Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Ταινιες του David Cronenberg

Βαλτε οποιος νοιωθει, σε μια "σειρα" γιατι σε κουβεντα με το αμορε τσι κολλητης συνειδητοποιησα οτι εχω δει 2 το πολυ ταινιες του.

go.

edit:

Plus extra task

To Munich το χει δει κανεις?

Θα βγαλω φλικτενες με το προμοσιον των Εβραιων ή μπα?

να το δεις ...

από τις πιο καλές ταινίες

Μου φαίνεται από τις ταινίες που όλες οι αστείες σκηνές είναι στο trailer.. ελπίζω να κάνω λάθος :p

Έκανα λάθος τελικά

Η ταινία είχε πολύ γέλιο, το σενάριο ναι μεν είχε τρύπες μεγέθους μεγαλύτερου από το έλλειμμα της Ελλάδας αλλά κι οι δύο έπαιξαν πολύ καλά και είχε πολλές αστείες σκηνές. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα.

Έκανα λάθος τελικά

Η ταινία είχε πολύ γέλιο, το σενάριο ναι μεν είχε τρύπες μεγέθους μεγαλύτερου από το έλλειμμα της Ελλάδας αλλά κι οι δύο έπαιξαν πολύ καλά και είχε πολλές αστείες σκηνές. Πέρασε πολύ ευχάριστα η ώρα.

δεν γίνεται αυτό που λες :p

How to train your dragon 8/10

πολύ ωραίο animation.

πέρασε ιδιαιτερα ευχάριστα η ώρα

ένα πράγμα δεν κατάλαβα και δεν μου άρεσε, οι μεγάλη μιλούσαν με σκοτσέζικη προφορά και οι μικροί με αμερικανικη :getlost:

Πωπω ψείρας :p

Πωπω ψείρας :p

Αυτό δεν είναι τίποτα. Σε ένα Ελληνικό site για ταινίες, σε "review" της ταινίας, στο μεγαλύτερο μέρος του "review" ο "reviewer" κάθεται και λέει ότι η ταινία σχολιάζει το σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα και αρχίζει και αναλύει την σκέψη του. Περιττό να πω ότι αυτή η... ανάλυση είναι τα 2/3 του "review". Δεν σχολιάζω καν reviews κριτικών του εξωτερικού που απλά μισούν να δουν με ποιο παιδικό μάτι μια τέτοια ταινία και ψάχνουν για κρυφά νοήματα με... νόημα.

Πάντως όσο καλή είναι η ταινία τόσο άθλια είναι τα trailers. Σου λένε ξεκάθαρα "Μέτρια ταινία κοίτα αλλού". Είδα και το trailer με την Ελληνική μεταγλώτιση. Αναρωτιέμαι αν τους πήρε πάνω από ένα απόγευμα να την κάνουν ή αν το casting περιλάμβανε κάτι περισσότερο από 4-5 τηλεφωνα στην τύχη.

Λεώ ΔΕΣ ΤΟ, είναι καλό, αν και 2-3 φλύκτενες θα τις βγάλεις εντάξει...

Πετάξου και 1 γουικι και διάβασε τι παίχτικε να ξέρεις λίγο καλύτερα.

Αν αυτό πάει σε μένα, την έχω δει την ταινία και κάποιες σκηνές πολύ περισσότερες φορές από ότι θα παραδεχόταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Καταπληκτικό soundtrack επίσης που στέκεται και μόνο του αν και η αλήθεια είναι ότι δένει τόσο καλά ο ήχος με την ταινία που δεν ξέρεις αν φτιάξαν την μουσική για την ταινία ή την ταινία για την μουσική. Και μακράν η καλύτερη ψηφιακή θάλασσα που έχω δει στην ζωή μου.

Αν αυτό πάει σε μένα, την έχω δει την ταινία και κάποιες σκηνές πολύ περισσότερες φορές από ότι θα παραδεχόταν ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Καταπληκτικό soundtrack επίσης που στέκεται και μόνο του αν και η αλήθεια είναι ότι δένει τόσο καλά ο ήχος με την ταινία που δεν ξέρεις αν φτιάξαν την μουσική για την ταινία ή την ταινία για την μουσική. Και μακράν η καλύτερη ψηφιακή θάλασσα που έχω δει στην ζωή μου.

Γιαν, μάλλον στον Λεωνίδα τον νεφελίμ πάει εδώ, αλλά ούτως ή άλλως καλά τα λες :)

Προβατίνα κορίτσι μου κάνε και συ ενα κουότι. :p

Scott Pilgrim vs. the World (2010) - IMDb

Μου άρεσε πολύ η σκηνοθεσία, πέρασε ευχάριστα η ώρα μου (αυτό που ήθελα δλδ από την ταινία) αλλά συνεχίζει να μου τη δίνει το "παιδάκι"- αγαθούλης Michael Cera

Ξερω ωρε τι παιχτηκε τοτενες.

Απλως νταξ ο σκηνοθεταρας (lol) το παραχεζει μερικες φορες με την αγιοποιηση και την προβολη τους.

Ασε τους Εβραιους στις κωμωδιες :p

Year One

7,5/10

ωραια κωμωδια,δεν βαριεσαι αλλα δεν ειχε το κατι παραπανω,εστω μια ατακα η φαση να σου μεινει...οτι γινοταν ηταν απλα αστειο,τιποτα παραπανω.

Απιστευτα κακη ταινια.

Και φαντασου οτι συμπαθω τους Jack Black,Michael Cera και την 13.:kiss3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.