Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Machete 4/10

Ταραντινο... απλα θεος...

Σεναριο αθλιο ομως...

Συστηνω να το δειτε με κοπελα γιατι στην μεση της ταινιας θα το ριξετε στο σεξ

:hehe:

εεεεχμμ δεν είναι Ταραντίνο. μπερδεύτηκες επειδή αρχικά το trailer ήταν σε ταινία του Ταραντίνο.

όσο αναφορά το σενάριο... οι απόψεις διίστανται. Είναι σενάριο που απευθύνεται σε ένα κοινό που ήθελε αυτό το σενάριο.. (αυτοι που έλιωσαν με το trailer)

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Social Network 3/10

Δε ξερω καν ποιο ειναι το ¨ηθικο¨διδαγμα της ταινιας.Δε ξερω καν ποια η σημασια της.

Ο λογος υπαρξης της ολοφανερος θα λεγα....να δελεασει και να προσελκυσει τους περισσοτερους facebook-αδες να τη δουν ,για να βγαλουν κανα φραγκο.

Ενα συγκεκριμενο προσωπο που συνεβαλε στην ταινια αυτη με απογοητευσε.Κριμα γιατι εχει κανει ταινιαρες στο παρελθον.

Resident Evil: Afterlife Με λίγα λόγια. Έχει εφέ, έχει την Milla, έχει κάποια ζόμπιες, έχει κάποια άκυρα, έχει κοπιάρει το Matrix σε σημείο που μπορούν να τους μηνύσουν και έχει αρχίσει και να κουράζει. Αυτά. 6-/10

Υ.Γ. Οι ...ουμπρελάδες με τις εγκαταστάσεις και την τεχνολογία που έχουν στο τέλος θα μας προκύψουν εξωγήινοι.

Resident Evil: Afterlife Με λίγα λόγια. Έχει εφέ, έχει την Milla, έχει κάποια ζόμπιες, έχει κάποια άκυρα, έχει κοπιάρει το Matrix σε σημείο που μπορούν να τους μηνύσουν και έχει αρχίσει και να κουράζει. Αυτά. 6-/10

Υ.Γ. Οι ...ουμπρελάδες με τις εγκαταστάσεις και την τεχνολογία που έχουν στο τέλος θα μας προκύψουν εξωγήινοι.

Μονη η σκηνη του τεραστιου τυπα που σερνει το σφυρι/τσεκουρι ειναι ολη η ταινια

Inception 8/10

Πολυ καλη ταινια και δεν ειμαι και φαν του ντι καμπριο...

Μια ταινια που σε βαζει σε σκεψεις με πρωτοτυπο σεναριο.

Σε καποια σημεια θυμιζε λιγο ματριξ αλλα οκ.

Με κρατησε ξυπνιο και την ειδα με ενδιαφερον.

The Social Network 3/10

Δε ξερω καν ποιο ειναι το ¨ηθικο¨διδαγμα της ταινιας.Δε ξερω καν ποια η σημασια της.

Ο λογος υπαρξης της ολοφανερος θα λεγα....να δελεασει και να προσελκυσει τους περισσοτερους facebook-αδες να τη δουν ,για να βγαλουν κανα φραγκο.

Ενα συγκεκριμενο προσωπο που συνεβαλε στην ταινια αυτη με απογοητευσε.Κριμα γιατι εχει κανει ταινιαρες στο παρελθον.

Διαφωνώ, ίσα ίσα που όταν είδα την ταινία έγινε πιο έντονο το συναίσθημα μου περί προβάτων του facebook, αφού η ταινία εστίασε στους λόγους που κάποιος γράφεται στο facebook.

Να μη σου πω πόσο χάλασε το image του Zuckenberg...

Προσωπικά την βρήκα ενδιαφέρουσα και καλογυρισμένη.

Resident Evil Afterlife

Ντάξ, δεν περίμενα πολλά πολλά. Θεωρώ ότι βγήκε μόνο για να πουλήσει το 3D, είχε πολύ ωραία πλάνα. Σαν ιστορία τίποτα το ιδιαίτερο, αδιάφορο. Είχε λίγη δράση, δεν βαρέθηκα κιόλας.

Easy A

Μια ωραία κωμωδία κλασσικής ιστορίας αμερικάνικης εφηβείας. Πλακίτσα είχε, ευχάριστη. Ότι πρέπει για Κυριακή μεσημέρι

The Sorcerers Apprentice

Not bad, μην περιμένετε κανένα Harry Poter, αλλά είναι καλύτερο από Percy Jackson κλπ.

