Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole: Τελικά ήταν αρκετά καλό, 7/10

Από σκηνοθεσία και σκηνογραφία φανταστικό. Τα γραφικά του κάνουνε το Avatar να μοιάζει με παιχνίδι PC.

To σενάριο λίγο ρηχό και κλισέ, αλλά βλέπεται άνετα. Έχει ενίοτε το χαζό παιδικό στοιχείο σε κάποια σημεία ( ε νταξ παιδικό είναι εν τέλει).

Σε καλό σύστημα TV, με DTS και HD είναι eyegasm. Θα θελα να το δω 3D αλλά δεν το πρόλαβα γμτ.

Είδα το The Social Network. Προσωπικά με άφησε αρκετά αδιάφορο. Την παράτησα πριν ολοκληρωθεί η ταινία.

sorry κιόλας αλλά μία κριτική ταινίας που περιέχει "@$%#%##%@!##@%&$&%*@&%@&%(@&$(#*%&(*#@&$@$&@%&@$&@(*%&(&$@($&@(%&@(&" δεν θα την πάρω στα σοβαρά

Δεν κατάλαβες σωστά. Σύμφωνα με τη δημοσίευση δεν κριτικάρει την ταινία αλλά το γεγονός.

Απίστευτα νεύρα. Σπάω πληκτρολόγια. Δαιμονίζομαι. Πόσο πονάει όταν δεν έχεις άνεση χρόνου και λες

να δεις μια ταινία να περάσει "ευχάριστα/εποικοδομητικά" η ώρα και τελικά η ταινία αποδεικνύεται μούφα.

Alien 3

Το έχουν ψιλοαδικήσει. Νταξ δεν ήταν σαν το 2ο αλλά δεν είναι και για το 6,3 imo.

Μου άρεσαν πολύ τα σκηνικά. Είμαι περίεργος να δω τι γίνεται στο τελευταίο μέρος της σειράς. 7,5

Εγώ το βρήκα μεγάλη απάτη

Γιατί σου τάξανε λεφτά στο τέλος της ταινίας; :p

και έχω συνηθίσει τον Cage να παίζει σε πιο σοβαρές ταινίες.

Ε, όχι και σοβαρές ταινίες ο Cage, τα τελευταία χρόνια οι ταινίες του είναι κατά κύριο λόγο μούφα και λίγες καλές.

Μια χαρά ήταν το Sorcerer's Apprentice, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά όχι άσχημο. Δεν περιμένεις άλλωστε καμιά υπερπαραγωγή, γιατί παίζει ο Cage :hehe:

Ρε παιδια εχω και εγω 2 μερουλες free χωρις διαβασμα,ειπα να δω τι παιζει απο ταινιες...και πραγματικα ειναι ελεεινη η κατασταση.Δεν παιζει απολυτως τιποτα .....

Τι παθαν ? Μονο κατι χαζοταινιες με 4 στο imdb βλεπω..... :wall:

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader (2010) - IMDb

Ποιο μικρό σε διάρκεια από τα άλλα δύο, αυτό ίσως να είναι και το μόνο του μειονέκτημα. Γενικά είναι άλλο στυλ σαν ταινία από τα προηγούμενα δύο. Δεν υπάρχει αναμονή για κάποια επική μάχη στο τέλος και δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον βαθμό που γίνεται αυτό στις προηγούμενες ταινίες. 7.5/10

Γιατί σου τάξανε λεφτά στο τέλος της ταινίας; :p

Ε, όχι και σοβαρές ταινίες ο Cage, τα τελευταία χρόνια οι ταινίες του είναι κατά κύριο λόγο μούφα και λίγες καλές.

Μια χαρά ήταν το Sorcerer's Apprentice, τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά όχι άσχημο. Δεν περιμένεις άλλωστε καμιά υπερπαραγωγή, γιατί παίζει ο Cage :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-1GadTfGFvU&feature=related]YouTube - Not the Bees[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.