Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply
Και έλεγα να πάω να το δω αλλά με αυτά που είπες...

Kοιτα, δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου.

Απλως θεωρω οτι αυτη τη περιοδο κυκλοφορουν ουκ ολιγα αξιολογα εργακια,

και το Afterlife δεν ειναι μεταξυ αυτων.(και το λεω με καθε επιείκεια)

Αυτην την περιοδο εγω δεν βρισκω κανενα αξιολογο,ολο ανοιγω το νετ να δω τιποτα καινουριο και ολο βλεπω τις παλιες μου.

Ειδα το Fight Club για δευτερη φορα μετα απο μισο χρονο.

Λοιπον,οποιος το εχει δει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δει ξανα και σε μικρο χρονικο διαστημα για οσους δεν το χουν δει.Με την δευτερη που ξερεις το τελος συνειδητοποιεις ποσο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ εχει η ταινια.

Την εκτιμησα περισσοτερο απο οτι την πρωτη φορα και ναι.... 10/10

Αυτην την περιοδο εγω δεν βρισκω κανενα αξιολογο,ολο ανοιγω το νετ να δω τιποτα καινουριο και ολο βλεπω τις παλιες μου.

Ειδα το Fight Club για δευτερη φορα μετα απο μισο χρονο.

Λοιπον,οποιος το εχει δει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το δει ξανα και σε μικρο χρονικο διαστημα για οσους δεν το χουν δει.Με την δευτερη που ξερεις το τελος συνειδητοποιεις ποσο ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ εχει η ταινια.

Την εκτιμησα περισσοτερο απο οτι την πρωτη φορα και ναι.... 10/10

Σε κανα δυο χρονια (ξανα)ριξε και ενα βλεφαρο και στο Reservoir Dogs μπας και....

Μόλις είδα το Chasing Legends, αυστηρά για ποδηλάτες, οι υπόλοιποι δεν θα μπορέσουν να το εκτιμήσουν αρκετά. Δεν είναι ταινία, πιο πολύ αφιέρωμα στην ομάδα HTC Columbia και γενικά για το Tour de France του 2009.

Chasing Legends "Pure Visual Adrenaline!"

Μόλις είδα το Chasing Legends, αυστηρά για ποδηλάτες, οι υπόλοιποι δεν θα μπορέσουν να το εκτιμήσουν αρκετά. Δεν είναι ταινία, πιο πολύ αφιέρωμα στην ομάδα HTC Columbia και γενικά για το Tour de France του 2009.

Chasing Legends "Pure Visual Adrenaline!"

Mην δεις το Dracula, εσυ δεν εισαι βουρκολακας, και δεν θα το εκτιμησεις αρκετα!:p

The Departed (2006) 8/10

Με κρατησε μεχρι το τελος.Οχι φοβερο σεναριο,αλλα ηταν κομπλε ταινια!Scorcese φυσικα πισω απο την ταινια.Ικανοποιητικο cast και ενα soundtrack που ξεσηκωνει ... (μου θυμισε Eluveite)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=rbjC44_Ml4k[/ame]

Next: Celda 211 (2009),Rain Man (1988)

Περίεργο, το imdb δεν την έχει. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό..

Στο google βγαίνει άλλα ντ' άλλον.

Το μόνο που βρίσκεις είναι το url που δείχνει στο τέλος του τρέιλερ.

UNKNOWN

Όσοι δεν έχουν δει το Shutter Island μακριά

:hehe:

Στο τέλος της ταινίας ο Neeson θα είναι απλά τρελός και όλα αυτά θα είναι στο μυαλό του

trollface.png

Είδα μια αμερικανο-βρετανική ταινία, το 4.3.2.1. Καλούτσικη ήταν. Σε κάποια σημεία έγινε πολύ ευρωπαϊκή, προσπαθώντας να μπει ιδιαίτερα στη ψυχοσύνθεση των εφήβων [δε μ'αγαπάει κανείς κλπ].

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.