Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

ΒURIED - 9/10

Uber ταινία. Ρεσιτάλ o πρωταγωνιστής, σε μερικές στιγμές νομίζεις ότι όντως τον πήρανε και τον κλείσανε μέσα στο φέρετρο. Δεν εξηγείται αλλιώς η καταπληκτική του ερμηνεία. Δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια είχε να μου κόψει την ανάσα μια ταινία, να ζεις τη κάθε στιγμή με τον πρωταγωνιστή.

Στο τέλος με ξενέρωσε άγρια, ήθελα να φωνάξω λέμε, ΨΟΦΑ ΚΑΡΕΟΛΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΕ. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι ταινίες feel-good movies. Σκοπός μιας ταινίας είναι να σε βάλει μέσα στο θέμα, να ταυτιστείς και να προβληματιστείς. H κοπέλα μου σχεδόν τραβούσε τα μαλλιά της πάντως :hehe:

ΒURIED - 9/10

Uber ταινία. Ρεσιτάλ o πρωταγωνιστής, σε μερικές στιγμές νομίζεις ότι όντως τον πήρανε και τον κλείσανε μέσα στο φέρετρο. Δεν εξηγείται αλλιώς η καταπληκτική του ερμηνεία. Δεν θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια είχε να μου κόψει την ανάσα μια ταινία, να ζεις τη κάθε στιγμή με τον πρωταγωνιστή.

Στο τέλος με ξενέρωσε άγρια, ήθελα να φωνάξω λέμε, ΨΟΦΑ ΚΑΡΕΟΛΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΕ. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι ταινίες feel-good movies. Σκοπός μιας ταινίας είναι να σε βάλει μέσα στο θέμα, να ταυτιστείς και να προβληματιστείς. H κοπέλα μου σχεδόν τραβούσε τα μαλλιά της πάντως :hehe:

Πω πω και εγώ στο τέλος δεν άντεχα άλλο. Με είχες φάει το άγχος!!!

Πολύ καλή ταινία.

Ποια σκηνή πιστεύεις ότι ήταν η καλύτερη;

Στην αρχη που παρουσιαζε την οικογενεια κτλπ.

Στα μαθηματα χιουμορ.

Με τους Εβραιους.

Με το φεγκ σουι στο τραπεζι.

Ναι ηταν πολλες οι σκηνες που μ'αρεσαν,αλλα το παρακαναν τοσο σε ολες τις υπολλοιπες που μου εβγαλε μια μικρη απεχθεια.Η σκηνη δε με τον χοντρο στο κρεβατι.ΟΚ παιδες...ειπαμε οχι και 3 ολοκληρα λεπτα...μου ρθε να ξερασω :p

Ότι να 'ναι βγάζουν: Death Race 2 (Video 2010) - IMDb

Ποιος ο λόγος ύπαρξης; Ίδια ακριβώς υπόθεση (μηδαμινή, αλλά και πάλι ίδια), χειρότερο cast και κάτι μου λέει και το αποτέλεσμα το ίδιο. Ρητορική η ερώτηση βεβαίως :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.