Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Παιδικες ερωτησεις.Δεν εχω ουτε αγαπημενο σκηνοθετη ουτε 2 αγαπημενες ταινιες.
Είναι αξιοπερίεργο να μην αρέσει γενικά και όχι ειδικά. Αλλά οκ, είναι και υποκειμενικά σε ένα βαθμό αυτά.

Δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν του αρέσει ο συγκεκριμένος, όσο το τι είναι αυτό που του αρέσει. Δηλαδή δεν τον κατακρίνω που δεν του αρέσει, απλά έχω περιέργεια να μάθω τα γούστα του όχι τόσο γιατί είμαι περίεργος (που είμαι), αλλά για να δω αν υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερθώ να δω μια ταινία που θα βαθμολογήσει θετικά :)

The Last Airbender Πραγματικά κρίμα. Το όλο σκηνικό αφήνει πάρα μα πάρα πολλές υποσχέσεις, αλλά δυστυχώς η ταινία είναι σαν ανάλατη σούπα. Σε πολλά σημεία η ταινία πηδάει από την μία σκηνή στην άλλη αφήνοντάς σου έντονα την αίσθηση ότι κάτι χάθηκε στο ενδιάμεσο, ενώ οι ηθοποιοί ποιο πολύ διαβάζουν τα λόγια τους παρά ερμηνεύουν ρόλους. Κρίμα τα εφέ, κρίμα οι μονομαχίες, κρίμα τα σκηνικά, κρίμα που πήγε ψιλό χαμένη μια τόσο καλή ευκαιρία για να δημιουργηθεί ένα εξαιρετικό παραμυθάκι.

5.5/10

The American

Έχω ξαναγράψει : Το παίξιμο τού "μου πάνε τα κουστούμια George Clooney" μου αρέσει πολύ. Νομίζω το αξίζει με το πάρα πάνω. Στην συγκεκριμένη δε, παραδίδει μαθήματα

Επαγγελματίας εκτελεστής σημαίνει πρωταθλητισμός. Η ανθρώπινη φύση όμως κάποτε σε προδίδει. Για έναν άντρα που φροντίζει τον εαυτό του μπορεί η σωματική κόπωση να μην έρχεται σύντομα, έρχεται δυστυχώς η πνευματική.

Τόσα χρόνια συναισθηματικά καταπιεσμένος χάριν της επιβίωσης, δεν αντέχει άλλο. Αποφασίζει η επόμενη δουλειά του να είναι η τελευταία.

Στο πρόσωπο ενός παπα και μιας πόρνης αφήνετε να γευτεί το συναισθηματικό δέσιμο που έχουν ανάγκη όλα τα αγελαία ζώα. Μια γεύση από την καινούρια του ζωή, πριν γυρίσει σελίδα και σφραγίσει την παλιά.

Μια ταινία δράσης χωρίς να είναι αμερικάνικα καταιγιστική, ψυχογράφημα ακριβείας του μοναχικού ανθρώπου που τείνει να γίνει πλειοψηφία στις μέρες μας.

Στην κορυφαία σκηνή της ταινίας όταν χτυπάει το τιμόνι αντιλαμβάνεσαι πόσο έχεις ταυτιστεί μαζί του.

Εκπληκτική φωτογραφεία.

Ένα αριστούργημα τέχνης που χρειάζεται προσοχή και δεύτερη "ανάγνωση"

-The Canyon (2009) - IMDb

-7/10

Αρκετα καλη ταινια, ειναι περιπου ιδια με το Open Water αλλα εχει περισσοτερη δραση και δεν ειναι τοσο βαρετη, μου αρεσε αρκετα ασχετα με διαφορα reviews που διαβασα που απλος εθαβαν την ταινια, ασχετα το οτι πηγε κατευθειαν σε DVD για μενα αξιζε η 1μιση ωρα που καθησα να την δω. [Mε αλλους ηθοποιους δε θα βλεποτανε imo] (Yvonne Strahovski fanboy :o)

Ενταξει στο τελος ειναι λιγο περιεργο τον σκοτωνει μονη της και μετα απο 15sec ερχεται rescue team

:p

- A Perfect Getaway (2009) - IMDb

-8/10

Πολυ καλη, μπερδευει κατα την διαρκεια και στο τελος κανει το μπαμ [Milla Jovovich :o] γενικα σαν συνολο με ευχαριστισε.

Οχι δεν ειμαι νιοπαντρος :p

Inception 9/10

Μια αριστουργηματικη ταινια απο τον για αλλη μια φορα υπερτατο Nolan.

DiCaprio απιθανος.Gordon-Levitt απιθανος ,οσο δεν μπορω να το περιγραψω.Ολο το υπολλοιπο cast ηταν εξισου αξιεπαινο!

Το σεναριο .... no comments. :T:

Η πλοκη,η μουσικη υποκρουση,οι εικονες....= ILLUSION :magic:

Απο τις καλυτερες της δεκαετιας και η καλυτερη,κατα τη γνωμη μου στο ετος του 2010.

Ερωτηση προς οσους το ειδαν,για την τελευταια σκηνη.Θα σκασω!!! :)

Η σβουρα στο τραπεζι και το 1 μικρο της ταρακουνημα (γενικα ταρακουνημα του χωρου στο ελαχιστο) πριν πεσουν οι τιτλοι τελους,υποδυκνυουν οτι τελικα και αυτο που πιστευε πραγματικοτητα ηταν ενα ονειρο??

Inception Τουλάχιστον πρωτότυπη. Δεν μου φάνηκε και τόσο δύσκολη σαν ταινία αν και σε τέτοιες ταινίες υποθέτω ότι διαβάζεις το spoiler thread που δίνει ο DJD και ανακαλύπτεις ότι έχεις χάσει την μισή ταινία. 7/10

The Sorcerer's Apprentice Απλά για να περάσει το δίωρο. Γενικά καλή ταινία για χαλάρωμα αν και σε κάποια σημεία προσπαθεί υπερβολικά να γίνει αστεία χωρίς να τα καταφέρνει πάντα. 6+/10

The American.7/10.Καπως αργη θα ελεγα αλλα παρ ολα αυτα ειχε κατι που μου αρεσε αρκετα,δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως τι.

A Christmas Carol.7/10.Για να μπαινουμε στο πνευμα σιγα σιγα:p.

Whale Rider.7/10.Διαβασα εξαιρετικες κριτικες και περιμενα υπερταινια να με αφησει αφωνο.Τελικα ναι μεν καλη ηταν αλλα μεχρι εκει.

V for Vendetta.8/10.Την ειχα δει οταν βγηκε (δεν θυμαμαι που) και δεν θυμαμαι δεν ειχα τρελαθει ασε που δεν θυμομουν και τπτ απο την ταινια.Ειπα να της δωσω μια ακομα ευκαιρια και καλα εκανα:T: Super η ταινιουλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.