Hydra Νοέμβριος 14, 2010 #5921 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Monsters (2010) 5/10OMG τι σαχλαμαρα.45ο λεπτο και ακομη να δω ενα monster.Ειχα να δω ταινια καιρο και ξενερωσα αγρια.Μια μπουρδα και μιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Νοέμβριος 14, 2010 #5922 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 The Town 8/10Καλη ταινιουλα , μου αρεσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Νοέμβριος 14, 2010 #5923 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Monsters (2010) 5/10OMG τι σαχλαμαρα.45ο λεπτο και ακομη να δω ενα monster.Ειχα να δω ταινια καιρο και ξενερωσα αγρια.Μια μπουρδα και μιση.Αρκετα ατμοσφαιρικη ταινια με τρομερα πλανα και εμφαση σε ακριβως αυτο που γραφει ο Hydra απο πανω, το αισθημα της απειλης και οχι τα πρασινα ανθρωπακια και τον king kong να παλευουν με τον Chuck Norris...Περισσοτερα δεν λεω για να μην την spoil για οσους θελουν να την δουν.Προσφατα επισης ειδα το Predators, πολυ καλο θα ελεγα ,για το ειδος του παντα, με καλο καστ.Το Social Network, πολυ καλο επισης.Το Shutter Island, Τρομερο.Το Inception, Τρομερο +1 (Must).Το Frozen, αν και δεν περιμενα να αντεξω να την δω ολη την ταινια, τα καταφερνει πολυ καλα ο σκηνοθετης και βαζοντας σε στην θεση των πρωταγωνιστων σε κραταει σε αγωνια.Wall street money never sleeps, το περιμενα καλυτερο.Scott Pilgrim vs. the World, αντεξα μεχρι το πρωτο μισαωρο. Δεν μου αρεσε καθολου η σκηνοθεσια και το σεναριο...να μην πω για την ερμηνια:hang3:. Βεβαια σε πολλους ακουσα οτι αρεσε πολυ και στο imdb παιρνει υψηλο rating, αλλα πραγματικα βαρεθηκα και ετσι δεν μπορω να εχω αποψη για την υπολοιπη ταινια.Red, ειδα μαζεμενες πολλες και καλες ταινιες οποτε δεν μου εκανε εντυπωση, αλλα γενικα δεν ειναι κακη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 14, 2010 #5924 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Απο το πρωτο μισαωρο σχεδον καταλαβα οτι δεν επροκειτο να ιδω ταινια like King Kong κτλπ,αλλα εχω δει και καλυτερες που δινουν εμφαση στην ατμοσφαιρα. Anyway το Frozen δεν το χω δει,αλλα πρεπει να ειναι του ιδιου στυλ με το Monsters απ'οτι καταλαβα...Το trailer μονο ειχα δει και ειμαι σχεδον σιγουρος το ολο μοτιβο του φοβου δινεται μεσα απο την αγωνια,το σκοταδι και το κρυο.Αντε και κανα λυκακι... Κατι βαρετο για μενα.Ισως και αυτος να ειναι ο λογος που δε μου αρεσε το Monsters. Το Frozen, αν και δεν περιμενα να αντεξω να την δω ολη την ταινια, τα καταφερνει πολυ καλα ο σκηνοθετης και βαζοντας σε στην θεση των πρωταγωνιστων σε κραταει σε αγωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 15, 2010 #5925 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Είδα το The Losers. Περιπέτεια στο στυλ του Α-Τeam.Πολύ καλό. 8.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 15, 2010 #5926 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Πρεπει να δω τα Crank.Τα ειχα υποτιμησει παρα πολυ και ξετρελαθηκα με αυτο που ειδα χτες στο Σταρ (δυστυχως επρεπε να κοιμηθω νωρις και δεν το ειδα ολο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoMM Νοέμβριος 15, 2010 #5927 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 1 crank υπαρχει. το 2 δεν ειναι ουτε για vhs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 15, 2010 #5928 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2010 Salt: Αρκετά καλό, 6,5/10The Expendables: Το περίμενα πολύ καλύτερο, παραήταν μούφα η υπόθεση ίσως, 5,5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Νοέμβριος 16, 2010 #5929 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Really βαζεις πανω απο 2 στους expendables ? Παντως, εγω πιστευω οτι ο σκηνοθετης/σεναριογραφος/παραγωγος και ολο το team, ειναι αξιοι συγχαρητηριων!!!Καταφεραν να βαλουν το 90% των ηθοποιων που επαιξαν σε ταινιες με ξυλο και αφησαν εποχη και να δημιουργησουν την μεγαλυτερη πατατα ταινια των τελευταιων χρονων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 16, 2010 #5930 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Really βαζεις πανω απο 2 στους expendables ?