o polonos Νοέμβριος 26, 2010 #5981 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 ΠΩΣ??? Βγήκε και 2???Και είναι ίδιο με το πρώτο???? 2-3 σκηνές από το πρώτο όταν τις θυμάμαι, φροντίζω να σκεπάζομαι ολόκληρος! Ρε τι έχουμε πάθει με δ άυτην την ταινία.... Αν εχεις στο μυαλο σου πως ειναι σκηνοθετημενο και οχι real stuff κανεις χαβαλε.. ΜΟΝΟ σε μια σκηνη πεταχτηκα γιατι δεν το περιμενα το ατιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 26, 2010 #5982 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Το έχει δει κανείς; The Attack of the Giant Mousaka (1999) - IMDb ce moi. Τίποτα το ιδιαίτερο , αξίζει να τον δεις καθαρα σαν κομμάτι της ελληνικής cult σκηνής. Με παρέα δες το να γελάσετε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Νοέμβριος 26, 2010 #5983 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 The Reef 5/10 (Πώς μου ξέφυγε και είδα αυτή την ταινία δεν μπορώ να καταλάβω...)Piranha 6.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Νοέμβριος 26, 2010 #5984 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Despicable Me 9/10Tα minions θελουν standard δικο τους εργο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Νοέμβριος 26, 2010 #5985 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2010 Buried 7.5/10Κλειστοφοβική ταινία με ανατρεπτικό τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 27, 2010 #5986 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 τσεκαρε και αυτην αν προλαβεις. Walled In (2009) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 27, 2010 #5987 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Buried 7.5/10Κλειστοφοβική ταινία με ανατρεπτικό τέλος. ...που δεν ενδείκνυται με τίποτα για σινεμά. Όλο το μπατζετ της ταινίας παίζει να το κάλυψε η blackberry Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Νοέμβριος 27, 2010 #5988 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 ...που δεν ενδείκνυται με τίποτα για σινεμά.Όλο το μπατζετ της ταινίας παίζει να το κάλυψε η blackberry Στο σινεμά την είδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 27, 2010 #5989 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Στο σινεμά την είδα Και γω. Και η μισή Αιθουσα σαχλαμαριζε σε κάθε σκηνή. Πιο Πολύ αίσθηση κωμωδίας μου άφησε, οχι γιατί ητανε αστεία, αλλα γιατί ο κόσμος διακωμωδούσε το καθετί. Μπορεί βέβαια να ητανε μεμονωμένη η περίπτωση μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 27, 2010 #5990 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Και γω. Και η μισή Αιθουσα σαχλαμαριζε σε κάθε σκηνή. Πιο Πολύ αίσθηση κωμωδίας μου άφησε, οχι γιατί ητανε αστεία, αλλα γιατί ο κόσμος διακωμωδούσε το καθετί. Μπορεί βέβαια να ητανε μεμονωμένη η περίπτωση μου. Δεν εισαι μονος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosdeme Νοέμβριος 27, 2010 #5991 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Και γω. Και η μισή Αιθουσα σαχλαμαριζε σε κάθε σκηνή. Πιο Πολύ αίσθηση κωμωδίας μου άφησε, οχι γιατί ητανε αστεία, αλλα γιατί ο κόσμος διακωμωδούσε το καθετί. Μπορεί βέβαια να ητανε μεμονωμένη η περίπτωση μου.Αντίθετα με εσενα ήταν 8 μόνο άτομα στην αιθουσα και υπήρχε ησυχία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 27, 2010 #5992 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Δεν εισαι μονος σου Μου θυμιζει κατι χαζα που ηταν πισω μου στο τελευταιο HULK και το χαν δει ,κρινοντας απο την ασταματητη πολυλογια για το τι θα γινει παρακατω.Για σφαλιαρες τελειως.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 27, 2010 #5993 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2010 Ειχαμε παει να δουμε το The Myst στο σινεμα με την παρέα και τοτε που τρώει headshot η αλλη λεω δυνατά: Παρτα ρε μαμιολα :to_pick_ones_nose3: και τοτε άρχισαν ολοι να ζητωκραυγάζουν Αλλη φορά στο Beowolf λέγαμε οτι η ταινία ειναι για τον peowolf και αλλα τέτοια και γενικά τοσο γελιο που ριξαμε ηταν σα να βλεπαμε κωμωδία.Ευτυχώς οι κοντινοι μας λέγανε και αυτοι βλακείες για την ταινία. Περα απο αυτο δεν προκειται να ξανασχολιασουμε γιατί δεν ειναι ωραίο να γινεσαι ενοχλητικός /offtopic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 28, 2010 #5994 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Μου θυμιζει κατι χαζα που ηταν πισω μου στο τελευταιο HULK και το χαν δει ,κρινοντας απο την ασταματητη πολυλογια για το τι θα γινει παρακατω.Για σφαλιαρες τελειως.... 17χρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 28, 2010 #5995 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 The Girl Who Played With Fire Σαφέστατα ένα κλικ ποιο κάτω - ίσως και δύο - από το πρώτο. Δυστυχώς έχει πάρει 1-2 κακές ιδέες από Αμέρικα. (MEGA)ποιο αστυνομικού στυλ υπόθεση, ο κακός που είναι συγγενής με την πρωταγωνίστρια (μικρός που είναι ο κόσμος στις ταινίες...)και γιατί; ξανά ρωτάω ΓΙΑΤΙ πρέπει να έχουμε άτομα που επιβιώνουν με θαυματουργό τρόπο από εγκαύματα ή βγαίνουν από τον ίδιο τους τον τάφο χωρίς να έχουμε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία ή ποιο απλά ασφυξία;6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 28, 2010 #5996 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 The Girl Who Played With Fire Σαφέστατα ένα κλικ ποιο κάτω - ίσως και δύο - από το πρώτο. Δυστυχώς έχει πάρει 1-2 κακές ιδέες από Αμέρικα. (MEGA)ποιο αστυνομικού στυλ υπόθεση, ο κακός που είναι συγγενής με την πρωταγωνίστρια (μικρός που είναι ο κόσμος στις ταινίες...)και γιατί; ξανά ρωτάω ΓΙΑΤΙ πρέπει να έχουμε άτομα που επιβιώνουν με θαυματουργό τρόπο από εγκαύματα ή βγαίνουν από τον ίδιο τους τον τάφο χωρίς να έχουμε πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία ή ποιο απλά ασφυξία;6/10Book Review – The Millenium Trilogy | The Global Sociology Blog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 28, 2010 #5997 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Salt 6/10 Δεν την εχω δει πιο γερασμενη τη Jolie !!! Και το ξανθο δε της παει. Γενικα σαν ταινια δε λεει πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 28, 2010 #5998 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Book Review – The Millenium Trilogy | The Global Sociology BlogΤο ξέρω ότι είναι βασισμένες οι ταινίες σε βιβλία. Αλλά ακόμα και ένας συγγραφέας βιβλίων βλέπει Αμερικάνικες ταινίες και σε κάποιο βαθμό μπορεί να παρασυρθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 28, 2010 #5999 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Machete 4/10 Ταραντινο... απλα θεος... Σεναριο αθλιο ομως... Συστηνω να το δειτε με κοπελα γιατι στην μεση της ταινιας θα το ριξετε στο σεξ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 28, 2010 #6000 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Machete 4/10 Ταραντινο... απλα θεος... Σεναριο αθλιο ομως... Συστηνω να το δειτε με κοπελα γιατι στην μεση της ταινιας θα το ριξετε στο σεξ True true!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.