Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Συμφωνω με τον racer.Εξ'αλλου το ολο κουραστικο ηταν και το οτι ηθελε να μας το παιξει "ψαγμενος" ενω ηδη απο την αρχη ειχαμε καταλαβει πως θα πηγαινε το ολο πραγμα...

Το ειχα δει σε 6 δοσεις! :p

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Αν θες εξήγησέ μου τι κατάλαβες από την ταινία, σε spoiler φυσικά για όσους δεν την έχουν δει :)

HUGE MEMENTO SPOILER DO NOT READ

η ταινία αφορά έναν άνθρωπο που έχει μια ασθένεια που όταν κοιμηθεί κανει "reset" η προσωρινή μνήμη του. Κάνει tatoo στο σώμα του για να ενημερώνεται. Προσπαθεί λοιπόν να εκδικηθεί τον δολοφόνο της γυναίκας του ακολουθώντας στοιχεία απο τα τατού... 2 hint για να σε βοηθήσει να λυθούν τυχόν απορίες.

α) η ταινία δεν κυλάει σε πραγματικό χρόνο αλλά δείχνει με "τυχαία" σειρά τα γεγονότα.

β) τον έχει ήδη σκοτώσει και ο teddy το ξέρει.. και απλά τα ίδια γεγονότα με την αναζήτηση του δολοφόνου επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά

Απο ότι βλέπω το Scott Pilgrim είναι σαν binary... ή ύψους ή βάθους απο τα σχόλια.

Θα το δω σήμερα να δω αν και απο όσο έχω δει λογικά θα είμαι στο high end.

εμένα η άποψη μου ήταν κάπως διαφορετική.. ναι μεν καλη ταινία που όντος έχει φοβερή σκηνοθεσία , αλλα πολύ γέλιο δεν έριξα

Απο ότι βλέπω το Scott Pilgrim είναι σαν binary... ή ύψους ή βάθους απο τα σχόλια.

Θα το δω σήμερα να δω αν και απο όσο έχω δει λογικά θα είμαι στο high end.

Μόνο η σκηνοθεσία άξιζε...ήταν διαφορετική από τα συνηθισμένα και αρκετές σκηνές είχαν γέλιο από τις γκριμάτσες κτλ, σαν σενάριο δεν ήταν πρωτότυπο (για μένα βαρετό) και η ιδέα να γυρίσουν ταινία/video game σίγουρα δεν ήταν μοναδική (shout em up) αλλά η υλοποίηση ήταν πολύ καλή θα έλεγα, τώρα σαν σύνολο αν μου άρεσε? όχι.... την βρήκα λίγο βαρετή... αλλά είχε αρκετές σκηνές με πολύ γέλιο όπως είπα. άσχετο επειδή η Ramona Flowers είχε βαμμένα μαλλιά σε χρώμα ουράνιο τόξο μου θύμιζε από kick ass το κοριτσάκι, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση οι ταινίες βέβαια... anyway 5,5/10

Anna Kendrick :man_in_love:

Αν ειναι δυνατον.Πηγε 10 ευρω το εισητηριο για να δεις μια ταινια στον σινεμα?

Ελεος ...ειπαμε απο τα 7 στα 8 ,αλλα το παρακαναν.

(παντα Village πηγαινα)

Καλα... +2 ευρω κοκακολα +4 ευρω τιποτα τακος/2 ευρω πατατακια.Παει το παλιο συνηθειο να βγαζεις τη κοπελα σινεμα. "Παμε για DVD?" θα λεμε τωρα...

(παντα Village πηγαινα)

Καλα... +2 ευρω κοκακολα +4 ευρω τιποτα τακος/2 ευρω πατατακια.Παει το παλιο συνηθειο να βγαζεις τη κοπελα σινεμα. "Παμε για DVD?" θα λεμε τωρα...

ναι δείξε της ότι είσαι τσίπης

(παντα Village πηγαινα)

+parking (γιατι κανεις δεν θελει να περπατησει λιγο)

+βενζινες

+κοντομς

στο 40αρι παιζεις.

Mirrors 2 3/10

Αν μου βρειτε εναν που δεν περιμενε οτι θα ειναι πατατα.....

Man το Mirrors το θεωρώ από τα καλύτερα θριλεροειδή τελευταία.

Αν δεν έχεις δει το Orphan και το El Orfanato δες τα.

Knight and Day Εγώ πάντως θα το αφήσω στο 6.5 με τάσεις προς το 6. Η Diaz έχει αρχίσει και μεγαλώνει + παρά είναι χαζοχαρούμενη στην ταινία. Μπορεί να το ζητάει ο ρόλος, αλλά νομίζω το παρακάνει σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα στα σημεία που κάνει κάτι έξυπνο/σοβαρό να φαίνεται λες και παίζει άλλο ρόλο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.