HotPeanut Δεκέμβριος 28, 2010 #6201 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Law abiding citizenΑρκετά καλή.Το σενάριο μου άρεσε αρκετά. 8,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 28, 2010 #6202 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 bad sada 7/10toy story 3 8/10christmas nightmare 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 29, 2010 #6203 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Grown Ups, lotsa fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 29, 2010 #6204 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 PLATOON (1986) 9/10 Η σκηνη με τον Elias να τρεχει με τους Βιετκογκ απο πισω πιστευω ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει. Μου σηκωθηκε η τριχα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 30, 2010 #6205 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Legend of the Guardians 6/10Αν ήταν computer demo θα του έβαζα 9+ αλλά δεν είναι, είναι ταινία. Οπτικά είναι εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς σαν ταινία δεν λέει τίποτα. Γενικότερα δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο στο οποίο να σου δημιουργεί κάποιο έντονο συναίσθημα. Η ταινία είναι απίστευτα ανάλατη. Σχεδόν καθόλου χιούμορ - πρέπει να υπήρξε μια στιγμή ενός δευτερολέπτου που μπορεί να πήγα να χαμογελάσω λίγο, σχεδόν καθόλου αγωνία για το τι μπορεί να γίνει, σχεδόν καμιά ανατροπή στην υπόθεση. Εντελώς γραμμική ήξερες από πριν τι θα συμβεί και απλά περίμενες να το δεις. Η ταινία ξεκάθαρα απευθύνεται σε παιδιά.Κάτι άλλο που με ξένισε ήταν και τα πολλά ζουμ στα πρόσωπα των κουκουβαγιών πρωταγωνιστών. Το έχουν παρακάνει με τα κοντινά. Δεν λέω μπορεί να ένιωσαν πολύ μάγκες με την δουλειά που έχουν κάνει στις κουκουβάγιες, αλλά στο ένα τέταρτο της ταινίας απλά ζουμάρουν σε κάποια κουκουβαγιόφατσα. Νομίζω ότι παρασύρθηκαν με την ελπίδα να πάρουν ακόμα μεγαλύτερους επαίνους - ίσως και ένα oscar - για το animation.Υ.Γ. Κάτι άλλο που ξέχασα και το οποίο απλά φαίνεται παράξενο είναι ότι αν και η ταινία απευθύνεται σε παιδιά όσον αφορά τους πρωταγωνιστές και την απλοϊκότητα της, έχει σκηνές που δεν απευθύνονται σε παιδιά. Υπάρχει αρκετή βία στην ταινία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 30, 2010 #6206 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Ψιλομάπες ότι είδα τελευταίαThe Man from Earth: Τρελό hype για το τπτ τελικά, 5/10The Switch: Απλά για να περάσει η ώρα, 5/10The Collector: Μετά το Saw τέτοιου είδους ταινίες δεν μου λένε τπτ, 5/10και με χαλάει που στο τέλος δεν πιάνουν τον δολοφόνο..The Social Network: Δεν έχω facebook, δεν έιναι άσχημo αλλά όχι και για 8.2, 6,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Δεκέμβριος 30, 2010 #6207 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Εγω ειδα "Με αγαπη απο Παρισι".Ειναι αυτο ο Τραβολτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 30, 2010 #6208 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Cars Toon Mater's Tall TalesMater's Tall Tales (TV Series 2008– ) - IMDbΛίγο αλλά καλό. Ειδικά αυτό με το Τόκυο τα έσπασε. 7.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 30, 2010 #6209 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 You Are Here.6/10. Ισα Ισα για να περασει το μεσημερι η ταινια. Vertige.3-4/10. Πρεπει να σταματησουν να βγαζουν τετοιες ταινιες.Μια παρεα καθυστερημένων ορειβατων που παρ ολα τα σημαδια που τους λενε παρτε δρομο (νεκροκεφαλες ζωγραφισμενες/πινακιδες dead end klp kpl) συνεχιζουν ολο και πιο βαθια στο "στοιχειωμένο δασος". Ολως τυχαιως στο δασος, αφου τους συμβουν τα απιιθανα εξαιτιας της γκαντεμιας τους(κανουν παρεα τον μητσοτακη δεν παιζει) και της ατελειωτης βλακειας τους ,ζει και ενας παραμορφωμενος/καθυστερημενος/καννιβαλος.