Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Δεν έχω δει ποτέ τα Star Wars και λέω μέσα στις γιορτές να τα δώ.

Το θέμα είναι με ποια σειρά να τα δω;

4,5,6,1,2,3 ή 1,2,3,4,5,6;

με τη σειρα που βγηκανε :)

προτεινω μεγαλη αναλυση και πολλες πιτσες.

Γιατί εσύ δεν τα έχεις δει ρε? :D

Κερνάω τις πίτσες αν θες.

Με την σειρά που βγήκαν εννοείται.

Δεν θα έπρεπε να το λες δημόσια πως δεν τα εχεις δει, εκτός αν είσαι 7 ετών και πάλι οριακά!

Τα 456 είναι πρελούδια του 123. Η χρονική σειρά της ιστορίας είναι 456 123, αλλά οι ταινίες βγήκαν ανάποδα. Αλλά είναι 10 φορές καλύτερα να τις δεις με την σειρά που προβλήθηκαν.

Αν δεν τα έχεις δει, τρέχα asap!

Γιατι τα 1,2,3 ειναι αυτα που βγηκαν και τελευταια ,ενω η κανονικη σειρα ειναι απο τα παλια μεχρι το 3ο .Εντωμεταξυ τα παλια τα μετρανε 4,5... κ.ο.κ.

Μπαγλαμαδες παιδι μου :p

Ναι σωστή λεπτομέρεια αυτή που λέει, ονόμασαν τα παλιά 123 σε 456 και μπήκαν στη θέση τους τα 456 ως 123. Φυσικά η σειρά που ξέρουμε και αγαπήσαμε είναι η ημερολογιακή 123 456 και όχι η σεναριακή 456 123, βάσει της παλιάς σειράς, ή βάσει της νέας σειράς η ημερολογιακή είναι 456 123 και η σεναριακή 123 456.

Σε μπέρδεψα; :hehe:

Δες τα με τη σειρά κυκλοφορίας

Μαραθώνιος παρόμοιος είχε πέσει με το godfather, μπύρες πίτσες, και διάλλειμα για τσιγάρο στις 4 το πρωί στο μπαλκόνι μαζί με τον κολλητό.

Ευθαρσώς αναφέρω ότι δεν έχω δει ούτε εγώ τα Star Wars. :tomato:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.