Jump to content

Ποια ταινία είδατε πρόσφατα

ea6gka

Recommended Posts

Death At A Funeral [2010]

Πως μια κυριολεκτικα Dream Team "εγχρωμων" ηθοποιων μπορει να "ριξει" τοσο πολυ μια κατα τ'αλλα φοβερη κωμωδια.

Στην Αμερικη δεν βλεπουν "ξενες" ταινιες ιδιαιτερα, ετσι εφεραν στα μετρα τους τις καταστασεις αν και ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει.

Πανεμορφη η Zoe Saldana πραγματικα.

Προτιμηστε το πρωτοτυπο οπως και χει.

"I m too old for this sh|t"

• Replies 8,1k
  • Created
  • Last Reply

Clash of the Titans

Ταινια μετα απο 20 μερες σχεδον:upside:(καλοκαιρακι:laughing:)

Ψοφιος μετα απο μπανιο πραγματικη εξοντωση

p16512407102.th.jpg

και αφου εφαγα τον ωμο μου σε μια βουτια ειπα να μεινω μεσα για βραδυ και να δω μουβι.

Κλας of the titans λοιπον παρεα με super παγωμενη μπυρα:crazy_pilot:

Πολυ χειροτερο το περιμενα,ευχαριστα περασε το βραδακι.7/10

Death At A Funeral [2010]

Πως μια κυριολεκτικα Dream Team "εγχρωμων" ηθοποιων μπορει να "ριξει" τοσο πολυ μια κατα τ'αλλα φοβερη κωμωδια.

Στην Αμερικη δεν βλεπουν "ξενες" ταινιες ιδιαιτερα, ετσι εφεραν στα μετρα τους τις καταστασεις αν και ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει.

Πανεμορφη η Zoe Saldana πραγματικα.

Προτιμηστε το πρωτοτυπο οπως και χει.

"I m too old for this sh|t"

Ιδια γνωμη...δυστυχως. Με τετοιους ηθοποιους περιμενα να γελασω αρκετα, αλλα απλα δεν...Κριμα !

Πλακα εχει το Cop Out (2010) με Bruce Willis και Tracy Morgan. Καλη ταινια με γελιο κ περιπετεια !

The A Team

Αλλο ενα 80's δημιουργημα που ηρθε στην επιφανεια.

H squad αλα Bad Company τα εχει ολα.

Τον "ομορφο",το κτηνος,το "τρελαρα" και τον αρχηγο.

Τελειως στρατοκ#$!$λικη ταινια ,pure αμερικανια που συνηθίζετε να λεει ο κοσμος.

Pedal to the metal και non stop δραση χωρις να σε αφηνει ησυχο ουτε λεπτο.

Ο Liam Neeson κανει μια ανευ προηγουμενου επιστροφη στο σινεμα με badαss ρολους

-μερικους τους ειχε χαλασει στο αρκετα καλο Taken-

Οπως και να χει καλες οι κουλτουροταινιες αλλα εδω προκειται για ενα top notch Action film με υπερβολες τυπου Indiana Jones να προσθετουν fun πινελιες.

Κουκλα η Biel, ενω με μολις τον δευτερο του ρολο -μετα το φοβερο District 9- ο Sharlto Copley με κανει να δηλωνω fan.

The Ghost Writer

Καλογυρισμενο, καλοσκηνοθετημενο και καλογραμμενο πολιτικο θριλερ.

Επικαιρο οσο ποτε αλλωτε.

Πολυ καλοι στους ρολους τους ολοι, ενω το OST, στην αρχη της ταινιας ειδικα, ειναι φοβερο.

Αυστηρα για θεαση στο σπιτι, θα ταιριαζε περισσοτερο για ενα βροχερο χειμωνιατικο βραδυ πινοντας κοκκινο κρασι.

The ghost writer

Αρκετά καλό πολιτικό θρίλερ.

Σε κρατάει σε αγωνία την περισσότερη ώρα.

Βασικά στο μεγαλύτερο μέρος της ταινίας αναρωτιέσαι που θα καταλήξει το όλο θέμα. 7,5

The Ghost Writer

Καλογυρισμενο, καλοσκηνοθετημενο και καλογραμμενο πολιτικο θριλερ.

Επικαιρο οσο ποτε αλλωτε.

Πολυ καλοι στους ρολους τους ολοι, ενω το OST, στην αρχη της ταινιας ειδικα, ειναι φοβερο.

Αυστηρα για θεαση στο σπιτι, θα ταιριαζε περισσοτερο για ενα βροχερο χειμωνιατικο βραδυ πινοντας κοκκινο κρασι.

Το είδα και εγώ χθες βράδυ και λόγο αυξημένης συννεφιάς ευχόμουν να πιάσει μια βροχή για να 'δέσει το γλυκό'.

Συμφωνώ και με τους 2 προλαλήσαντες. Εξαιρετική ταινία από όλες τις απόψεις.

8/10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0844479/]The Collector (2009/I)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ4NTU3OTE3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTkxMjA3Mg@@._V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTQ4NTU3OTE3OF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTkxMjA3Mg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPARAM@@SY140[/ame]

Μηδενικό background story

όλη η ταινία σου δίνει την αίσθηση πως είναι απλά κάποια συνεχεια από κάποια άλλη.

πολύ μέτριο το cast.

τίποτα το ιδιαίτερο με λίγα λόγια...

