Hydra Νοέμβριος 4, 2010 #5841 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Συμφωνω με τον racer.Εξ'αλλου το ολο κουραστικο ηταν και το οτι ηθελε να μας το παιξει "ψαγμενος" ενω ηδη απο την αρχη ειχαμε καταλαβει πως θα πηγαινε το ολο πραγμα... Το ειχα δει σε 6 δοσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 4, 2010 #5842 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Αν θες εξήγησέ μου τι κατάλαβες από την ταινία, σε spoiler φυσικά για όσους δεν την έχουν δει HUGE MEMENTO SPOILER DO NOT READ η ταινία αφορά έναν άνθρωπο που έχει μια ασθένεια που όταν κοιμηθεί κανει "reset" η προσωρινή μνήμη του. Κάνει tatoo στο σώμα του για να ενημερώνεται. Προσπαθεί λοιπόν να εκδικηθεί τον δολοφόνο της γυναίκας του ακολουθώντας στοιχεία απο τα τατού... 2 hint για να σε βοηθήσει να λυθούν τυχόν απορίες. α) η ταινία δεν κυλάει σε πραγματικό χρόνο αλλά δείχνει με "τυχαία" σειρά τα γεγονότα. β) τον έχει ήδη σκοτώσει και ο teddy το ξέρει.. και απλά τα ίδια γεγονότα με την αναζήτηση του δολοφόνου επαναλαμβάνονται ξανά και ξανά Απο ότι βλέπω το Scott Pilgrim είναι σαν binary... ή ύψους ή βάθους απο τα σχόλια.Θα το δω σήμερα να δω αν και απο όσο έχω δει λογικά θα είμαι στο high end. εμένα η άποψη μου ήταν κάπως διαφορετική.. ναι μεν καλη ταινία που όντος έχει φοβερή σκηνοθεσία , αλλα πολύ γέλιο δεν έριξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Νοέμβριος 4, 2010 #5843 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Απο ότι βλέπω το Scott Pilgrim είναι σαν binary... ή ύψους ή βάθους απο τα σχόλια.Θα το δω σήμερα να δω αν και απο όσο έχω δει λογικά θα είμαι στο high end.Μόνο η σκηνοθεσία άξιζε...ήταν διαφορετική από τα συνηθισμένα και αρκετές σκηνές είχαν γέλιο από τις γκριμάτσες κτλ, σαν σενάριο δεν ήταν πρωτότυπο (για μένα βαρετό) και η ιδέα να γυρίσουν ταινία/video game σίγουρα δεν ήταν μοναδική (shout em up) αλλά η υλοποίηση ήταν πολύ καλή θα έλεγα, τώρα σαν σύνολο αν μου άρεσε? όχι.... την βρήκα λίγο βαρετή... αλλά είχε αρκετές σκηνές με πολύ γέλιο όπως είπα. άσχετο επειδή η Ramona Flowers είχε βαμμένα μαλλιά σε χρώμα ουράνιο τόξο μου θύμιζε από kick ass το κοριτσάκι, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση οι ταινίες βέβαια... anyway 5,5/10Anna Kendrick :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 4, 2010 #5844 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Γνωρίζει κανείς τιμές εισιτηρίων για τα village καθημερινές και Σ/Κ??10 euro ή 7,5 με φοιτητικο πασο (οχι για 3d τενιες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 4, 2010 #5845 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Αν ειναι δυνατον.Πηγε 10 ευρω το εισητηριο για να δεις μια ταινια στον σινεμα?Ελεος ...ειπαμε απο τα 7 στα 8 ,αλλα το παρακαναν.(παντα Village πηγαινα)Καλα... +2 ευρω κοκακολα +4 ευρω τιποτα τακος/2 ευρω πατατακια.Παει το παλιο συνηθειο να βγαζεις τη κοπελα σινεμα. "Παμε για DVD?" θα λεμε τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 4, 2010 #5846 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Αν ειναι δυνατον.Πηγε 10 ευρω το εισητηριο για να δεις μια ταινια στον σινεμα?Ελεος ...ειπαμε απο τα 7 στα 8 ,αλλα το παρακαναν.(παντα Village πηγαινα)Καλα... +2 ευρω κοκακολα +4 ευρω τιποτα τακος/2 ευρω πατατακια.Παει το παλιο συνηθειο να βγαζεις τη κοπελα σινεμα. "Παμε για DVD?" θα λεμε τωρα...ναι δείξε της ότι είσαι τσίπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 4, 2010 #5847 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 no money - no party! