filthy_dwarf Αύγουστος 30, 2010 #5281 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 [ame=http://www.imdb.com/title/tt1341167/]Four Lions (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ0NzY1NDAxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTY1NTEzMQ@@._V1._SY30_SX23_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ0NzY1NDAxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTY1NTEzMQ@@@@AMEPARAM@@SY30@@AMEPARAM@@SX23[/ame] Four Lions με ψήνει όταν την πετύχω στο video club λέω να την δω. την έχει δει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 30, 2010 #5282 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Έχω ακούσει καλά, όπως και για το McGruber, ψήνομαι να τα δω. Βέβαια, ακόμα ψήνομαι για Ip Man και Kick Ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 30, 2010 #5283 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Alice in wonderland 6,5/10Prince of Persia 7/10.Δύο παραμυθάκια που πραγματικά βλέπονται ευχάριστα χωρίς να κουράζουν. Το Prince μου άρεσε περισσότερο ίσως διότι είμαι υπέρ μιας ποιο συμβατικής μορφής αυτού που λέμε παραμύθι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Αύγουστος 30, 2010 #5284 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 The expandablesΔεν βαζω βαθμο απλα λεω πως και μια ωρα ακομα να ειχε απο ατελειωτη δραση θα την εβλεπα το ιδιο ευχαριστα.P.S Η σκηνη με το πολυβολο να ριχνει τους στρατιωτες σαν μυγες με ανατριχιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 30, 2010 #5285 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 The expandablesΔεν βαζω βαθμο απλα λεω πως και μια ωρα ακομα να ειχε απο ατελειωτη δραση θα την εβλεπα το ιδιο ευχαριστα.P.S Η σκηνη με το πολυβολο να ριχνει τους στρατιωτες σαν μυγες με ανατριχιασεΜην spoilαρεις ραααααααααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 30, 2010 #5286 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 Μην spoilαρεις ραααααααααααααα Την σκηνή που δείχνει και στο trailer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 30, 2010 #5287 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 The expendables. 7/10 Αν ειχε κ μια φωνη να φωναζει 'Killing spree' θα νομιζα οτι εβλεπα την ταινια με θεμα το UT ! ΠΟΛΥ αιμα ρε παιδια. Αλλα ολα τα λευτα η σκηνη με τον Αρνολντ στην εκκλησια κ ατακα που λεει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Αύγουστος 30, 2010 #5288 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 The Expendables 7/10 Jason Statham THE BEST.Οι αλλοι μ'αρεσαν,αλλα δεν ξετρελαινομαι κιολας για Σταλονε και Σβατζενεκερ...ειναι απλα για μετριες ταινιες με πιστολιδι. Σεναριο μια απο τα ιδια,χωρις κατι το ιδιαιτερο. Πηρε 7 για το cast,που οντως ειναι καλο,αλλα για τετοιου ειδους ταινιες και φυσικα επειδη σε κρατουσε με ολη την δραση.Βλεπεται ευχαριστα. Brooklyn's Finest 8/10 Antoine Fuqua φοβερος σκηνοθετινος.Don Cheadle ετσι και ετσι.Γενικως σε οποια ταινια τον εχω δε μου βγαζει μια βαρεμαρα.Ο καλυτερος ηταν ο Ethan Hawke.Καταπληκτικος ηθοποιος!!!Πως μεγαλωσε ετσι ρε γαμωτο... :/ Και ποιος θα το πιστευε οτι θα εβλεπα την Ellen Barkin σε 2 ταινιες μεσα σε 2 μερες με διαφορα 20 ετων?Ξενερωσα που χτες την ειδα θεαρα και σημερα γρια. Αλλα αυτα τα χειλη ειναι σημα κατατεθεν! Εχω μια απορια για το τελος : Γιατι στο τελος η καμερα τραβαει τον Eddie Dugan (Ριτσαρντ Γκιρ) και τελειωνει εκει? Θελει να δηλωσει κατι ? Next: Lebanon Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 30, 2010 #5289 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 C'est pas moi, je le jure! - It's Not Me, I Swear!Άλλη μια φοβερή γαλλική ταινία. Όλη η ιστορία εξελίσσεται γύρω από ένα 10χρόνο αγοράκι και το πως αντιδρά σε αυτά που του συμβαίνουν. Όμορφη, γλυκιά, έξυπνη, χιουμοριστική με σωστή δόση δράματος ταινία. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 30, 2010 #5290 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2010 C'est pas moi, je le jure! - It's Not Me, I Swear!Άλλη μια φοβερή γαλλική ταινία. Όλη η ιστορία εξελίσσεται γύρω από ένα 10χρόνο αγοράκι και το πως αντιδρά σε αυτά που του συμβαίνουν. Όμορφη, γλυκιά, έξυπνη, χιουμοριστική με σωστή δόση δράματος ταινία. