Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

The Expendables 9.5/10

Απιστευτη , με ατακες που τις πετανε και λιωνεις στο γελιο και πραγματικα δεν ηθελα να τελειωσει!

Ξυλο ? :happy2: Ενιωθα πως οι σφαιρες θα κανουν τρυπες το πανι..!

Must See Ταινια οντως!(οπως ειπε και ο Tsunami )

Βεβαια το μονο μου παραπονο ειναι να ηταν και ο Arnorld στην ομαδα και να εριχνε και αυτος καμια φαπα! :D

Shelter νομίζω γενικά δεν θα αρέσει, αλλά εγώ την απόλαυσα όσο μπορούσα

Centurion λίγο οτι νανε η ταινία, αδιάφορη εως βλακεία θα έλεγα

Splice μέχρι και 20 λεπτά πριν τελειώσει η ταινία ήταν πολλές φορές αρκετά καλή, ε στο τέλος το σκότωσε

Rampage το περίμενα να είναι κάτω του μετρίου, αλλά τελικά μου άρεσε

Prince of Persia: Sands of time 8+/10.

Πολυ μου αρεσε. Σε κρατουσε συνεχεια στην τσιτα, φοβερα τοπια, πολυ καλη αντιγραφη του παιχνιδιου.

769772.gif

Ποιου παιχνιδιού ακριβώς; :p

Η ταινία βασισμένη στο PoP: Sands of time το μόνο κοινό που είχε με αυτό ήταν το dagger η κλεψύδρα και η πριγκίπισσα.

Το παιχνίδι PoP: The Forgotten Sands επίσης το μόνο κοινό που είχε με την ταινία στην οποία βασίστηκε κιόλας και καλά, ήταν το dagger (ούτε καν η κλεψύδρα) και ο ένας αδερφός.

Πού πήγαν τα sand monsters; Και τα δύο παιχνίδια ξεκινάνε με κάποιον να ελευθερώνει τις sands of time. Ουσιαστικά δηλαδή τα τελευταία 5 λεπτά της ταινίας είναι η αρχή και το τέλος των παιχνιδιών, χωρίς φυσικά καθόλου από το περιεχόμενο τους.

Προσωπικά την είδα χθες και απογοητεύτηκα. Καταρχάς βαρέθηκα σε αρκετά σημεία. Επίσης είχε τελείως χαζούς διαλόγους, αν εξαιρέσουμε τον αγαπητό Ben Kingsley οι υπόλοιποι έπαιξαν άθλια. Αλλά ντάξει μωρέ, σε ταινία της Disney δεν μπορούσα να περιμένω αυτά που έπαιξα στα παιχνίδια, αφού στοχεύει σε άλλο κοινό (κακώς). Ένας Nolan να το είχε αναλάβει να τρελαινόμασταν όλοι...

Τουλάχιστον χαίρομαι που δεν πλήρωσα σινεμά γιαυτό. :look:

Huh? Το Sands of Time έχει βγει από το 2003. Δεν υπάρχει κάτι να spoilάρω...:unsure:

Έτσι κι αλλιώς όμως, δε νομίζω να αποκάλυψα κάτι...

edit: Εκτός αν θεωρείς spoilers και τα trailers:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Z8EA7EbFX4k]YouTube - Prince of Persia Film Official Movie Trailer HD[/ame]

:)

......μπλα...μπλα...μπλα...

Δηλαδη οταν βγαινει μια ταινια πρεπει να μοιαζει ακριβως με το παιχνιδι που ειχε βγει καποτε???

Αλλωστε δεν νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω για το οτι μου αρεσε η ταινια....

μου αρεσε... δεν σου αρεσε.... that's life.... παρε τηλ. τον Τσακωνα και κανε μηνυσεις....

Δηλαδη οταν βγαινει μια ταινια πρεπει να μοιαζει ακριβως με το παιχνιδι που ειχε βγει καποτε???

Αλλωστε δεν νομιζω οτι πρεπει να απολογηθω για το οτι μου αρεσε η ταινια....

μου αρεσε... δεν σου αρεσε.... that's life.... παρε τηλ. τον Τσακωνα και κανε μηνυσεις....

Πωωω, πολύ αρπάζεστε βρε αδερφάκι μου. Σε κατηγόρησα που σ' άρεσε; Γούστο σου καπέλο σου! Το "πολύ καλή αντιγραφή του παιχνιδιού" σχολίασα αφού είναι κάπως άστοχο είτε για το ένα παιχνίδι είτε για το άλλο.

