Hydra Ιούλιος 17, 2010 #5061 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Repo Men 6/10 Καταρχας να δικαιολογησω το 6.Ημουν για 5,το 6 το βαλα 1)για τον αγαπημενο και φοβερο Forest Whitaker.Ο αλλος ηταν σπασομουρης τελειως. :suicide2: Καλη σκηνοθεσια και ωραιο τελος. Τωρα γιατι ηθελα να χωσω 5. Γιατι: 1)σε καποια σημεια ηταν τελειως βλακωδης η ταινια. πχ... παει στο δωματιο του μικρου καπου στην αρχη και του λεει ξυπνα για τι πραγμα? Για να του πει μετα καληνυχτα?ΕΛΕΟΣ ΡΕ 2)Αταλαντο καστ(ειπαμε εκτος απο τον Φορεστ) 3)το σεναριο ψιλοχαζο το βρηκα,βασικα την ολη ιστορια.Το οτι ομως ειχε ανατρεπτικοτητα το παραδεχομαι.Εκει κερδιζει. 4)Μπορει να μην ειμαι του ειδους,αλλα και μια ερωτηση ,τι εχει να προσφερει μια ταινια που ολη την ωρα δειχνει ανθρωπος να ξεσηκωτιαζουν? ΤΙΠΟΤΑ Επισης η σκηνη με το κοριτσακι να ΞΕΣΗΚΩΤΙΑΖΕΙ δεν ηταν λιγο παρατραβηγμενη? Οκ ειχε μηνυματα να περασει και μου αρεσαν,αλλα σε καμια περιπτωση δε μου αρεσε ο τροπος. 5)ειδα και 9αρια εδω μεσα,ερωτησις ρε παιδια σε ποια ταινια εχετε βαλει 10?Βαλτε τες διπλα διπλα και αναθεωρηστε λιγο... Ωρε βρησιδι τωρα....Καληνυχτα απο μενα παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 17, 2010 #5062 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 Grown UpsΠαιζει ο Rob Schneider.Δευτερη σερι ψιλο-fail ταινια απο τον Sandler.Οχι νταξει δεν ειναι Funny People αλλα οι υπολοιποι (Chris Rock,David Spade,Buscemi)σωζουν καπως την κατασταση.H Hayek καλα κρατιεται αλλα δεν απεφυγαν τα fart jokes.Δεν περιμενα τιποτα καλυτερο αλλα δεν ηταν uber crap.Γενικα οι "ωριμες/40αρισα" ταινιες δεν μου λενε πολλα...Ισως αμα μεγαλωσω... (που δεν νομιζω βασικα αλλα τεσπα)Αστερια οι "κορες" του Schneider (oχι το 3ο εκτοπλασμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 17, 2010 #5063 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2010 ο Hydra έβαλε σοβαρό βαθμό σε σοβαρή ταινία......ΑΝΟΙΞΤΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ :dance3: ...βιάστηκες... Repo Men 6/10 :hang2:Υ.Γ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούλιος 18, 2010 #5064 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Μολις τελειωσα και εγω το Repo Men.! Ωραια , καλη αλλα ρε παιδι μου..τι τεμαχιασμα ειναι αυτο...Στο τελος βεβαια..ειχα μουδιασει ολοκληρος... Πολυ Brutal ! Ισως φταιει οτι εγω δεν βλεπω τρομου ταινιες..7/10Cop Out Πολυ γελιο..σε φασεις που δεν μπορουσα να κρατηθω..!περασε ευχαριστα η ωρα..!8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolofagos Ιούλιος 18, 2010 #5065 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Toy story 3 -> 7/10Αρκετά καλή...είχε απ όλα,περιπέτια,γέλιο..Δεν ήταν και η κορυφή,αλλα πέρασε αρκετά ευχάριστα η ώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 18, 2010 #5066 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Repo Men7/10Ωραία ιδέα, σε βάζει να σκεφτείς που πάει μια κοινωνία που η δομή της είναι έτσι ώστε να μην υπηρετεί τον άνθρωπο, αλλά κλασσικά δεν κατάφερε να παραδόσει τα αναμενόμενα στο τέλος. Περισσότερο άρτια από άλλες ταινίες αλλά και πάλι κάπου στο τέλος το έχασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 18, 2010 #5067 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Thirst 3/10Παρότι θεωρείται η κορυφαία ταινία του Park Chan-wook εμένα με κούρασε πάρα πολύ.Lake Mungo 9/10Ψυχολογικό θρίλερ τύπου Blair Witch & Paranormal Activity.Όσοι φαν να το δείτε.Memories of murder 8/10Κορεάτικο αστυνομικό θρίλερ.The Lookout 7/10Πέρασα πολύ ευχάριστα.Για σήμερα το βράδυ με ψήσατε να δω Repo Men.