Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

ΠΩΣ??? Βγήκε και 2???

Και είναι ίδιο με το πρώτο????

2-3 σκηνές από το πρώτο όταν τις θυμάμαι, φροντίζω να σκεπάζομαι ολόκληρος! Ρε τι έχουμε πάθει με δ άυτην την ταινία.... :fie:

Αν εχεις στο μυαλο σου πως ειναι σκηνοθετημενο και οχι real stuff κανεις χαβαλε.. :p

ΜΟΝΟ σε μια σκηνη πεταχτηκα γιατι δεν το περιμενα το ατιμο :hehe:

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Το έχει δει κανείς; :p

The Attack of the Giant Mousaka (1999) - IMDb

ce moi. Τίποτα το ιδιαίτερο , αξίζει να τον δεις καθαρα σαν κομμάτι της ελληνικής cult σκηνής. Με παρέα δες το να γελάσετε .

Buried 7.5/10

Κλειστοφοβική ταινία με

ανατρεπτικό τέλος.

...που δεν ενδείκνυται με τίποτα για σινεμά.

Όλο το μπατζετ της ταινίας παίζει να το κάλυψε η blackberry :p

Στο σινεμά την είδα :p

Και γω. Και η μισή Αιθουσα σαχλαμαριζε σε κάθε σκηνή. Πιο Πολύ αίσθηση κωμωδίας μου άφησε, οχι γιατί ητανε αστεία, αλλα γιατί ο κόσμος διακωμωδούσε το καθετί.

Μπορεί βέβαια να ητανε μεμονωμένη η περίπτωση μου.

Και γω. Και η μισή Αιθουσα σαχλαμαριζε σε κάθε σκηνή. Πιο Πολύ αίσθηση κωμωδίας μου άφησε, οχι γιατί ητανε αστεία, αλλα γιατί ο κόσμος διακωμωδούσε το καθετί.

Δεν εισαι μονος σου:tomato:

Αντίθετα με εσενα ήταν 8 μόνο άτομα στην αιθουσα και υπήρχε ησυχία...

Δεν εισαι μονος σου:tomato:

Μου θυμιζει κατι χαζα που ηταν πισω μου στο τελευταιο HULK και το χαν δει ,κρινοντας απο την ασταματητη πολυλογια για το τι θα γινει παρακατω.Για σφαλιαρες τελειως.... :getlost:

Ειχαμε παει να δουμε το The Myst στο σινεμα με την παρέα και τοτε που τρώει headshot η αλλη λεω δυνατά: Παρτα ρε μαμιολα :to_pick_ones_nose3: και τοτε άρχισαν ολοι να ζητωκραυγάζουν :p

Αλλη φορά στο Beowolf λέγαμε οτι η ταινία ειναι για τον peowolf και αλλα τέτοια και γενικά τοσο γελιο που ριξαμε ηταν σα να βλεπαμε κωμωδία.Ευτυχώς οι κοντινοι μας λέγανε και αυτοι βλακείες για την ταινία.

Περα απο αυτο δεν προκειται να ξανασχολιασουμε γιατί δεν ειναι ωραίο να γινεσαι ενοχλητικός :wall:

/offtopic

Μου θυμιζει κατι χαζα που ηταν πισω μου στο τελευταιο HULK και το χαν δει ,κρινοντας απο την ασταματητη πολυλογια για το τι θα γινει παρακατω.Για σφαλιαρες τελειως.... :getlost:

17χρονα?:p

The Girl Who Played With Fire Σαφέστατα ένα κλικ ποιο κάτω - ίσως και δύο - από το πρώτο. Δυστυχώς έχει πάρει 1-2 κακές ιδέες από Αμέρικα.

(MEGA)

ποιο αστυνομικού στυλ υπόθεση,

ο κακός που είναι συγγενής με την πρωταγωνίστρια (μικρός που είναι ο κόσμος στις ταινίες...)

και γιατί; ξανά ρωτάω ΓΙΑΤΙ

πρέπει να έχουμε άτομα που επιβιώνουν με θαυματουργό τρόπο από εγκαύματα ή βγαίνουν από τον ίδιο τους τον τάφο χωρίς να έχουμε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία ή ποιο απλά ασφυξία;

6/10

The Girl Who Played With Fire Σαφέστατα ένα κλικ ποιο κάτω - ίσως και δύο - από το πρώτο. Δυστυχώς έχει πάρει 1-2 κακές ιδέες από Αμέρικα.

(MEGA)

ποιο αστυνομικού στυλ υπόθεση,

ο κακός που είναι συγγενής με την πρωταγωνίστρια (μικρός που είναι ο κόσμος στις ταινίες...)

και γιατί; ξανά ρωτάω ΓΙΑΤΙ

πρέπει να έχουμε άτομα που επιβιώνουν με θαυματουργό τρόπο από εγκαύματα ή βγαίνουν από τον ίδιο τους τον τάφο χωρίς να έχουμε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία ή ποιο απλά ασφυξία;

6/10

Book Review – The Millenium Trilogy | The Global Sociology Blog

Το ξέρω ότι είναι βασισμένες οι ταινίες σε βιβλία. Αλλά ακόμα και ένας συγγραφέας βιβλίων βλέπει Αμερικάνικες ταινίες και σε κάποιο βαθμό μπορεί να παρασυρθεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.