians 6/10

Αν ήταν computer demo θα του έβαζα 9+ αλλά δεν είναι, είναι ταινία. Οπτικά είναι εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς σαν ταινία δεν λέει τίποτα. Γενικότερα δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο οποίο να σου δημιουργεί κάποιο έντονο συναίσθημα. Η ταινία είναι απίστευτα ανάλατη. Σχεδόν καθόλου χιούμορ - πρέπει να υπήρξε μια στιγμή ενός δευτερολέπτου που μπορεί να πήγα να χαμογελάσω λίγο, σχεδόν καθόλου αγωνία για το τι μπορεί να γίνει, σχεδόν καμιά ανατροπή στην υπόθεση. Εντελώς γραμμική ήξερες από πριν τι θα συμβεί και απλά περίμενες να το δεις. Η ταινία ξεκάθαρα απευθύνεται σε παιδιά.

Κάτι άλλο που με ξένισε ήταν και τα πολλά ζουμ στα πρόσωπα των κουκουβαγιών πρωταγωνιστών. Το έχουν παρακάνει με τα κοντινά. Δεν λέω μπορεί να ένιωσαν πολύ μάγκες με την δουλειά που έχουν κάνει στις κουκουβάγιες, αλλά στο ένα τέταρτο της ταινίας απλά ζουμάρουν σε κάποια κουκουβαγιόφατσα. Νομίζω ότι παρασύρθηκαν με την ελπίδα να πάρουν ακόμα μεγαλύτερους επαίνους - ίσως και ένα oscar - για το animation.

Υ.Γ. Κάτι άλλο που ξέχασα και το οποίο απλά φαίνεται παράξενο είναι ότι αν και η ταινία απευθύνεται σε παιδιά όσον αφορά τους πρωταγωνιστές και την απλοϊκότητα της, έχει σκηνές που δεν απευθύνονται σε παιδιά. Υπάρχει αρκετή βία στην ταινία.

Ψιλομάπες ότι είδα τελευταία

The Man from Earth: Τρελό hype για το τπτ τελικά, 5/10

The Switch: Απλά για να περάσει η ώρα, 5/10

The Collector: Μετά το Saw τέτοιου είδους ταινίες δεν μου λένε τπτ, 5/10

και με χαλάει που στο τέλος δεν πιάνουν τον δολοφόνο..

The Social Network: Δεν έχω facebook, δεν έιναι άσχημo αλλά όχι και για 8.2, 6,5/10

You Are Here.6/10.

Ισα Ισα για να περασει το μεσημερι η ταινια.

Vertige.3-4/10.

Πρεπει να σταματησουν να βγαζουν τετοιες ταινιες.Μια παρεα καθυστερημένων ορειβατων που παρ ολα τα σημαδια που τους λενε παρτε δρομο (νεκροκεφαλες ζωγραφισμενες/πινακιδες dead end klp kpl) συνεχιζουν ολο και πιο βαθια στο "στοιχειωμένο δασος".

Ολως τυχαιως στο δασος, αφου τους συμβουν τα απιιθανα εξαιτιας της γκαντεμιας τους(κανουν παρεα τον μητσοτακη δεν παιζει) και της ατελειωτης βλακειας τους ,ζει και ενας παραμορφωμενος/καθυστερημενος/καννιβαλος.Τους σκοτωνει ολους παρ ολο που ειναι 6-7 ατομα και ανετα τον βαζουν κατω.The end.Σορρυ για τα σποιλερ αλλα βασικα πρεπει να μου πειτε και ευχαριστω που σας ειπα τι εγινε και δεν χρεiαζεται να την δειτε.:hehe:

Είδα σήμερα το Skyline. Παιδιά μην το δει ΚΑΝΕΝΑΣ...

Η ταινία είναι χάσιμο χρόνου.:wall:

Και ήμουν έτοιμος να την βάλω να την βάλω να την δω τώρα...Πόσο χάλια δηλαδή??Τσάμπα το download?

Και ήμουν έτοιμος να την βάλω να την βάλω να την δω τώρα...Πόσο χάλια δηλαδή??Τσάμπα το download?

Εγω προτειμουσα να βαλω την μιαμιση ωρα που εχασα φωτια και να την βλεπω να καιγεται στο τζακι..! Τετοια φαση:hehe:

Ειναι πραγματικα Ατοπη..μπαζει απο παντου!Την βλεπεις , τελειωνει..και λες..αυτο ηταν ?:tomato:

The Scarface : 8/10

Sev7n: 9/10

Unstoppable : ενα 6.5/10

Takers : προβλεψιμο 5.5-6/10

Piranha ( 2010 ) 3/10 { του δίνω τγία! }

Από τον τίτλο και μόνο ξέρεις πάνω κάτω τι επρόκειτο να γίνει, δεν περιμένεις κανένα ανατρεπτικό horror κλπ, παλιότερα π.χ. είχανε πιάσει παρόμοιες ταινίες ( Jaws π.χ. πρωτού τα κάνουνε κωμωδία στο νούμερο τέσσεγα :p ), και ήτανε βατές σαν ταινίες.

Αλλά αυτή εδώ... ο Χριστός και η Παναγία.

Για splatter πηγαίνανε, απ*σκατα βγήκε.

Και το τρία που του δίνω πολύ του είναι.

Μάλλον λόγο της υπερέκθεσης αρκετών T&A's ( Tits & Asses :p ) πήρε το 6.2/10 στο IMDB.

Αν θέλετε να δείτε κανά βυζάκι ( πειραγμένο γαρ, μέχρι το γόνατο δε ) και κανά πωπουδάκι, και να γελάσετε για το πόσο καφριλική βλακεία μπορεί να είναι μια ταινία παρέα με τους φίλους σας, δείτε τη.

Ειδάλλως...

A Boy and His Dog χμ, σαν ταινία είναι..ε, χμ..."μέτρια" και αυτό άμα είμαι πολύ γενναιόδωρος...Μία σκηνή όμως

στο τέλος

αλλάζει τα πράγματα, και σε κάνει τελικά να πεις ότι δε χαράμισες την ώρα σου. Όσοι νοιώθουν τολμηροί ας την δουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.