Τώρα το αλλάζεις σε "οταν βγαινει μια ταινια πρεπει να μοιαζει ακριβως με το παιχνιδι που ειχε βγει κάποτε;". Όχι δεν πρέπει να μοιάζει ακριβώς με το παιχνίδι (στο οποίο και καλά βασίστηκε :p και που είχε βγει 7 χρόνια πριν), αλλά θα περίμενα τουλάχιστον το παιχνίδι που βασίστηκε στην ταινία, να μοιάζει αρκετά.

Όσο για τα περί Τσάκωνα κτλ πολύ τον απασχολούμε τον άνθρωπο και δεν κάνει... Δεν ξέρω αν στραβοκοιμήθηκες, μου 'χεις απωθημένα ή δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, αλλά σε βρίσκω κάπως υπερβολικό :)

[ame=http://www.imdb.com/title/tt1220719/]Ip Man (2008)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjE0NDUzMDcyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAxMTA2Mw@@._V1._SX97_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjE0NDUzMDcyOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAxMTA2Mw@@@@AMEPARAM@@SX97@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Από τους τίτλους κιόλας το soundtrack σου υπόσχεται ότι θα δεις κάτι καλό και πράγματι στο πρώτο της μέρος η ταινία είναι εξαιρετική πηγαίνοντας για βαθμολογία άνω του 8. Δυστυχώς από το σημείο της κατοχής και μετά η ταινία χάνει κάπως, κατά την γνώμη μου

με τον σκηνοθέτη μάλλον να χάνει κάπως την ουσία και να προσπαθεί κυρίως να αναδείξει τον Κινέζο υπέρ ήρωα απέναντι στους Ιάπωνες εισβολείς.

7,5/10

Prince of Persia:

η ταινία μου άρεσε πολύ, αν και είχε επιρροές και από το 2ο παιχνίδι απο θέμα σκηνοθεσίας

θεωρώ ειναι αρκετά έξυπνη η μεταφορά απο το παιχνίδι στο σινεμά

είχε πανέμορφα τοπία και οι πόλεις, ωραία ατμόσφαιρά, το σενάριο ειχε και ωραίες πινελιές χιούμορ, αρκετα καλά παίζανε, το μονο που με χάλασε πολύ λίγο ήταν που ο πρωταγωνιστής δεν μου άρεσε τόσο για πέρσης...

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0944835/]Salt (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIyODA2NDg4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg4NDAwMw@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjIyODA2NDg4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwMjg4NDAwMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

0.5/10

Και είμαι υπερβολικά επιεικής! Προβλεπέ σενάριο, ηθοποιία δεν χρειάζεται να σχολιάσεις καν και γενικώς μια οτι ναναι ταινία που ξεπερνά κάθε φαντασία με τα καραγκιοζιλίκια που βλέπεις. Δυστυχώς για άλλη μια φορά θυσιάζεται άλλη μια τανιία στον βωμό της αμερικανικής δήθεν μαγκιάς. Ουστ!

Δλδ αν ήταν τόσο εύκολο να αποδράσεις από CIA hq ε τότε δεν νομίζω να έμενε και κανένας μέσα. Αυτό είναι 1 από τα πολλά ηλίθια χαρακτηριστικά της ταινίας.

Salt

0.5/10

Και είμαι υπερβολικά επιεικής! Προβλεπέ σενάριο, ηθοποιία δεν χρειάζεται να σχολιάσεις καν και γενικώς μια οτι ναναι ταινία που ξεπερνά κάθε φαντασία με τα καραγκιοζιλίκια που βλέπεις. Δυστυχώς για άλλη μια φορά θυσιάζεται άλλη μια τανιία στον βωμό της αμερικανικής δήθεν μαγκιάς. Ουστ!

Δλδ αν ήταν τόσο εύκολο να αποδράσεις από CIA hq ε τότε δεν νομίζω να έμενε και κανένας μέσα. Αυτό είναι 1 από τα πολλά ηλίθια χαρακτηριστικά της ταινίας.

Να ταν μόνο αυτό που δεν γινόταν!! Κάνει τον Σουπερμαν να μοιαζει true story. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ/GAY ΤΙΣ ΕΒΑΨΕ ΞΑΝΘΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ???

μαζευω τα υλικα για ενα Ισπανoφωνο best of..

εχω βαλει τα γνωστα σε μενα:

1. Abre los Ojos
  2. La Mala Educacion
  3. Mujeres Al Borde De Un Ataque De Nervios
  4. Nueve reinas
  5. El laberinto del fauno
  6. Tie Me Up! Tie Me Down!
  7. Y tu mama tambien
  8. Amores Perros
  9. Tacones lejanos
  10. El orfanato

Εαν εχετε καμια προσθηκη αντιστοιχου υφους

παρακαλω προτεινετε χωρις δευτερη σκεψη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.