Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Robin Hood 7.8/10

Ρασελ Κροου οπως πρεπει να ειναι και οχι σαν την μανταμ Σωσω με το καρεδακι.

Πολυ ομορφη ταινια,στην οποια η ιστορια εκτυλισεται παρα πολυ καλα.Εχω διαβασει και μυθιστορημα για τον Ρομπεν,αλλα καποια πραγματα χτες τα πρωτομαθα (δεν ξερω αν ισχυου κιολας ή αν συμφωνουν με τις αρχικες ιστοριες γι'αυτον).

Το 8 δεν μου πηγαινε ομως να το βαλω... :/

Δειτε την ,θα περασετε πανεμορφα !!!!!

Karate Kid 9.5/10

Tελειο, προσωπικα μου αρεσε πολυ και σε ορισμενες στιγμες ανατριχιασα...

Έτσι είναι, ο νέος χρειάζεται το Karate Kid του :p

Σε περίπτωση που οι παλιοί το ξέχασαν ;)

Όσα καινούρια Robin Hoodia και αν βγούνε εμένα πάντοτε μου άρεσε περισσότερο το κλασικό

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0029843/]The Adventures of Robin Hood (1938)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUxMzE0MjI0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ1OTM2MQ@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTUxMzE0MjI0MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTQ1OTM2MQ@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

zodiac 8/10

ηταν αυτο που περιμενα πραγματικη ιστορια, ταινια που σε κραταει να την δεις μεχρι το τελος, για να μαθεις ποιος ειναι ο δολοφονος.

αν και μεγαλη ταινια. 2 ωρες κ 40 λεπτα.

Όσα καινούρια Robin Hoodia και αν βγούνε εμένα πάντοτε μου άρεσε περισσότερο το κλασικό

The Adventures of Robin Hood

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0107977/]Robin Hood: Men in Tights (1993)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTA2OTYyODU3MDheQTJeQWpwZ15BbWU3MDA5MjIwNDE@._V1._SX97_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTA2OTYyODU3MDheQTJeQWpwZ15BbWU3MDA5MjIwNDE@@@AMEPARAM@@SX97@@AMEPARAM@@SY140[/ame] (1993)

my favorite

The Insider (1999) 8.5/10

Ταινιαρα απλα.Εξαιρετικοι ο Ρασελ Κροου και ο Πατσινο επισης. (αν το χετε παρατηρησει εχω δει 3 συνεχομενες με Ρασελ Κροου χαχα και 3 σε 2 βδομαδες με Πατσινο).

Πολυ καλο σεναριο και οι υπολλοιποι ηθοποιοι επισης καλοι.Μουσικη επενδυση που ταιριαζει απολυτα.Αξιζει η ταινια.

Εντωμεταξυ πρεπει να μαι πολυ καμενος.Στο Sea of Love σε μια σκηνη ο Πατσινο φοραει ενα φανελακι λευκο που εχει τρυπα στον λαιμο στην αριστερη μερια.Στο Insider εχει την ιδια τρυπα στο ιδιο σημειο!!!

Τυχαιο? Δε νομιζω!:woot:

Παρεπιπτώντος δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά οι φήμες λένε ότι ο Σταλλόνε πρότεινε στον Βαν Νταμ και τον Σηγκάλ να παίξουν στην ταινία και ο ένας εξ αυτών αρνήθηκε επειδή ο χαρακτήρας του δεν είχε βάθος...:rofl:

Παρεπιπτώντος δεν θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά οι φήμες λένε ότι ο Σταλλόνε πρότεινε στον Βαν Νταμ και τον Σηγκάλ να παίξουν στην ταινία και ο ένας εξ αυτών αρνήθηκε επειδή ο χαρακτήρας του δεν είχε βάθος...:rofl:

Ο Βαν Νταμ ήταν αυτός που αρνήθηκε επειδή ο ρόλος του θα ήταν μικρός, πρόταση έγινε στον Τσακι Τσαν και στο Γουεσλει Σναιπς αλλά την απέρριψαν λόγο προγραμματος...μέσα στο πρότζεκτ βρισκόταν και ο Danny Trejo

After.Life 7/10

Ενδιαφέρουσα ταινία. Δεν χάνει το ενδιαφέρον της μέχρι το τέλος

μιας και μένεις με την απορία.

Αναρωτιέμαι αν η τελεία στον τίτλο μπήκε για λόγους συμβατότητας με τα torrents :p

Operation: Endgame 5-/10 Operation: Stupidity Θα μπορούσε να είναι ένα εξαιρετικό κλειστοφοβικό θρίλερ. Αντί για αυτό είναι μια ταινία που απλά δεν σέβεται τον εαυτό της προκειμένου να θεωρηθεί και ως κωμωδία. Σοβαρεύει μόνο τα 2 τελευταία λεπτά παρουσιάζοντας και ένα κάπως ενδιαφέρον τέλος αλλά προσωπικά εμένα ποιο πολύ με έκανε να αναρωτηθώ τι καλή ταινία θα ήταν αν ήταν σοβαρή σε όλη της την διάρκεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.