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. μπήκε στο queue. thnx [ame=http://www.imdb.com/title/tt0361748/]Inglourious Basterds (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIzMDI4MTUzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDY3NjA3Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjIzMDI4MTUzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDY3NjA3Mg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame] συγχαρητήρια κύριε Quentin αριστούργημα σενάριο σκίζει , και όχι δεν με χάλασε το τέλος ούτε με κούρασε πουθενά. ηθοποιία πολύ καλή όπως και η σκηνοθεσία Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 31, 2010 #5291 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 The Kung Fu Kid Δεν θα το έλεγα Karate Kid γιατί μαθαίνει Kung Fu ο μικρός, αλλά το σενάριο έχει πολλές επιρροές από τα παλιά. Αν το δεις ουδέτερα, είναι μία προσεγμένη ταινία, αυτό που λέμε για όλη την οικογένεια.Ο Brendan Smith παίζει καταπληκτικά πάντως, έπαθα πλάκα. Γενικά 2:15 διάρκεια ταινίας, δεν βαρέθηκα/χαλάστηκα ούτε δευτερόλεπτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Αύγουστος 31, 2010 #5292 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Salt 8.5/10Πολυ καλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 31, 2010 #5293 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Για μια φορά ακόμα το Edward scissorhands 9/10 Tim Burton ftw Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 31, 2010 #5294 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 Βέβαια, ακόμα ψήνομαι για Ip Man...άμα δεν τα έχεις δει όλα 3 φορες.....να τα δεις!είναι από τις πολύ λίγες true story martial arts ταινίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Αύγουστος 31, 2010 #5295 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 The expendablesΚαλό cast με μέτριο σενάριο. 7,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Αύγουστος 31, 2010 #5296 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 The Shutter Island 9/10Απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει και απο τα θριλερ που προτιμω περισσοτερο.Για μηνες τωρα το σνομπαρα και δεν ελεγα να το δω.Κατι ο Ντι Καπριο που σε καμια ταινια (4-5 εχω δει) δεν μου αρεσε τοσο,κατι το trailer που απ'την πρωτη δεν μου εκανε εντυπωση.Λεω λοιπον να την τσεκαρω μιας και βλεπω καλες κριτικες.Well ... WOW!Απο τις καλυτερες ταινιες που ειδα ποτε μου με φοβερο σασπενς.Τελειο σεναριο.Με εναν τρομερο Σκορτσεζε.O τυπος εχει ταλεντο τελος.Ο Ντικαπριο μου αρεσε.Ο Mark Ruffalo παρα πολυ καλος και ο Ben Kingsley εξαισιος!Καμια σχεση με τη συμμετοχη του στο Prince of Persia.Το χαρακτηριστικο soundtrack ηρθε να εντεινει το σασπενς.Πολυ ωραιο και αυτο.Επειδη λοιπον εχω ερωτα με το Silence of the Lambs,λογικο ηταν να ερωτευτω και αυτην.Ενα αριστουργημα πιστευω.Next:Lebanon,State of Play,Carlito's Way. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 31, 2010 #5297 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2010 The expendables: 8/10Καλο καστ, κλασικο για τετοια ταινια σεναριο. Οτι ακριβως για να περασει ενα βραδακι, home alone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 1, 2010 #5298 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 The ExpendablesΣταλόνε fulll στα αναβολικά, αίμα, σκοτωμοί...τι άλλο θες για ένα ευχάριστο βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 1, 2010 #5299 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 The expendables8.5/10ταινια για αγορακια, με ολους τους <<σφιχτες>> του κινηματογραφου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 1, 2010 #5300 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1, 2010 άμα δεν τα έχεις δει όλα 3 φορες.....να τα δεις!είναι από τις πολύ λίγες true story martial arts ταινίεςΔεν είναι ακριβώς true story αλλά βασίζονται κατά το ήμισυ + έχουν τα κινηματογραφικά εφέ.Βέβαια σε γενικές γραμμές αξίζουν πολύ και οι τρεις ταινίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.