winters Δεκέμβριος 19, 2010 #6101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 TRON αξίζει για κινηματογράφο εύκολα. (Ψάξτε για αίθουσα με καλό ήχο). 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2010 #6102 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Tronπολύ καλή ταινία 100% ευχάριστη.. αλλά 3D δεν ήταν.. απλά με κούρασαν τα γυαλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 19, 2010 #6103 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Πόσο σας ζηλεύω που μπορείτε και βλέπετε ταινίες 3D χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ολόκληρο ταξίδι.Στο διατάυτα...είδα χθες Toy Story 3 και το βρήκα αψεγάδιαστο!!!10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2010 #6104 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 τι να σου πω εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω για 3D.. ίσος να φταίει το σινεμά ίσως τα ελαττωματικά μάτια μου... αλλά κουράζομαι.. και αποσυντονίζομαι.. σε όλες ακόμα και στο avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Δεκέμβριος 19, 2010 #6105 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 τι να σου πω εγώ δεν ξέρω αν θα ξαναπάω για 3D.. ίσος να φταίει το σινεμά ίσως τα ελαττωματικά μάτια μου... αλλά κουράζομαι.. και αποσυντονίζομαι.. σε όλες ακόμα και στο avatarΕγώ μέχρι στιγμής έχω δει μόνο το Avatar. Εντάξει, στο πρώτο μισάωρο ήτανε ολίγον κουραστικό, αλλά μετά στρώσανε τα μάτια και απόλαυσα την ταινία στο έπακρο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 19, 2010 #6106 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Και εγω αυτο ειχα με το Avatar στα Village.... πολυ κουραστικο και δε ξετρελαθηκα κιολας,που καναν ολοι σαν τρελοι... :/ Το TRON με ψησατε αγρια να παω να το δω...Τι εχω να χασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2010 #6107 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 δεν χρειάζεται να έχεις δει την πρώτη πάντως έχει νόημα και έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 19, 2010 #6108 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Μολις το δα σε 3D ... ταινιαρα απλα!! :T: TRON αξίζει για κινηματογράφο εύκολα. (Ψάξτε για αίθουσα με καλό ήχο).7/10 Tronπολύ καλή ταινία 100% ευχάριστη.. αλλά 3D δεν ήταν.. απλά με κούρασαν τα γυαλιά Δηλαδή τα αξίζει τα 12€ για 3D ή να δώσω απλά 4,5€ για την απλή έκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 19, 2010 #6109 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Αν είσαι άνεργος και τα παιδιά σου πεινάναι δες το απλό.Imo Πήγαινε σε αίθουσα με καλό ήχο* και αν σε προηγούμενες ταινίες δεν σε ικανοποίησε το 3D, πήγαινε σε non3D αίθουσα.*Σε 2-3 σημεία έχει τόσο μπάσο που νομίζεις ότι στην δίπλα αίθουσα τρώει πατατάκια ο dellman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Δεκέμβριος 19, 2010 #6110 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Ένα πράγμα που ξενέρωσα, ήταν πως στο ελλάντα δεν ήξερε κανεις το τι εστί tron οποτε ο κινηματογραφος στην πρεμιέρα ήταν άδειος......πάντως ελπίζω (δηλαδή κλαίω) να βγει και συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2010 #6111 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 ο ήχος ΝΑΙ ήταν φοβερός το 3d του όμως δεν άξιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 19, 2010 #6112 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Αν είσαι άνεργος και τα παιδιά σου πεινάναι δες το απλό. Ντεν έκω παιντιά καρντιά μου Το θέμα είναι αν η εμπειρία του 3D πχ είναι ανάλογη του Avatar, να τα δώσω. Αλλιώς δεν έχουν νόημα τα τριπλάσια λεφτά και μάλιστα εις διπλούν για το ταίρι...:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 19, 2010 #6113 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Ντεν έκω παιντιά καρντιά μου Το θέμα είναι αν η εμπειρία του 3D πχ είναι ανάλογη του Avatar, να τα δώσω. Αλλιώς δεν έχουν νόημα τα τριπλάσια λεφτά και μάλιστα εις διπλούν για το ταίρι...:baby: Με φοβίζει αυτό που λες για τα 4,5€. Σε SD και 2.0 δεν αξίζει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 19, 2010 #6114 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 COSMOTE - Village Cinemas 2 FOR ONE | Αρχική Σελίδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 19, 2010 #6115 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 ειδα το serenity λογω 8 στο imbd και μου φανηκε κυριακατικη μεσημεριανη ταινια στο σταρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 19, 2010 #6116 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 serenity είναι η "ταινία" της σειράς Firefly η σειρά είναι απίστευτη γιαυτό και οι fanboys της σειράς βάλανε 8 .. η ταινία δεν λέει και πολλά αλλά η σειρά ειναι απιστευτable Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 19, 2010 #6117 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 The Social Network - 8/10 EDIT: Τώρα ακούω και το OST.. πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 19, 2010 #6118 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 Toy Story 3(2010) 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 19, 2010 #6119 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2010 The International 7.5/10Εγκαινίασα την νέα μου LG 42LD550 σήμερα και αν και στην αρχή μου φάνηκε ότι θα είναι ένα κουραστικό και βαρετό δίωρο εγκαινίων, όταν η ταινία άρχισε να επιταχύνει και το κουβάρι να ξετυλίγεται τα πράγματα βελτιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Είναι πρακτικά αδύνατον να μην σου έρθει στο μυαλό η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας."Αν ελέγχεις το χρέος......ελέγχεις τα πάντα." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Δεκέμβριος 20, 2010 #6120 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2010 Απίστευτα νεύρα. Σπάω πληκτρολόγια. Δαιμονίζομαι. Πόσο πονάει όταν δεν έχεις άνεση χρόνου και λεςνα δεις μια ταινία να περάσει "ευχάριστα/εποικοδομητικά" η ώρα και τελικά η ταινία αποδεικνύεται μούφα.@$%#%##%@!##@%&$&%*@&%@&%(@&$(#*%&(*#@&$@$&@%&@$&@(*%&(&$@($&@(%&@(&...anyway, περιληπτικά είδα το The Town. Απογοήτευση της χρονιάς για μένα. Αν και συνήθωςοι βαθμολογίες του imdb είναι παρόμοιες με τις δικές μου, 7.8/10 ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτή την χρυσή κακή μετριότητα. 5/10 και πολύ λέω. Μέτριο σενάριο, κακοί διάλογοι, ρηχό και προβλεπέ ρομάντζοόσο πάει, κάκιστο character development ... μπορώ να θάβω με τις ώρες. Ψόφος κακός. Αδιάφορο....btw ότι έπαθα με το The Town, είχα πάθει και πέρσι με το The International. (που αναφέρεταικαι στο από πάνω post) Τόσο κακή και αδιάφορη ταινία που δεν μου άφησε τίποτα πέρα από τηνγερασμένη και NONshopped εικόνα της πολυαγαπημένης μου Naomi Watts. 4/10 Κρίμα και έλεος.@BONUS κριτική -> Monsters: 1/10 επιεικώς. Simply DO NOT WATCH. Στην αρχή έκανα υπομονήαλλά από το σημείο μετά το ~μεθύσι~ και τα επακόλουθα η ταινία απλά έπιασε τον απόλυτο πάτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.