Τους σκοτωνει ολους παρ ολο που ειναι 6-7 ατομα και ανετα τον βαζουν κατω.The end.Σορρυ για τα σποιλερ αλλα βασικα πρεπει να μου πειτε και ευχαριστω που σας ειπα τι εγινε και δεν χρεiαζεται να την δειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Δεκέμβριος 30, 2010 #6210 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Είδα σήμερα το Skyline. Παιδιά μην το δει ΚΑΝΕΝΑΣ... Η ταινία είναι χάσιμο χρόνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Δεκέμβριος 30, 2010 #6211 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Είδα σήμερα το Skyline. Παιδιά μην το δει ΚΑΝΕΝΑΣ...Η ταινία είναι χάσιμο χρόνου. Και ήμουν έτοιμος να την βάλω να την βάλω να την δω τώρα...Πόσο χάλια δηλαδή??Τσάμπα το download? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 30, 2010 #6212 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Γούστα είναι αυτά. Εμένα μου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Δεκέμβριος 30, 2010 #6213 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Life after peopleΠολύ καλό ντοκυμαντέρ.Must see. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 30, 2010 #6214 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Και ήμουν έτοιμος να την βάλω να την βάλω να την δω τώρα...Πόσο χάλια δηλαδή??Τσάμπα το download? Εγω προτειμουσα να βαλω την μιαμιση ωρα που εχασα φωτια και να την βλεπω να καιγεται στο τζακι..! Τετοια φαση Ειναι πραγματικα Ατοπη..μπαζει απο παντου!Την βλεπεις , τελειωνει..και λες..αυτο ηταν ? The Scarface : 8/10 Sev7n: 9/10 Unstoppable : ενα 6.5/10 Takers : προβλεψιμο 5.5-6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 30, 2010 #6215 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Dead Man Walking - 6.9/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 31, 2010 #6216 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Είδα χθες το Akmareul boattda (I Saw the Devil) (2010).Κορεάτικο αστυνομικό θρίλερ.Πάρα πολύ καλό !!!!8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 31, 2010 #6217 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 Piranha ( 2010 ) 3/10 { του δίνω τγία! } Από τον τίτλο και μόνο ξέρεις πάνω κάτω τι επρόκειτο να γίνει, δεν περιμένεις κανένα ανατρεπτικό horror κλπ, παλιότερα π.χ. είχανε πιάσει παρόμοιες ταινίες ( Jaws π.χ. πρωτού τα κάνουνε κωμωδία στο νούμερο τέσσεγα ), και ήτανε βατές σαν ταινίες. Αλλά αυτή εδώ... ο Χριστός και η Παναγία. Για splatter πηγαίνανε, απ*σκατα βγήκε. Και το τρία που του δίνω πολύ του είναι. Μάλλον λόγο της υπερέκθεσης αρκετών T&A's ( Tits & Asses ) πήρε το 6.2/10 στο IMDB. Αν θέλετε να δείτε κανά βυζάκι ( πειραγμένο γαρ, μέχρι το γόνατο δε ) και κανά πωπουδάκι, και να γελάσετε για το πόσο καφριλική βλακεία μπορεί να είναι μια ταινία παρέα με τους φίλους σας, δείτε τη. Ειδάλλως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 31, 2010 #6218 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 A Boy and His Dog χμ, σαν ταινία είναι..ε, χμ..."μέτρια" και αυτό άμα είμαι πολύ γενναιόδωρος...Μία σκηνή όμως στο τέλος αλλάζει τα πράγματα, και σε κάνει τελικά να πεις ότι δε χαράμισες την ώρα σου. Όσοι νοιώθουν τολμηροί ας την δουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Δεκέμβριος 31, 2010 #6219 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 The Last Exorcism - 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 31, 2010 #6220 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 The Last Exorcism - 4/10Μη μου λες τέτοια και θα την δω σε λίγο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.