o polonos Νοέμβριος 8, 2010 #5901 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 DArk City - απλα :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 8, 2010 #5902 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Ταινιες του David CronenbergΒαλτε οποιος νοιωθει, σε μια "σειρα" γιατι σε κουβεντα με το αμορε τσι κολλητης συνειδητοποιησα οτι εχω δει 2 το πολυ ταινιες του.go.edit:Plus extra taskTo Munich το χει δει κανεις?Θα βγαλω φλικτενες με το προμοσιον των Εβραιων ή μπα?να το δεις ...από τις πιο καλές ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 8, 2010 #5903 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Μου φαίνεται από τις ταινίες που όλες οι αστείες σκηνές είναι στο trailer.. ελπίζω να κάνω λάθος Έκανα λάθος τελικά Η ταινία είχε πολύ γέλιο, το σενάριο ναι μεν είχε τρύπες μεγέθους μεγαλύτερου από το έλλειμμα της Ελλάδας αλλά κι οι δύο έπαιξαν πολύ καλά και είχε πολλές αστείες σκηνές. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Νοέμβριος 8, 2010 #5904 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 Paranormal activity 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 9, 2010 #5905 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Έκανα λάθος τελικάΗ ταινία είχε πολύ γέλιο, το σενάριο ναι μεν είχε τρύπες μεγέθους μεγαλύτερου από το έλλειμμα της Ελλάδας αλλά κι οι δύο έπαιξαν πολύ καλά και είχε πολλές αστείες σκηνές. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα. δεν γίνεται αυτό που λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 9, 2010 #5906 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 How to train your dragon 8/10πολύ ωραίο animation. πέρασε ιδιαιτερα ευχάριστα η ώρα ένα πράγμα δεν κατάλαβα και δεν μου άρεσε, οι μεγάλη μιλούσαν με σκοτσέζικη προφορά και οι μικροί με αμερικανικη Πωπω ψείρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 9, 2010 #5907 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Πωπω ψείρας Αυτό δεν είναι τίποτα. Σε ένα Ελληνικό site για ταινίες, σε "review" της ταινίας, στο μεγαλύτερο μέρος του "review" ο "reviewer" κάθεται και λέει ότι η ταινία σχολιάζει το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα και αρχίζει και αναλύει την σκέψη του. Περιττό να πω ότι αυτή η... ανάλυση είναι τα 2/3 του "review". Δεν σχολιάζω καν reviews κριτικών του εξωτερικού που απλά μισούν να δουν με ποιο παιδικό μάτι μια τέτοια ταινία και ψάχνουν για κρυφά νοήματα με... νόημα. Πάντως όσο καλή είναι η ταινία τόσο άθλια είναι τα trailers. Σου λένε ξεκάθαρα "Μέτρια ταινία κοίτα αλλού". Είδα και το trailer με την Ελληνική μεταγλώτιση. Αναρωτιέμαι αν τους πήρε πάνω από ένα απόγευμα να την κάνουν ή αν το casting περιλάμβανε κάτι περισσότερο από 4-5 τηλεφωνα στην τύχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 9, 2010 #5908 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Λεώ ΔΕΣ ΤΟ, είναι καλό, αν και 2-3 φλύκτενες θα τις βγάλεις εντάξει...Πετάξου και 1 γουικι και διάβασε τι παίχτικε να ξέρεις λίγο καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 9, 2010 #5909 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Λεώ ΔΕΣ ΤΟ, είναι καλό, αν και 2-3 φλύκτενες θα τις βγάλεις εντάξει...Πετάξου και 1 γουικι και διάβασε τι παίχτικε να ξέρεις λίγο καλύτερα.Αν αυτό πάει σε μένα, την έχω δει την ταινία και κάποιες σκηνές πολύ περισσότερες φορές από ότι θα παραδεχόταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Καταπληκτικό soundtrack επίσης που στέκεται και μόνο του αν και η αλήθεια είναι ότι δένει τόσο καλά ο ήχος με την ταινία που δεν ξέρεις αν φτιάξαν την μουσική για την ταινία ή την ταινία για την μουσική. Και μακράν η καλύτερη ψηφιακή θάλασσα που έχω δει στην ζωή μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 9, 2010 #5910 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Αν αυτό πάει σε μένα, την έχω δει την ταινία και κάποιες σκηνές πολύ περισσότερες φορές από ότι θα παραδεχόταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Καταπληκτικό soundtrack επίσης που στέκεται και μόνο του αν και η αλήθεια είναι ότι δένει τόσο καλά ο ήχος με την ταινία που δεν ξέρεις αν φτιάξαν την μουσική για την ταινία ή την ταινία για την μουσική. Και μακράν η καλύτερη ψηφιακή θάλασσα που έχω δει στην ζωή μου. Γιαν, μάλλον στον Λεωνίδα τον νεφελίμ πάει εδώ, αλλά ούτως ή άλλως καλά τα λες Προβατίνα κορίτσι μου κάνε και συ ενα κουότι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 9, 2010 #5911 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Γιές μάι μπάντ! Γιάννη, για το μποτ ήταν όντως!αλλά καλά τα λες οντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Νοέμβριος 9, 2010 #5912 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDbΜου άρεσε πολύ η σκηνοθεσία, πέρασε ευχάριστα η ώρα μου (αυτό που ήθελα δλδ από την ταινία) αλλά συνεχίζει να μου τη δίνει το "παιδάκι"- αγαθούλης Michael Cera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 9, 2010 #5913 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Ξερω ωρε τι παιχτηκε τοτενες. Απλως νταξ ο σκηνοθεταρας (lol) το παραχεζει μερικες φορες με την αγιοποιηση και την προβολη τους. Ασε τους Εβραιους στις κωμωδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 9, 2010 #5914 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Οχι μερικές φορές ρε, ΠΑΝΤΑ το χέζει, (είναι και ο ίδιος) και ΠΑΝΤΑ θα πετάξει κάποιον μέσα ακόμα και αν το σενάριο είναι για εξωγήινους Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Νοέμβριος 9, 2010 #5915 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 Ο άνθρωπος ειναι ιδιοφυία... Δείτε το asap.- [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SRUNPXQjty8&feature=related]YouTube - Eddie Izzard - Stripped 5/10[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Νοέμβριος 13, 2010 #5916 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Year One7,5/10ωραια κωμωδια,δεν βαριεσαι αλλα δεν ειχε το κατι παραπανω,εστω μια ατακα η φαση να σου μεινει...οτι γινοταν ηταν απλα αστειο,τιποτα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 13, 2010 #5917 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Year One7,5/10ωραια κωμωδια,δεν βαριεσαι αλλα δεν ειχε το κατι παραπανω,εστω μια ατακα η φαση να σου μεινει...οτι γινοταν ηταν απλα αστειο,τιποτα παραπανω.Απιστευτα κακη ταινια.Και φαντασου οτι συμπαθω τους Jack Black,Michael Cera και την 13.:kiss3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Νοέμβριος 13, 2010 #5918 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 Και εγω περιμενα πολλα παραπανω απο αυτους και επειδη ειδα τα ονοματα μπηκα στο κοπο να την δω βασικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 13, 2010 #5919 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 The Sorcerers ApprenticeΜέτρια πράγματα. 6,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 13, 2010 #5920 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 RED 8/10Μόλις την είδα στον κινηματογράφο.Πολύ χαβαλεδιάρικη.Πέρασα πολύ καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.