Αν και το 22% στο RottenTomatoes με φοβίζει λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #5068 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Thirst 3/10Παρότι θεωρείται η κορυφαία ταινία του Park Chan-wook εμένα με κούρασε πάρα πολύ. Δεν θεωρειται η κορυφαια του απο κανεναν.Που το διαβασες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 18, 2010 #5069 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Σε κριτικές στο RottenTomatoesκαι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #5070 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Σε κριτικές στο RottenTomatoesΜονο εγω διαβαζω τις κριτικες αφοτου δω μια ταινια?(κυριως για κανα trivia οχι οτι θα αλλαξει η αποψη μου)Χιλιαδες σινεφιλ ανα τον γκοζμο ξερουν ποια ειναι η κορυφαια του ταινια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Ιούλιος 18, 2010 #5071 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Χιλιαδες σινεφιλ ανα τον γκοζμο ξερουν ποια ειναι η κορυφαια του ταινια.Για τον ίδιο λόγο είδα και εγώ το τελευταίο του δημιούργημα.Αλλά δεν με έπεισε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 18, 2010 #5072 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Fight clubΠιστεύω ότι ο ντόρος πο είχε γίνει για αυτή την ταινία ήταν λίγο υπερβολικός.Δεν λέω, έξυπνο σενάριο αλλά όχι και τίποτα που να σε καθηλώνει.Ένα τραβηγμένο 8,0 το αξίζει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 18, 2010 #5073 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 the marine 24/10:dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 18, 2010 #5074 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 REPO MEN 9/10Περιττο να πω οτι με ενθουσιασε το τελος της..Πολυ ωραια ταινια ..και ο φλωρακος ο jude law επαιξε αρκετα καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #5075 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 REPO MEN 9/10Περιττο να πω οτι με ενθουσιασε το τελος της..Πολυ ωραια ταινια ..και ο φλωρακος ο jude law επαιξε αρκετα καλα..Λιγα για το Jude.Εχουμε πιει και ουζο μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 18, 2010 #5076 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Fight clubΠιστεύω ότι ο ντόρος πο είχε γίνει για αυτή την ταινία ήταν λίγο υπερβολικός.Δεν λέω, έξυπνο σενάριο αλλά όχι και τίποτα που να σε καθηλώνει.Ένα τραβηγμένο 8,0 το αξίζει πάντως.Μιλάμε για ταινία του 99 δηλαδή 11 χρόνων. Τότε, λογικό να έχει γίνει τόσος ντόρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 18, 2010 #5077 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Repo men ότι περίμενα φοβερή ταινία φοβερό cast φοβερή σκηνοθεσία. +1 σε όσους την πρότειναν@Niksoul γιατί έχει βγει βρώμα φλώρου για τον jude law, μια χαρά ηθοποιός είναι.@Nephilim σοβαρά; nice! εγώ μόνο με τον Ρακιντζή έχω παίξει μπιλιάρδο φτου! @tragikos δεν έχει η χρονολογία σημασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 18, 2010 #5078 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Note to self:Να θυμηθω να ξαναδω τα Ripley γιατι ειναι πολυ καλα φιλμακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niksoul Ιούλιος 18, 2010 #5079 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 @Niksoul γιατί έχει βγει βρώμα φλώρου για τον jude law, μια χαρά ηθοποιός είναι.Ναι η αληθεια ειναι οτι και στο εχθρος προ των πυλων που επαιξε μ αρεσε πολυ..Θα πρεπει να ειναι καταλοιπο απο το Alfie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούλιος 18, 2010 #5080 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 o_0 πρότυπο ανδρός ήταν στο Alfie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.