...και το τέλος ακόμα χειρότερο.

επιεικώς

5,1/10

Nephilim ή Αστρολάβε βγάλτε το thread ban, OR...

θα φωνάξω τον terminator να hackάρει με visual basic gui interface τα acount και να σας κάνει thread ban από όλα τα thread εκτος εκείνου που λέμε παράπονα

Street King

χμμ....5/10?...κάτι τέτοιο τέλος πάντων.δεν ενθουσιάστηκα.Ο Keanu τελείως αδιάφορος και χωρίς ταυτότητα. Σενάριο μέτριο και μασημένο. Σκηνοθετικά και όσων αφορά τη δράση λίγο πάνω από τη βάση.

γιου καν πας δις εντ γουοτς σαμθινγκ ελσ ινστεντ :shutup:

The Big Lebowski

7/10

Το ξέρω οτι θα δυσαρεστήσω τον Αστρολαβούκο αλλά το ταινιάκι ναι μεν είχε καλό cast....ναι μεν είχε ατάκες και καλές σκηνές.....αλλά η υπόθεση ήταν fast food, το ίδιο και η σκηνοθεσία, κάμερες, σκηνικά....Λες και ήθελαν να κάνουν αρπαχτή με ένα σενάριο περάστε σκουπίστε τελειώσατε.

Fast and Furious 4

5/10

Από ένα σημείο και μετά (νομίζω στο Tokyo Drift) κατάντησε βαρετό. Λίγα πράγματα από γκαράζ.....ακόμα λιγότερα από σκηνές πειράγματος, δημιουργίας κλπ.....

ετοιματζίδικα αυτοκίνητα μέσα σε 2 δευτερόλεπτα και απλά πάτα το κουμπάκι του NOS.

bah....αντί για τα 3 παραπάνω ταινιάκια θα μπορούσα να κάνω καμιά βόλτα παραπάνω με το ποδήλατο :hi:

Επαναφέρω την κριτική μου γιατί "εντελώς ξαφνικά" επικαιροποιήθηκε. :p

Είδα τον Αόρατο Συγγραφέα ( The Ghost Writer) στο Σινεμά με παρέα.

Η τελευταία ταινία του Ρόμαν Πολάνσκι με πρωταγωνιστές τον Ewan Mcregor και τον Piece Brosnan μένει πιστή στην παράδοση του σκηνοθέτη να κάνει έξυπνες, εγκεφαλικές και πνευματώδεις ταινίες. Σαν είδος θα την έλεγε κανείς Πολιτικό Θρίλερ/Δράμα.

Οι λήψεις και η φωτογραφία είναι καταπληκτικές, όπως μας έχει συνηθίσει ο Ρόμαν, ενώ η μουσική από τον εξαιρετικό Alexander Desplat δένει άψογα με την ατμόσφαιρα της ταινίας.

Οι ερμηνείες επίσης είναι πολύ καλές, με κάθε χαρακτήρα να ταιριάζει στον ηθοποιό άψογα.

Η πλοκή του ίσως αργεί να εξελιχθεί λίγο στην αρχή, αλλά όταν εκτυλιχτεί κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Εν ολίγοις, ένας Αόρατος συγγραφέας ( Ewan Mcregor) προσλαμβάνεται από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Adam Lang ( Pierce Brosnan) για να συντάξει έναντι αδρής αμοιβής την αυτοβιογραφία του δευτέρου, μετά τον θάνατο υπό μυστηριώδη αίτια του προκατόχου του. Θα ανακαλύψει όμως ότι το παρελθόν κρύβει πολλά μυστικά που αρκετοί προτιμούν θαμμένα.

Από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Συστήνεται.

Υ.Γ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ήτανε η τελευταία στην λίστα ταινιών του Cinema που πήγα...

AM1200

αν γνωριζει καποιος τι ειδα ας μου εξηγήσει

να κλεισω και το στομα...

i want my 40 mins back

Γουστα ειναι αυτα, εγω το βρηκα καλο.

Σαφως και δεν περιμενεις καμια υπερπαραγωγη , αλλα αν την δεις σοβαρα ειναι αρκετα καλή.

Afterlife 8/10 Mε κρατησε καθ ολη την διαρκεια..

Afterlife 8/10 Mε κρατησε καθ ολη την διαρκεια..

Μόλις το είδα και εγώ. Δεν μου άρεσε καθόλου. Εντελώς προβλέψιμο...ίσως λίγο στο τέλος κάτι προσπαθεί να κάνει αλλά και πάλι...

3/10

[ame=http://www.imdb.com/title/tt0947810/]Green Zone (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYzMTA1NDMyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzUwODY5Mg@@._V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTYzMTA1NDMyNV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzUwODY5Mg@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPARAM@@SY140[/ame] 8/10

Ωραία ταινία. Την χάρηκα.

Θα θελατε να κανουμε μια λιστα απο ταινιες...ωστε να υπαρχει μια database με τις καλυτερες?

Συμφωνα παντα με τισ βαθμολογιες μας....με φθηνουσα ταξινομηση?

In the valley of Elah.

7/10

Καιρό είχε να μου αρέσει ταινία από την αρχή ως το τέλος.

Ωραία ατμόσφαιρα, ωραία υποκριτική, είχε και την θεά Σαρλίζ. Σου 'δειχνε και πόσο βλάκες είναι οι Αμερικάνοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.