Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Killers, ευχάριστη, ότι πρέπει για παρέα με τη γυναίκα.

The Back Up Plan, το ίδιο με την από πάνω.

Prince Of Persia, ότι πρέπει για παρέα με τον άντρα. Πολύ καλή υλοποίηση, ο Γκίλενχαλ διώχνει το gay προφίλ του. Η κοπελιά καλή, αλλά είχε Βρετανική προφορά, έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον. Γενικά προσεγμένη, εντυπωσιακή.

Donnie Brasco (1997) 8/10

Καταπληκτικη ταινια.Το καστ αψογο.Πατσινο ωραιος (οχι βεβαια οπως σε αλλες like Heat),Τζονυ Ντεπ ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!!

Ξετρελαθηκα με την ηθοποιοια του και τον ειχα υποτιμησει πολυ στο παρελθον,γιατι δεν μου αρεσε στις τελευταιες του ταινιες.

Τα λογια ειναι περιττα και η ταινια MUST !

[Rec]2 Μία εξαίρεση στο κανόνα των sequel όσο καλή όσο και η πρώτη!!! άξια συνέχεια

[REC]

καιρό έχω να κολλήσω στην οθόνη με αγωνία αν και είχα μαντέψει πως και πότε θα τρομάξω. πολύ καλή

The Prince of Persia 7/10

Καθε χρονο παρατηρω οτι θα βγουν 5-6 ταινιες που με τον εναν ή με τον αλλον τροπο σε βαζουν στο τρυπακι να τις δεις ακομη και αν στο imdb εχουν 5/10,ακομη και αν τελικα εχει καστ της Σαρας και της Μαρας και εσυ το ξερεις.

Εφετο λοιπον ειχαμε τετοια φαινομενα οπως με το Avatar με το σουπερ ντουπερ ΟΥΑΟΥ 3D ,που απο περιεργεια και μονο το δε και η γιαγια του Τασουλη*,το Sex & City 2 ,που αμα εισαι γυναικα πρεπει να το δεις και ας εχεις δει στη ζωη σου μονο 1-2 ταινιες (το προηγουμενο Sex & City 1 σιγουρα ηταν η μια απ'αυτες :rofl:) και μετα βγαινεις και λες ποσο φοβερη ηταν.Κατι αναλογο πιστευω εγινε και με το Prince of Persia φετος!

Υπαρχουν 2 πιθανες εκδοχες σε αυτες τις περιπτωσεις ,αφου εχω δει την πολυσυζητημενη ταινια:

1)Να ειναι πολυ πατατα και να μου ρχετε να σαπισω αυτους που βγαινουν στο ΣΤΑΡ και λενε πωπω τι ταινια,συνεντευξεις απο δω,απο κει και το πιροσκι της Κυριακης. (βλ. Sex & City 2)

2)Να ειναι νορμαλ ταινια,παρολο το κραξιμο που εφαγε απο τους περισσοτερους.

Το Prince of Persia λοιπον για μενα ανηκει στην 2η εκδοχη.Χωρις να εχω παιξει τα παιχνιδια ,το σεναριο μου φανηκε πολυ καλα δομημενο και οκ,οχι τιποτα φοβερο,αλλα ΝΟΡΜΑΛ.Και μαλλον μου φαινεται οι περισσοτεροι το αδικησατε προφανως εκ πεπειθησεως,αφου εχει επικρατησει και η ιδεα οτι οι μεταφορες απο παιχνιδια σε ταινιες καταληγουν σε fail.Για μενα που δεν εχω παιξει ουτε ενα Prince of Persia ,η ταινια ηταν μια χαρα.

Ηθοποιοι τωρα.Μερικους τους ηξερα φατσικως,αλλα σε γενικες γραμμες σχεδον αγνωστοι μου ηταν εκτος απο τον Jake Gyllenhaal,που εχω δει σε καμποσες ταινιες.Ο συγκεκριμενος μου αρεσει αρκετα μπορω να πω.Στο Prince of Persia και ως πριγκιπας της Περσιας και σαν τον χαρακτηρα που ξερουμε απο τα παιχνιδια (ε ,εχω παιξει και γω ενα demo...) ηταν καλος.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν "αρεσε" στον ρολο αυτον.Ας μου δωσει καποιος εναν λογο (σε αυτους που δεν αρεσε απευθυνομαι).