Διαφωνώ, ίσα ίσα που όταν είδα την ταινία έγινε πιο έντονο το συναίσθημα μου περί προβάτων του facebook, αφού η ταινία εστίασε στους λόγους που κάποιος γράφεται στο facebook.

Να μη σου πω πόσο χάλασε το image του Zuckenberg...

Προσωπικά την βρήκα ενδιαφέρουσα και καλογυρισμένη.

Αυτο που λες θα μου εκανε εντονο το συναισθημα περι προβατων,αμα τα εδειχνε καπως πιο σοβαρα τα πραγματα με σοβαρετορες συναιπειες επισης για τα "προβατα".Τι σου εκανε το συναισθημα της μαζοποιησης πιο εντονο?Οι αριθμοι που μας ελεγαν καθε τρεις και λιγο οτι γραφτηκαν στη σελιδα ή οι 2-3 σκηνες που ειπε ενα ατομο "Θα σε δω στο fb" ? :S

Εγω νομιζω οτι η ιδεα της ταινιας αποσκοπουσε στο να βγαλουν τρελο χρημα.Ποιος που εχει facebook,δε θα τη δει?Ποιος? ... :hm:

Εγώ την εν λόγω ταινία την θυμάμαι μόνο κάθε φορά που διαβάζω σχετικό με αυτήν post.

....για περίπου 30-90 δευτερόλεπτα (ανάλογα το πόσο μεγάλο είναι το post), μετά την ξεχνάω.

Resident Evil: Afterlife: Μόνο action, κανένα σενάριο, κανένα ενδιαφέρον και θα συνεχίσουν την σειρά για πολλά χρόνια φαίνεται ακόμα....5/10

The Other Guys: Νόμιζα ότι θα ήταν διαφορετικό αλλά ο Dwayne Johnson & ο Samuel Jackson δεν εμφανίζονται για πολύ. Μου άρεσε ο Mark Wahlberg, σε τσαντίλα συνεχεία, 6/10

The Sorcerer's Apprentice: To βρήκα εξαιρετικό χωρίς να με κουράσει σε κανένα σημείο, 7,5/10

Λοιπον ξεκιναμε

Caffeine.6/10.

Easy A.6/10.

The Other Guys.7/10.Ειχε 3,4 σκηνες που μπορω να πω οτι ελιωσα στο γελιο.

The Usual Suspects.8/10.Θα την ξαναδω οπωσδηποτε γιατι νυσταζα και δεν προσεχα και παρα πολυ.Ταινιαρα οπως και να χει.

Flatliners.7/10.Καλουλα.

Die Hard Quadrilogy.Επικες ταινιες.Με σειρα προτίμησης 1,3,4,2.

Step Up 3D.6/10.Νταξ μετριες ταινιες γενικα αλλα περναει ευχαριστα η ωρα.Ξεχειλιζει το ταλεντο μεσα στην ταινια.

The Girl Who Kicked the Hornet's Nest Ολίγον διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα, προσωπικά θα έλεγα ότι το προτιμώ έναντι του 2ου, αλλά το πρώτο παραμένει μακράν το ποιο ενδιαφέρον. Το πρώτο άλλωστε μπορεί κάποιος να το δει μεμονωμένα. Τα επόμενα δύο είναι ουσιαστικά μια μεγάλη ταινία κομμένη στην μέση και καλό είναι κάποιος να τα δει πακέτο ή σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα π.χ. δύο συνεχόμενα βράδια. Ίσως καλύτερα σε συνεχόμενα βράδια μιας και ενδέχεται να κουράσει πακέτο.

Το καλό λοιπόν με την τριλογία -κατά την γνώμη μου πάντα- είναι ότι δεν έχουμε τρεις κόπιες της ίδιας ταινίας. Δεν έχουμε τρεις παρόμοιες ιστορίες με μόνο κοινό τους πρωταγωνιστές. Δεν έχουμε Die hard 1,2,3... Ο συγγραφέας με κάθε του ταινία (βιβλίο αν προτιμάτε αν και δεν έχω διαβάσει τα βιβλία ώστε να ξέρω κατά πόσο τα ακολουθάνε πιστά οι ταινίες ή όχι) προχωράει την ιστορία των δύο πρωταγωνιστών χωρίς να επαναλαμβάνεται και κάθε μία από αυτές τις ταινίες είναι και ολίγον διαφορετική.

Θα αρέσει πιθανόν περισσότερο σε όσους συνηθίζουν να βλέπουν mini σειρές.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.