Παντως, εγω πιστευω οτι ο σκηνοθετης/σεναριογραφος/παραγωγος και ολο το team, ειναι αξιοι συγχαρητηριων!!!Καταφεραν να βαλουν το 90% των ηθοποιων που επαιξαν σε ταινιες με ξυλο και αφησαν εποχη και να δημιουργησουν την μεγαλυτερη πατατα ταινια των τελευταιων χρονων. Εντάξει όχι και 2, ένα 4-5 στην χειρότερη το πιάνει μόνο και μόνο λόγω cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 16, 2010 #5931 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Salt: Αρκετά καλό, 6,5/10Θα συμφωνήσω. Περίμενα μια μούφα και μισή με βάση και κάποια πράγματα που είχα διαβάσει. Αν εξαιρέσω 1-2 σκηνές, η ταινία ήταν αρκετά νορμάλ χωρίς - νομίζω - να παραβιάζει τους νόμους της φύσης ή την λογική. Πέρασε ευχάριστα η ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 17, 2010 #5932 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Inception, πολύ καλή, πολύ καλή υπόθεση, πολύ καλή υλοποίηση. Μου άρεσε το βάθος της και το πόσο καλά στηρίχθηκε όλη η υπόθεση. Άψογη καθ' όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 17, 2010 #5933 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2010 Scott Pilgrim vs. the World.6/10.ok πρωτοτυπη η σκηνοθεσια αλλα δεν τρελαθηκα γενικα απο την ταινια.The Kids Are All Right.6/10.The Horse Whisperer.7/10.Την ειχα ξαναδει πιτσιρικας σινεμα οταν πρωτοβγηκε ωραια ταινιουλα πανεμορφα τοπια.The Sorcerer's Apprentice.6/10.Περναει η ωρα κουτσα στραβα.The New Daughter.4/10.Ψιλοfail.Κριμα ρε CostnerInception.7/10.Καμια ταινια του Nolan δεν μου εχει αρεσει(καποιες τις εχω μισησει κιολας).Αυτη βλεπετε χωρις να ειναι τπτ σπουδαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 18, 2010 #5934 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Καμια ταινια του Nolan δεν μου εχει αρεσει(καποιες τις εχω μισησει κιολας).Αυτη βλεπετε χωρις να ειναι τπτ σπουδαιο Έτσι από περιέργεια θα ήθελα να μάθω τον αγαπημένο σου σκηνοθέτη και τις 2 αγαπημένες σου ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 18, 2010 #5935 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Downfall (2004) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 18, 2010 #5936 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Είδα και εγώ το Inception. Εξαιρετικό, πραγματικά αν κάποιος το βαθμολογεί χαμηλά θα ήθελα να ξέρω αν βλέπει πάνω από 5 ταινίες που να του αρέσουν το χρόνο. 10/10 από μένα, ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Νοέμβριος 18, 2010 #5937 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Έτσι από περιέργεια θα ήθελα να μάθω τον αγαπημένο σου σκηνοθέτη και τις 2 αγαπημένες σου ταινίες Παιδικες ερωτησεις.Δεν εχω ουτε αγαπημενο σκηνοθετη ουτε 2 αγαπημενες ταινιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Νοέμβριος 18, 2010 #5938 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Είδα και εγώ το Inception. Εξαιρετικό, πραγματικά αν κάποιος το βαθμολογεί χαμηλά θα ήθελα να ξέρω αν βλέπει πάνω από 5 ταινίες που να του αρέσουν το χρόνο. 10/10 από μένα, ίσως η καλύτερη ταινία που έχω δει τα τελευταία χρόνια.+1Πριν λιγες ωρες το ειδα. 10/10 χλρ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Νοέμβριος 18, 2010 #5939 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Παιδικες ερωτησεις.Δεν εχω ουτε αγαπημενο σκηνοθετη ουτε 2 αγαπημενες ταινιες.Δεν έχει να κάνει με το αν είναι παιδική ερώτηση ή όχι.Απλά πρόκειται για έναν σκηνοθέτη που έχει κάνει μόλις 9 ταινίες και οι 3 από αυτές βρίσκονται στις 30 καλύτερες της λίστας του IMDB και οι 2 από αυτές, στις 10.Είναι αξιοπερίεργο να μην αρέσει γενικά και όχι ειδικά. Αλλά οκ, είναι και υποκειμενικά σε ένα βαθμό αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 18, 2010 #5940 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 Καλά μην τρελαίνεστε, υπάρχουν κριτικοί 1 έως 10 και κριτικοί τύπου Τριανταφυλλίδη 1 έως 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.