Μου αρεσε και πιο πολυ απο τον Brand Pitt στο TROY....

Ειχε ωραιες εικονες,καλα κοστουμια και τελος απο μουσικη περιμενα περισσοτερα πραγματα που να συνοδευουν το ολο σκηνικο( Περσια - Μ.Ανατολη - μαγεια ).

*ενας φιλος...

The Prince of Persia 7/10

......................

Ηθοποιοι τωρα.Μερικους τους ηξερα φατσικως,αλλα σε γενικες γραμμες σχεδον αγνωστοι μου ηταν εκτος απο τον Jake Gyllenhaal,που εχω δει σε καμποσες ταινιες

.Ο συγκεκριμενος μου αρεσει αρκετα μπορω να πω.

*ενας φιλος...

Φίλε πλάκα κάνεις......

Ξέρεις τον πιο άθλιο ηθοποιό της ταινίας και λες "Μερικούς τους ήξερα φατσικώς" και εννοείς και τον Sir Ben Kingsley που αυτός έδωσε αξία στην ταινία.

Η ταινία ήταν μέτρια λόγο του πολύ love story και άθλιου πρωταγωνιστή.

Inception ([ame=http://www.imdb.com/title/tt1375666/]Inception (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAxMzY3NjcxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI5OTM0Mw@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjAxMzY3NjcxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI5OTM0Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame])

Δεν έχω λόγια απλά τέλεια 10/10, must see (είναι ήδη στην λίστα του imbd με τις 250 καλύτερες ταινίες που έχουν βγει και μάλιστα είναι η No4 rankings)

Φίλε πλάκα κάνεις......

Ξέρεις τον πιο άθλιο ηθοποιό της ταινίας και λες "Μερικούς τους ήξερα φατσικώς" και εννοείς και τον Sir Ben Kingsley που αυτός έδωσε αξία στην ταινία.

Η ταινία ήταν μέτρια λόγο του πολύ love story και άθλιου πρωταγωνιστή.

Οι γνωμες δυιστανται.Εμενα προσωπικα ο "δικος σου" δεν μου αρεσε :p

Man on Fire(2004) 8/10

Λοιποοοοον.Αυτη η ταινια με απορροφησε πολυ οσον αφορα το ψαξιμο.Εχω διαβασει απο το μεσημερι μεχρι το βραδακι γυρω στα 50+ reviews και αποψεις και ακομη προβληματιζει!

Imdb score: 7.7/10

Metacritic: User Score : 8.4/10

Metascore : (ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΩΡΑ) 47/100 ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ!

Rotten Tomatoes : 38/100 ΕΞΙΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ απο τη βαθμολογια του imdb και του User Score του Metacritic.

Εγω κοπανησα ενα 8αρακι και στο Rotten Tomatoes.Γιατι?

Αριστη σκηνοθεσια

Ωραιος ο Denzel Washingto και το κοριτσακι για την ηλικια του ειχε εναν τροπο να σε αγγιζει με την υποκριτικη του.

Αψογη και η μουσικη!Παρα πολυ ωραια soundtracks.

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο ,ακομα και απο δημοσιογραφους σε περιοδικα....

Sea of Love(1989) 7/10

Παρα πολυ καλη ταινια.Πατσινο οχι οπως τον εχω συνηθισει (φοβερο δηλαδη).Ισως δεν του παει πολυ το αισθηματικο (?) .Ο Goodman αψογος!

Και τι να πει κανεις για την Ellen Barkin!!!Τι χειλια θεε μου!!Θα θελα να μουν ο Πατσινο πισω στον χρονο ,στα 36 της ,μονο και μονο για μια σκηνη της ταινιας και ας ηξερα οτι θα μπορουσε να ταν η γιαγια μου τωρα... :sarcastic:

MUST SEE!

Ίπ μαν το προφέρουν (ή γίπ).

το IP Man ηταν απλα κορυφαιο. Το IP Man 2 ηταν το ιδιο καλο.

Το Legend is Born, ειναι το prequel (πριν γινει master), δεν το εχω δει, αλλα περιμενω να ειναι και αυτο αρκετα καλο.

Πιστευω ειναι οι καλυτερες (κινεζικες) ταινιες που εχουν βγει με ξυλο.

10/10 η πρωτη, 9/10 η δευτερη απο εμενα.

Η 3η αναμένεται (περιμενω το BD)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.