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 4, 2010 #5848 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Αν ειναι δυνατον.Πηγε 10 ευρω το εισητηριο για να δεις μια ταινια στον σινεμα?Ελεος ...ειπαμε απο τα 7 στα 8 ,αλλα το παρακαναν.(παντα Village πηγαινα)Καλα... +2 ευρω κοκακολα +4 ευρω τιποτα τακος/2 ευρω πατατακια.Παει το παλιο συνηθειο να βγαζεις τη κοπελα σινεμα. "Παμε για DVD?" θα λεμε τωρα...+parking (γιατι κανεις δεν θελει να περπατησει λιγο)+βενζινες+κοντομςστο 40αρι παιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Νοέμβριος 4, 2010 #5849 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Mirrors 2 3/10 Αν μου βρειτε εναν που δεν περιμενε οτι θα ειναι πατατα.....Man το Mirrors το θεωρώ από τα καλύτερα θριλεροειδή τελευταία.Αν δεν έχεις δει το Orphan και το El Orfanato δες τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 4, 2010 #5850 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 A Beautiful Mind (2001) 8/10 Ο καλυτερος Russel που εχω δει.Η ταινια μετραει πολυ!!!Βασισμενη σε αληθινη ιστορια.Απλα πανεμορφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Νοέμβριος 4, 2010 #5851 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 η ταινία αυτή πρόσθεσε ενα + στην επιλογή μου όταν μπήκα μαθηματικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 4, 2010 #5852 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Inception Πολύ καλό σενάριο και σκηνοθεσία. Αξίζε το εργάκι. 9,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 4, 2010 #5853 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Knight and Day Όταν ξεκίνησε σκέφτηκα "αυτό πάει για 8+..:D" τελικά το σενάριο ήταν αρκετά ρηχό και της βάζω ένα 6.5, το οποίο γίνεται 7 λόγω της Diaz :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Νοέμβριος 4, 2010 #5854 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Knight and Day Εγώ πάντως θα το αφήσω στο 6.5 με τάσεις προς το 6. Η Diaz έχει αρχίσει και μεγαλώνει + παρά είναι χαζοχαρούμενη στην ταινία. Μπορεί να το ζητάει ο ρόλος, αλλά νομίζω το παρακάνει σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα στα σημεία που κάνει κάτι έξυπνο/σοβαρό να φαίνεται λες και παίζει άλλο ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 5, 2010 #5855 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Hot Fuzz (2007) - IMDb Έξυπνο και όχι κρύο και ξενέρωτο Aγγλικό humor. Πολύ ευχάριστο 2ωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Νοέμβριος 5, 2010 #5856 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 The Social Network.... 7,5/10Ωραια ταινια δεν την βαρεθηκα καθολου...Περναει πολλα μηνυματα παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 5, 2010 #5857 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Καμια καλη ταινια του στυλ "I am Sam" "7 Pounds" "The Pursuit of Happyness" κτλπ?Εχω καιρο να δω τετοιες ταινιες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Νοέμβριος 5, 2010 #5858 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Αυτή περιμένω να είναι καλή:The King's Speech (2010) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 5, 2010 #5859 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 @Hydra:21 grams αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 5, 2010 #5860 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Και Good Will Hunting (8αράκι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.