Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Πόσο σας ζηλεύω που μπορείτε και βλέπετε ταινίες 3D χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ολόκληρο ταξίδι.

Στο διατάυτα...είδα χθες Toy Story 3 και το βρήκα αψεγάδιαστο!!!

10/10

τι να σου πω εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω για 3D.. ίσος να φταίει το σινεμά ίσως τα ελαττωματικά μάτια μου... αλλά κουράζομαι.. και αποσυντονίζομαι.. σε όλες ακόμα και στο avatar

τι να σου πω εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω για 3D.. ίσος να φταίει το σινεμά ίσως τα ελαττωματικά μάτια μου... αλλά κουράζομαι.. και αποσυντονίζομαι.. σε όλες ακόμα και στο avatar

Εγώ μέχρι στιγμής έχω δει μόνο το Avatar. Εντάξει, στο πρώτο μισάωρο ήτανε ολίγον κουραστικό, αλλά μετά στρώσανε τα μάτια και απόλαυσα την ταινία στο έπακρο!!!

Και εγω αυτο ειχα με το Avatar στα Village.... πολυ κουραστικο και δε ξετρελαθηκα κιολας,που καναν ολοι σαν τρελοι... :/

Το TRON με ψησατε αγρια να παω να το δω...Τι εχω να χασω. :T:

Μολις το δα σε 3D ... ταινιαρα απλα!! :T::T:
TRON αξίζει για κινηματογράφο εύκολα. (Ψάξτε για αίθουσα με καλό ήχο).

7/10 :D

Tron

πολύ καλή ταινία 100% ευχάριστη.. αλλά 3D δεν ήταν.. απλά με κούρασαν τα γυαλιά

Δηλαδή τα αξίζει τα 12€ για 3D ή να δώσω απλά 4,5€ για την απλή έκδοση;

Αν είσαι άνεργος και τα παιδιά σου πεινάναι δες το απλό.

Imo Πήγαινε σε αίθουσα με καλό ήχο* και αν σε προηγούμενες ταινίες δεν σε ικανοποίησε το 3D, πήγαινε σε non3D αίθουσα.

*Σε 2-3 σημεία έχει τόσο μπάσο που νομίζεις ότι στην δίπλα αίθουσα τρώει πατατάκια ο dellman.

Ένα πράγμα που ξενέρωσα, ήταν πως στο ελλάντα δεν ήξερε κανεις το τι εστί tron οποτε ο κινηματογραφος στην πρεμιέρα ήταν άδειος...

...πάντως ελπίζω (δηλαδή κλαίω) να βγει και συνεχεια

Αν είσαι άνεργος και τα παιδιά σου πεινάναι δες το απλό.

Ντεν έκω παιντιά καρντιά μου :p

Το θέμα είναι αν η εμπειρία του 3D πχ είναι ανάλογη του Avatar, να τα δώσω. Αλλιώς δεν έχουν νόημα τα τριπλάσια λεφτά και μάλιστα εις διπλούν για το ταίρι...:baby:

Ντεν έκω παιντιά καρντιά μου :p

Το θέμα είναι αν η εμπειρία του 3D πχ είναι ανάλογη του Avatar, να τα δώσω. Αλλιώς δεν έχουν νόημα τα τριπλάσια λεφτά και μάλιστα εις διπλούν για το ταίρι...:baby:

Με φοβίζει αυτό που λες για τα 4,5€. Σε SD και 2.0 δεν αξίζει :hehe:.

serenity είναι η "ταινία" της σειράς Firefly η σειρά είναι απίστευτη γιαυτό και οι fanboys της σειράς βάλανε 8 .. η ταινία δεν λέει και πολλά αλλά η σειρά ειναι απιστευτable

The International 7.5/10

Εγκαινίασα την νέα μου LG 42LD550 σήμερα και αν και στην αρχή μου φάνηκε ότι θα είναι ένα κουραστικό και βαρετό δίωρο εγκαινίων, όταν η ταινία άρχισε να επιταχύνει και το κουβάρι να ξετυλίγεται τα πράγματα βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Είναι πρακτικά αδύνατον να μην σου έρθει στο μυαλό η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας.

"Αν ελέγχεις το χρέος...

...ελέγχεις τα πάντα."

Απίστευτα νεύρα. Σπάω πληκτρολόγια. Δαιμονίζομαι. Πόσο πονάει όταν δεν έχεις άνεση χρόνου και λες

να δεις μια ταινία να περάσει "ευχάριστα/εποικοδομητικά" η ώρα και τελικά η ταινία αποδεικνύεται μούφα.

@$%#%##%@!##@%&$&%*@&%@&%(@&$(#*%&(*#@&$@$&@%&@$&@(*%&(&$@($&@(%&@(&

...anyway, περιληπτικά είδα το The Town. Απογοήτευση της χρονιάς για μένα. Αν και συνήθως

οι βαθμολογίες του imdb είναι παρόμοιες με τις δικές μου, 7.8/10 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την χρυσή

κακή μετριότητα. 5/10 και πολύ λέω. Μέτριο σενάριο, κακοί διάλογοι, ρηχό και προβλεπέ ρομάντζο

όσο πάει, κάκιστο character development ... μπορώ να θάβω με τις ώρες. Ψόφος κακός. Αδιάφορο.

...btw ότι έπαθα με το The Town, είχα πάθει και πέρσι με το The International. (που αναφέρεται

και στο από πάνω post) Τόσο κακή και αδιάφορη ταινία που δεν μου άφησε τίποτα πέρα από την

γερασμένη και NONshopped εικόνα της πολυαγαπημένης μου Naomi Watts. 4/10 Κρίμα και έλεος.

@BONUS κριτική -> Monsters: 1/10 επιεικώς. Simply DO NOT WATCH. Στην αρχή έκανα υπομονή

αλλά από το σημείο μετά το ~μεθύσι~ και τα επακόλουθα η ταινία απλά έπιασε τον απόλυτο πάτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.